Сега, първо за Форекс Мастър-а - той не се отказа от "троловете" и "хейтърите" (по стара родна традиция трол и хейтър се кзва на всички,които не са съгласни с теб, което няма нищо общо с оригинала, ама на кой му дреме, важното е да има чужди думички в употреба
), отказа се, защото го модерираха в тема "Политика", където отчаяно и по матросовски бранеше Матушката от Краварските центаджии от Козяк. Странното е, че един от неговите върли противници в лицето на барбарона сега защитава биткойна с всички сили - когато парите говорят, няма особено значение дали идват от мАсква, или от Лошингтън. Та Форекс Мастъра преди се казваше Фактс и толкова много се омота с прогнозите си, че заряза този си ник и създаде нов. Сега сигурно също пише, убеден съм в това, но не ми се рови да сравнявам стилове, за да предположа кой - има достатъчно кандидати в рази насока. Иначе беше готин и интересен, стига да не беше такъв Матросов.... Апропо, имаше и един още по-интересен типаж асен1234 (нещо руго бяха цифрите му, но не ги помня) - той имаше страхотни прогнози, но толкова се вманиячаваше да се прави на велик, че чак ставаше смешен - все пак беше интересен събеседник, който харесвах. Толкова за фактологията.
Искам да благодаря на хората, които участват в тази дискусия, тъй като е доста интересна и се учат нови неща - вече съм на 100% убеден, че няма да си купя биткойн, а системата е безумна и от нея няма никаква полза - дори и в момента има доста бързи и евтини алтернативи като Трансферуайз (ако някой иска мога да му пратя линк на лично с безплатен първи превод до 500 паунда) или Пейсера, които пък са по-интересни и евтини - буквално центове, ако правиш много преводи (но пък им е малко тегава регистрацията).. Но това не пречи балонът да се надува, естествено, а тук ми отворихте очите за този рипъл - определено ще го разгледам, защото съм убеден, че има ли далавера, банките ще се включат със сигурност и няма да оставят така нещата на самотек.
Успех на държащите, а Емилио дано успее да излезе на плюс, че да почерпи

Искам да благодаря на хората, които участват в тази дискусия, тъй като е доста интересна и се учат нови неща - вече съм на 100% убеден, че няма да си купя биткойн, а системата е безумна и от нея няма никаква полза - дори и в момента има доста бързи и евтини алтернативи като Трансферуайз (ако някой иска мога да му пратя линк на лично с безплатен първи превод до 500 паунда) или Пейсера, които пък са по-интересни и евтини - буквално центове, ако правиш много преводи (но пък им е малко тегава регистрацията).. Но това не пречи балонът да се надува, естествено, а тук ми отворихте очите за този рипъл - определено ще го разгледам, защото съм убеден, че има ли далавера, банките ще се включат със сигурност и няма да оставят така нещата на самотек.
Успех на държащите, а Емилио дано успее да излезе на плюс, че да почерпи

Коментар