Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНе знам дали си даваш сметка как изглеждаш отстрани. Като полудял от страх червен другар, треперещ, че ще загуби наскоро заграбената власт...
Коментар
-
Кои са окупаторите и контраокупаторите! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_2351.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи си Комунист от старата генерация...
да се завърши военноморското ...търговски профил се искаше бая яки връзки и партиина принадлежност...
БКП ио БЗНС... ти от кой си...ОФ там не вървеше...
Всичките курсанти бяха членове на БКП защото трябваше да ходят в чужбина и бяха проверени до 10 коляно ,за да не се случи някой да имигрират по политическа принадлежност...
Пял ли си Интернационала...
така кажи ,че най върлите противници са ренегатите ....
Гледай Близнашки ,Петков ,Костов , Кунева ,Борисов ,Цветанов ,Цацева и виж себе си....
Изглеждаш изнервен.
Дали не е защото гневни граждани са обградили парламента ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКапитан далечно плаване инженер, мразя комунистите. Ако упорстват съм готов да се бия срещу тях !!!
Ти кой си ???
да се завърши военноморското ...търговски профил се искаше бая яки връзки и партиина принадлежност...
БКП ио БЗНС... ти от кой си...ОФ там не вървеше...
Всичките курсанти бяха членове на БКП защото трябваше да ходят в чужбина и бяха проверени до 10 коляно ,за да не се случи някой да имигрират по политическа принадлежност...
Пял ли си Интернационала...
така кажи ,че най върлите противници са ренегатите ....
Гледай Близнашки ,Петков ,Костов , Кунева ,Борисов ,Цветанов ,Цацева и виж себе си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеИма само една видна мутра в НС е тя е Бойко Борисов, виден представител на СИК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rbr Разгледай мнениеЖива верига затвори депутатите в парламента!...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_355.html
с крака да и строшим главата
свободни да се назовем !!!"
Добри ЧинтуловБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи пак кажи Кой взе решение за Окупация на СУ и как и с колко гласа .., ?
Нали ги подкрепяше...
А кажи най после кой си ....
Ти кой си ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Жива верига затвори депутатите в парламента!...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_355.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЛошото, че може да върнете на власт пак диктатора Борисов, запленени в борбата срещу Станишев.
А проблемът на държавата е мафията. Трябва мафията да бъде изгонена!
1. Кой назначава мафията ???
2. Кой назначи Делян Пеевски ???
3. Кой вкара в политиката Бойко Борисов ???
4. Какъв му се пада Черепа на Пламен Олигарски ???
5. Какво е работил и какъв е бил бащата на Сергей Станишев ???
6. Какъв е бил и какво е работил свекърът на Меглена Кунева ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Dimitar M Ivanov
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИСТИНСКИТЕ НАРОДНИ И СВЕТИ БУДИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ДУХ!
Не мога да скрия, че тази сутрин се "възхитих" на "посланието" на министъра на културата (нямам честта лично да познавам тази личност!) по случай националният празник на българските будители!?
Прилагам текстът. Прочетете го.
"Личният ми бунт ме обогати", сподели Стоянович. Житейският опит, който той е придобил, се състои в това, че е осъзнал, че не е достатъчно да се разбунтуваш, а да обясниш смисъла и до какво ще доведе бунтът ти. http://www.blitz.bg/news/article/231042
Да, "Личният му бунт" го е обогатил и човекът просто е станал Министър. Не на какво да е, а на българската култура.
Не за какво да е, а, за да пита в деня на националния празник, в деня, когато целият народ се покланя на българските просветители, строители, борци за България, той си пита, "защо студентите ми искат оставката"?
ЗАЩО МУ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА? КАК МИСЛИТЕ, КАТО МУ ЧЕТЕТО ВЕЛИКИЯТ ПОЗДРАВ-ПОКЛОН ДО БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ?
Бог да Пази България от такива министри!''Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи пиле ме предложи едно време за модератор и ако не си бях направил отвод сега щеше да бъдеш банната....още през 2012 г..
Спомняш ли си платена пеперудке...
Мече Цвети 93....
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТе журналистите сами се освобождават, срещу определена сума .... отиват в друга медия. Не им бери грижата. ГЕРБ достатъчно много източиха от държавата и имат още с какво да плащат.
В същото време Канал 1, БТВ и най-вече Дудук ТВ са на умирачка...
Коментар
Коментар