IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ама мен не ме интересува мнението на българските имигранти от Турция и ЕС..
    Ама вкарват 6,7 депутати. да ме управляват......
    Това което си написал е пълна глупост...
    Дано го разбираш....
    Да де, ама точно с гласовете от Турция в момента управлявате, Монти.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Добре разбираш, че съм прав!
      Аргументът ти е неоснователен или по-скоро НЕОТНОСИМ!

Ти си идиот....
      Ако не го разбираш ,ще ти го обясня...
      Студентите в МУ са студенти на МУ.....и решават за МУ...
      Студентите вСУ са студенти в СУ....къде са решили за окупация...
      КЪДЕ и кой?

Мининга днес е от 500 човека ,преподаватели , студенти ,реститути , десни ,гербери и всякаква сволоч..
      Те според теб са представители на студенството...
      Оами ти си комунист от 1917 година..или идиот..
      Избери си...

Коментар

Закачил съм ти справката за броя студенти. Отвори, погледни, сравни с броя на участвалите в референдума!
        Щом си в този форум, предполага се, че можеш да смяташ!
        Ти отговори на въпроса Колко български и колко чуждестранни студенти са участвали в допитването, а не колко учат? Ако разбираш какво те питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Със студенти на глава не се излиза.
          Но пък селтаците от автобусите могат само да ускорят нещата - родителите им едва ли само ще гледат отстрани.
          Можеш да бъдеш уверен. Няма да гледат отстрани.

Комунистите затова са нервни.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
            А ти откъде знаеш колко български и колко чуждестранни студенти са участвали, че да правиш такива заключения. Това колко български и колко чуждестранни студенти учат няма значение. Важното е, че колкото са решили да участват са участвали и са дали своето мнение. Свободно и демократично.
            Трябва да се направи такова допитване и в другите университети.
            Закачил съм ти справката за броя студенти. Отвори, погледни, сравни с броя на участвалите в референдума!
            Щом си в този форум, предполага се, че можеш да смяташ!

Коментар

Мда, а случайно да ни осведомиш колко са чуждестранните студенти, взели участие референдума. И случайно да знаеш, че МУ-София и като цяло Медицинските университети имат почти изравнена бройка български и чуждестранни студенти.
              Много ясно, че ще е такъв резултата при положение, че чужденеца не го вълнуват българските проблеми, а това, че плаща сериозна такса!

http://www2.mon.bg/adminureg/html/qu...&report_type=2
              А ти откъде знаеш колко български и колко чуждестранни студенти са участвали, че да правиш такива заключения. Това колко български и колко чуждестранни студенти учат няма значение. Важното е, че колкото са решили да участват са участвали и са дали своето мнение. Свободно и демократично.
              Трябва да се направи такова допитване и в другите университети.

Коментар

Медицинският университет реши с вот да не прави окупация

...

Правилно ще е и в другите университети да се направи такова проучване. Така е демократично и справедливо!
                E какво си мислиш че показваш с това?
                За проучването си прав - да се направи. Например от голфаджията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Дано го разбираш....
                  Добре разбираш, че съм прав!
                  Аргументът ти е неоснователен или по-скоро НЕОТНОСИМ!

Коментар

Мда, а случайно да ни осведомиш колко са чуждестранните студенти, взели участие референдума. И случайно да знаеш, че МУ-София и като цяло Медицинските университети имат почти изравнена бройка български и чуждестранни студенти.
                    Много ясно, че ще е такъв резултата при положение, че чужденеца не го вълнуват българските проблеми, а това, че плаща сериозна такса!

Дано го разбираш....

Коментар

Във вота са взели участие 1945 студенти от МУ. Бюлетините бяха преброени тази сутрин пред журналисти.

12 от бюлетините бяха обявени за невалидни – тези, които са празни или на които има написано нещо друго, освен отговора “за” или “против”.

Против окупацията са гласували 1256 студенти или 65% от валидните гласове. За окупацията гласуваха 676 души или 35%.

http://offnews.bg/index.php/261791/m...avi-okupatsiya

Коки, Стамболов и други разни знайни е незнайни гербети имате ли, нещо да кажете по въпроса.
                      Правилно ще е и в другите университети да се направи такова проучване. Така е демократично и справедливо!

Съдейки по броя на гласувалите "ЗА", това са почти 80% от броя на българските студенти в МУ!!!!

Last edited by kandid; 01.11.2013, 13:20.

Коментар

• Коки,...... платена пеперудке....
                        Нали четеш ОФФ нюз
                        ЗАЩО !

Защо бе Мечо не се е взело мнението на останалите студенти в нито един студент...
                        ЗАЩО!
                        Дали сте за как беше ...онова .. пряката демокрация...
                        Аман от платената паплач ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Със студенти на глава не се излиза.
                          )

Във вота са взели участие 1945 студенти от МУ. Бюлетините бяха преброени тази сутрин пред журналисти.

12 от бюлетините бяха обявени за невалидни – тези, които са празни или на които има написано нещо друго, освен отговора “за” или “против”.

Против окупацията са гласували 1256 студенти или 65% от валидните гласове. За окупацията гласуваха 676 души или 35%.

http://offnews.bg/index.php/261791/m...avi-okupatsiya

Коки, Стамболов и други разни знайни е незнайни гербети имате ли, нещо да кажете по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Успокой съ избори шъ има но не коги сакаш ти а кога кажат те.Знам че боли кога те изритат от топлата службичка ма нема страшно.
                            Ми не, ти съ успУкой! Шот изборите са скоро, язък за хубавия преврат през февруари-май!

Коментар

• Британски таблоид зове за "кръстоносен поход" срещу българите и румънците...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_4712.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                До къде докарахте държавата, цървули продажни..Лошото е , че във всяко трето семейство има по един човек навън ... което е жалко !
                                Ако не си платена ..
                                Пусни статия с резултатите от референдума от МУ- софия...
                                Чакам....

Коментар

Working...
                                X