IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Никой няма да дойде да те пита .
    Какво, насила ли ще налагат кеските? Да, мислят съвсем открито за крипто юан, рубла и долар. И Биткойн и алткески ще ги забранят и останалите, не само в Китай.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Да не ти пука. Когато се разпадне пирамидата ще гърмя шампанско.
      Само не разбрах, депозитите в тези гаражни борси гарантирани ли са по някакъв начин, или ако хлопнат кепенците, крипто-идиотите ще пият по една студена вода?
      Ако това ще е новата финансова система - не, мерси. Предпочитам си сегашната.
      Никой няма да дойде да те пита .

Коментар

Само не разбрах, депозитите в тези гаражни борси гарантирани ли са по някакъв начин, или ако хлопнат кепенците, крипто-идиотите ще пият по една студена вода?
        Беше редно да кажеш ,че кракена вече си работи.Аз току що прехвърлях средства от там.Така че информацията ,че са хлопнали капаците ,не е много вярна!

Коментар

Навъдиха се люде , дето получават оргазъм кат видят биткойна надоле ...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Рипъл 4-ти Януари 3,84 $.
            Рипъл 10 дни по-късно 1,90 $.
            2 пъти и нещо спад.
            Не е оргазъм. Туй е тръпката на комарджията.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Пак някой те е излъгал .......
              Добре че не си Жена - щеше да си все Бременна!!!

Коментар

..............
                Тия вече хлопнали кепенците, да видим сега шараните как ще си вземат парите.

https://www.kraken.com
                Пак някой те е излъгал .......
                Добре че не си Жена - щеше да си все Бременна!!!
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Frosty - Не си ги взеха всички парите, само някои огря. Пък и силно ме съмнява че много невнасяни на депозит пари никога се вземаха от някои. Тази работа един да вземе парите пък после друг да ги връща реално няма как да работи честно, пърия ще си намери едни хора за които да твърди че са му дали пари без това да се е случвало въобще и втория понеже е задължен да връща ще му ги върне.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Парите са гарантирано от държавата платежно средствои, зад тях стои икономиката на страната. Ето, КТБ фалира и всички си взеха парите.
                    Зад всеки лев стои и определено количество евро, а зад еврото стои цялата икономика на европейският съюз, която гарантира стойността му.
                    Какво стои зад биткойна и безбройните други крипто идиотщини? - Мухлясали мазета пълни с видеокарти...

Парите по депозити до 100 хиляди евро са гарантирани от държавата. Акциите, дяловете и финансовите инструменти при инвестиционните посредници също са обезпечени на 90% до 40 хиляди лева.

При биткойните и безбройните други виртуални жетони има ли въобще някаква гаранция и защита, или крипто-идиотите ще пият по една студена вода, ако гаражната борса вземе, че изчезне??

Демонстрираш архаично мислене, ако в тези редове има мисъл, а не машинално копиране.

Коментар

• И две ICOта, които на мен ми изглеждат интересни - Coinstarter и Gimmer, едното е активен presale, другото е със записване в момента и още не е отворило. Ако някой му стане интересно - да разгледа

Коментар

• Две интересни монетки за спекуланти
                        Rimbit - разгелдайте графиката, доста шавлива, ако някой желае може да се пробва. Валутата е малко смях - няма никаква идея, ни whitepaper, ни нищо, просто концепцията е, че за да се защитят от централизация цялата е преизкопана и е пусната да се търгува. На мен лично не ми харесва идеята, но ставам хоби спекулант и ми е интересно. Засега съм с доста успех.
                        Linda - в момента е хита за копаене на scrypt алгоритъм, разгледайте сайта, донякъде интересно, донякъде не, но също с добри движения за евентуална спекула.

