IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тегави дни за криптото Идва ли края? Ще е интересна тая работа - атаките през биткоин кеш, смотаните алтове, дето ги дуят яко, разпродажби в края на годината, алчност, прекалено раздуване на интереса, дали всякакви такива фактори няма да се комбинират в разрушителна сила Честно казано не знам кой сценарии ми изглежда най-вероятно, като нищо може и просто да се кешират печалби и да е буря в чаша вода. Ама може и да е друго Успех!

Коментар

• Тц, не стават за отопление. Топлото при тях е страничен продукт. Ако трябва да се топлиш с ток, има много по-евтини, ефективни и икономични решения
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        тези калорифери - копачките могат ли да се ползват за нещо друго или само за биткойн и подобни да се копаят...
        Графичните карти могат да се използват за много неща. АСИКчетата стават за отопление, резервни части, или за експонати в музей на модерното изкуство.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
          Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
          REMEMBER!!!
          http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
          Един път със стомна за вода.....................втори път със стомна за вода.............трети път..... четвърти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнение

Лоша работа. Щом индикатора казва дъно ...... 0$ скоро
            Може и да си прав ,големите създатели вече се разпродаваха https://www.investor.bg/kriptovaluti...rtfeil-252557/

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
              Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
              REMEMBER!!!
              За да не се подвежда публиката , (вкл. шараните) е добре да уточняваш дали бонуса не е виртуален или е в омразни долари...
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Не мисля, че повече ще падне под 14 хиляди. Единственият начин да намират нови клиенти на тази пирамида е непрекъснато да бутат цената нагоре. Иначе, вземе ли да пада - всичко приключва.
                Лоша работа. Щом индикатора казва дъно ...... 0$ скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                  Част от публиката е просто очарователна.
                  Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".

Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
                  Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.

Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.

В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.

Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
                  REMEMBER!!!

remember remember the fifth of november

Коментар

• exxs фалшива корекция, за да имитрат нещо на което цената му се определя пазарно.

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      да, днес героят на деня е рипъла.
                      Колко много шансове дават алтовете само....
                      hemilio, ти май си наджапал яко и с двата крака....
                      препоръка е

Коментар

• Част от публиката е просто очарователна.
                        Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".

Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
                        Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.

Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.

В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.

Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
                        Last edited by exxs; 21.12.2017, 19:01.

Коментар

• Гледали ли сте детския игрален филм "Призраци край виенското колело".

Коментар

• Здравосновна корекция според мен и шанс за натрупване на още монетки покрай волатилността.

Коментар

• Истинският купон не е почнал още. Когато хойнаджиите усетят, че май имат проблем с физическото кеширане във фиатни пари в брой или по сметка, те тогава ще започне веселбата.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Не мисля, че повече ще падне под 14 хиляди. Единственият начин да намират нови клиенти на тази пирамида е непрекъснато да бутат цената нагоре. Иначе, вземе ли да пада - всичко приключва.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X