След дъжд - качулка е работата на Марин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ако спадне под 8.000 следва дълъг (1-3 години) мечи пазар! Време което ще е идеално за натрупване, в моя случай изкопаване без продажби, и подготовка за следващия скок.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
На биткойн му трябва малка пауза извън това масово психясване, за да си оправи техническите проблеми и да влезне малко в употреба. Ако това стане може да има устойчив ръст. Години наред все пак хора са го използвали, макар и съмнителни субекти по сенчестите места на мрежата, а сега същите бягат от него в полза на други криптовалути. Ако ги нямаше тях биткойн щеше да си умре като бутиков проект на шепа програмисти преди години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнениеДнес як черен петъкДа видим дали е за пазарене на промоция или като тоя истинския борсов черен петък от 80-те
Не съм техничар някакъв, ама така като гледам спирката ще е около 7000 хил. някъде и Марин там някъде споменаваше. Да видим. Интересното е, че всичко е надолу 20-30%, само рипъла 30 нагоре. Сега е момента на смелите да шортят, има потенциал за поне още 3-4 хил. надолу. Успехи на всички!
remember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
-
Днес як черен петъкДа видим дали е за пазарене на промоция или като тоя истинския борсов черен петък от 80-те
Не съм техничар някакъв, ама така като гледам спирката ще е около 7000 хил. някъде и Марин там някъде споменаваше. Да видим. Интересното е, че всичко е надолу 20-30%, само рипъла 30 нагоре. Сега е момента на смелите да шортят, има потенциал за поне още 3-4 хил. надолу. Успехи на всички!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Залпа го дадоха Олденбург и Чарли Лий. Не е допустимо да говориш така от самия връх срещу това, за което си работил 10 години - нямало хоризонти, нямало перспектива, а за транзакции по-удобна била картата за градския транспорт. Едва ли това са техни думи, явно някой друг е говорил от тяхно име - твърде вероятно от високите етажи на службите и т.н., знаем кой води гейпарада. Това беше смъртоносно и вероятно краят. Нататък какво ще бъде, знае само колегата Money.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеот това, което съм чел (признавам си не съм задълбавал) ми стана ясно, че биткойна няма как да замести парите в този им вид, защото мрежата (предполагам и алгоритъма) не може да издържи много и различни по обем трансакции.. като казвам много имам предвид хиляди пъти повече отколкото са сега..ако не и милион пъти. Като чета колеги за колко време койн минава от портфейл А в портфейл Б и колко енергия и изсчислителна мощ трябва....това за мене е кауза пердута. Остава койна като инвестиционен инструмен и съхранител на стойност....ама пусто това рипа като бясно магаре на мегдан...супер волатилно..... и остава едно последно предназначение - спекула, НО интересното е , че всички 'инвеститори' много се дразнят като им се каже , че койна е спекулативен инструмент...
блокчейна е много хубава и перспективна технология ако :
- има достатъчно читави нодове при това разпределени във пространството, които да не са под контрола на определена банда
- има добър алгоритъм, който позволява при нормална работа на нод мрежата - трансакциите да стават за секунда.
- независим орган, който да е един вид гарант на цялата преносна система и тн компоненти.
да ме извиняват койнаджиите, но при всички криптоси в момента има едни индивиди, които трудно може да се нарекат почтени...ако, че затварят банковата система час по час...те разчитат изцяло на фиатния кеш на кандидат мелеонерите и харчат бетер филма вълкът от уол стрийт ... само дето продават на хората някакви измислени мечти за едно ново бъдеще без ФЕД,ЕЦБ и тн и тн... това си е практика при всяка понзи схема даже си мисля, че нашите пирамиди в началото на прехода бяха по честни като модел
за мен блокчейна е част от бъдещето, но още не се е появила структурата, която ще направи нещата читави на планетарно нивои достатъчно прозрачни, бързи(!) и надеждни, за да може да спре да се използва като супер-дупер спекулантски инструмент койните, а да станат преносна среда за капитал и стойност на ниска цена и достатъчно защитена.
в момента да ме извиняват промоутърите но на входа и изхода от това блокчейн пространство дебнат едни пълни измекяри - като почнеш от локалните койн борсички до големите акули, които си правят по една хакерска атака и довиждане...не е единичен случай вече.
има време докато койните станат пари... сега са мечти за едни и инструмент за лъжене на канарчета за други.
поздрави и успех
ПП това горното не значи, че не се кефя на бай Марин , който изкопа доста жълтици с тия пусти видео карти..
При високите цени на койна токохабячите (и хардуер и капитал хабячите) можеха да си го позволят, но при падналия койн, не знам до какво ниво, нито една транзакция няма да минава и гейм овър
отива на нулата
Пирамидата се разпада
Балъците плащащи баницата свършват
- 2 Харесвания
Коментар
-
абе плямпачи по битивиту на 8 декември казаха да купуваме за 25000 . вие купихте ли . хяхяхяяхяхяхях
ей мамун държиш ли за 25000 нали щеше да оди там . нали си велик трейдър бе . хяяхяхяхяххяяхяхх
а еврейчетата на 16450 продадоха бе . абе вие един обем не можете да видите на трейдърчета ми се правите . хяхяхяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Първоначално изпратено от tukasam Разгледай мнениеСега е момента за купуване преди да се изтреля като ракета вие сте момчета УСПЕХ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар