IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    До къде докарахте държавата, цървули продажни..Лошото е , че във всяко трето семейство има по един човек навън ... което е жалко !
    Коки това хубаво момиченце трябва да бъде изпратено в Дралевци при вуйчо Ваньо или на Раковаска 134.Комунягите бяха затворили границите и не позволяваха на хората да емигрират.А лошата милиция дебнеше за безделници и ги водеше да работят насила.Въпроса ти е правилен само си объркала мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Не знам дали си даваш сметка как изглеждаш отстрани. Като полудял от страх червен другар, треперещ, че ще загуби наскоро заграбената власт...
      Ти пиеш ли си аповете редовно?

Коментар

• Кои са окупаторите и контраокупаторите! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_2351.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          ЧЕРВЕНИ БУДИТЕЛИ?!??!?!?!??

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ти си Комунист от старата генерация...

да се завърши военноморското ...търговски профил се искаше бая яки връзки и партиина принадлежност...
              БКП ио БЗНС... ти от кой си...ОФ там не вървеше...
              Всичките курсанти бяха членове на БКП защото трябваше да ходят в чужбина и бяха проверени до 10 коляно ,за да не се случи някой да имигрират по политическа принадлежност...

Пял ли си Интернационала...
              така кажи ,че най върлите противници са ренегатите ....
              Гледай Близнашки ,Петков ,Костов , Кунева ,Борисов ,Цветанов ,Цацева и виж себе си....
              Като свършат аргументите почват обидите, лъжите, интерпретациите на думите и личните нападки.

Изглеждаш изнервен.

Дали не е защото гневни граждани са обградили парламента ???
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Капитан далечно плаване инженер, мразя комунистите. Ако упорстват съм готов да се бия срещу тях !!!

Ти кой си ???
                Ти си Комунист от старата генерация...

да се завърши военноморското ...търговски профил се искаше бая яки връзки и партиина принадлежност...
                БКП ио БЗНС... ти от кой си...ОФ там не вървеше...
                Всичките курсанти бяха членове на БКП защото трябваше да ходят в чужбина и бяха проверени до 10 коляно ,за да не се случи някой да имигрират по политическа принадлежност...

Пял ли си Интернационала...
                така кажи ,че най върлите противници са ренегатите ....
                Гледай Близнашки ,Петков ,Костов , Кунева ,Борисов ,Цветанов ,Цацева и виж себе си....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Има само една видна мутра в НС е тя е Бойко Борисов, виден представител на СИК.
                  Правителството и парламентарното мнозинство са управлявани от мутрата Пеевски. Правителството е на сикаджиите Димитър Дъбов и Иван Иванов и на висаджията Емил Иванов. Червените са слуги на мутрите....

Коментар

• Първоначално изпратено от rbr Разгледай мнение
                    Жива верига затвори депутатите в парламента!...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_355.html
                    "Докле е мъничка змията елате да се съберем
                    с крака да и строшим главата
                    свободни да се назовем !!!"

Добри Чинтулов
                    tnm

Коментар

Ти пак кажи Кой взе решение за Окупация на СУ и как и с колко гласа .., ?

Нали ги подкрепяше...
                      А кажи най после кой си ....
                      Капитан далечно плаване инженер, мразя комунистите. Ако упорстват съм готов да се бия срещу тях !!!

Ти кой си ???
                      tnm

Коментар

• Жива верига затвори депутатите в парламента!...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_355.html

Коментар

Лошото, че може да върнете на власт пак диктатора Борисов, запленени в борбата срещу Станишев.
                          А проблемът на държавата е мафията. Трябва мафията да бъде изгонена!
                          Смешни аргументи.

1. Кой назначава мафията ???
                          2. Кой назначи Делян Пеевски ???
                          3. Кой вкара в политиката Бойко Борисов ???
                          4. Какъв му се пада Черепа на Пламен Олигарски ???
                          5. Какво е работил и какъв е бил бащата на Сергей Станишев ???
                          6. Какъв е бил и какво е работил свекърът на Меглена Кунева ???
                          tnm

Коментар

• Dimitar M Ivanov
                            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИСТИНСКИТЕ НАРОДНИ И СВЕТИ БУДИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ДУХ!

Не мога да скрия, че тази сутрин се "възхитих" на "посланието" на министъра на културата (нямам честта лично да познавам тази личност!) по случай националният празник на българските будители!?

Прилагам текстът. Прочетете го.

"Личният ми бунт ме обогати", сподели Стоянович. Житейският опит, който той е придобил, се състои в това, че е осъзнал, че не е достатъчно да се разбунтуваш, а да обясниш смисъла и до какво ще доведе бунтът ти. http://www.blitz.bg/news/article/231042

Да, "Личният му бунт" го е обогатил и човекът просто е станал Министър. Не на какво да е, а на българската култура.

Не за какво да е, а, за да пита в деня на националния празник, в деня, когато целият народ се покланя на българските просветители, строители, борци за България, той си пита, "защо студентите ми искат оставката"?

ЗАЩО МУ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА? КАК МИСЛИТЕ, КАТО МУ ЧЕТЕТО ВЕЛИКИЯТ ПОЗДРАВ-ПОКЛОН ДО БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ?

Бог да Пази България от такива министри!''
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ти пиле ме предложи едно време за модератор и ако не си бях направил отвод сега щеше да бъдеш банната....още през 2012 г..
                              Спомняш ли си платена пеперудке...
                              Мече Цвети 93....
                              И както винаги нищо по същество .Сори ,но в бъдеще ако продължаваш в същият дух ,нямам намерение да ти обръщам внимание .
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Те журналистите сами се освобождават, срещу определена сума .... отиват в друга медия. Не им бери грижата. ГЕРБ достатъчно много източиха от държавата и имат още с какво да плащат.
                                Да така е, затова, например, мои източници от Нова ми казват, е сутрешният им блок не пада под 22-3 % последния месец.
                                В същото време Канал 1, БТВ и най-вече Дудук ТВ са на умирачка...

Коментар

Working...
                                X