Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Що не се включа и аз ли?
Много ме дразни това горене на въглища, за да се правят безсмислени сметки. Киловат по киловат - всичко накуп харчи колкото за няколко Кремиковци. Тия пък преизкопаните са продаване на песъчинки от плажа. Имаше хитро измислени монетки, ама добре че не инвестирах там.
Има още ляп да ядат, докато станат пари, или докато не ги забранят след обявяване на криптодолар, крипторубла, криптоюан...
Тъпото е, че чичо Сам дойде в Гърция, и първо арестува админа на btc-e. Тая борсичка тръгна от България. По едно време беше в топ класациите.
Вече цитирах, че ранните койнаджии се страхуват да ги продават, щото може да има белязани между тях, и да си имат сериозни проблеми с властите. Закво са ми пари, като няма да мога да пътувам, беше рекъл един.
http://www.rosbalt.ru/russia/2017/09/01/1643046.html
В России готовится суд о нелегальном заработке 500 млн рублей на криптовалюте
В Костромской области полиция направили в суд уголовное дело в отношении злоумышленников, которые нелегально зарабатывали на обналичивании и продаже криптовалюты.
В Костромской области полиция направили в суд уголовное дело в отношении злоумышленников, которые нелегально зарабатывали на обналичивании и продаже криптовалюты.
Коментар