Само ги споделям, идея нямам какво ще стане с тях, както много пъти съм казвал за мен биткоин е важното нещо и съм заложил на копаене, търговията ми е ей така просто, че и без това копането е предоволно и ми е все тая за някой друг лайткоин вкаран в спекула.
                        Също смятам, че при алткоините като цяло нещата ще слизат, мисля, че много се надуха разни измислени монети, очаквам скоро биткоин да покаже защо е най-важен, разбира се може и да греша

Коментар

• https://gasurvey.gemius.com/recruiti...,1515838222835
                          Само да ви кажа, че тия трошат форума. По едно време не мога да пусна и половин мнение заради тия досадници. Блокира бутона "отговор". Пазя си един Хром за такива проблеми, и излезе от това! Мозилата пребива изскачащите прозорци, и после не можеш да пишеш.
                          И то за кво цялата работа - да те разпитват кви са ти доходите, колко компа имаш, на колко си години и т.н.
                          Last edited by IvanTerziev; 13.01.2018, 13:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1
                            Сега му е времето, преди да са започнали да се включват стотици милиони хора... докато потребителите са все още под 100 милиона... защото с всеки скок нагоре възможностите за бъдещ растеж намаляват, понеже населението на Земята не е безкрайно много и няма да е особено изгодно да се включиш последен. Всъщност най вероятно когато ти се решиш да си купиш Биткойн, повечето от нас отдавна ще са го продали. То и в момента възможноста за растеж на оригиналния Биткойн е по-малка отколкото на някои от алт. монетите. Можеш да си стоиш и да се вайкаш колко бил паднал Биткойна някога и че това пак щяло да се случи. Разбира се, че ще се случи, както се случва и с всичко останало на този свят. Да речем хората предвиждат още откакто съществува цивилизацията "края на света".
                            Bitcoin Platinum
                            BTP
                            0 Comments
                            1. News article (Korean): http://v.media.daum.net/v/20171218090413616 2. Selling their domain name http://archive.is/QTZhY 3. Their team member mentions they did Pump & Dump publically on their tweet http://archive.is/X1nyk
                            Toя платиниум го дъвкахте наскоро, пък се оказал менте.

Сега се навиват за някакъв BTC Private, и той се мъчи да се форква, че рибоците най кълват. И мислят някакви диви схеми с ZCH, през 3 борси, да фанат новия скам.
                            Май не е толкова трудно, да взема да направя и аз един форк. Вземай парите и бягай е новата парадигма!

Иначе изказването на чичко Улф от последното видео дето пуснах е много яко. Жалко, че не мога да го изкарам на текст.
                            Last edited by IvanTerziev; 13.01.2018, 13:23.

Коментар

• Парите са гарантирано от държавата платежно средствои, зад тях стои икономиката на страната. Ето, КТБ фалира и всички си взеха парите.
                              Зад всеки лев стои и определено количество евро, а зад еврото стои цялата икономика на европейският съюз, която гарантира стойността му.
                              Какво стои зад биткойна и безбройните други крипто идиотщини? - Мухлясали мазета пълни с видеокарти...

Парите по депозити до 100 хиляди евро са гарантирани от държавата. Акциите, дяловете и финансовите инструменти при инвестиционните посредници също са обезпечени на 90% до 40 хиляди лева.

При биткойните и безбройните други виртуални жетони има ли въобще някаква гаранция и защита, или крипто-идиотите ще пият по една студена вода, ако гаражната борса вземе, че изчезне??

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

С това си безмислено мнение се доближаваш до "Супермастъра".

Може ли да ни осветлиш, защо трябва да се очаква всяка монета да е успешна?! 95% от всички бизнеси фалират до 3 години... защо с монетите да е по-различно и защо трябва да имат по-добъро "представяне" ?
                                Мъртви са единствено защото има прекалено много монети, за да ги ползваме.
                                Изобщо осъзнаваш ли че между монетите "боклук" и Биткойн да речем има огромна разлика... както между Гугъл и гаражната фирмичка на бай Пешо. Това че някой е регистрирал днес 1000 гаражни фирмички, обезценява ли Гугъл?
                                Всички алт монети, вкл. и умрелите наследяват сорса на Биткойн. 90% от тях наследяват подобрен сорс на друг алткойн.

Само да те осветля, повечето от тия алт.монети които ги виждаш не се борят с Биткойн за дял, а се опитват някаква собствена нисша да си създават.
                                И за какво се борят, ако не да се правят на пари, също като Биткойн?

Започваш да приличаш на клоун, ти в реалния свят ли живееш или на друго място?!
                                Абе не знам, оня ден разправяш, че ще ли да свършат, пък още не сме се усетили да ги ползваме поголовно. Кой е клоуна не знам. Блокчейна бил ДНК, можел да прогнозира бъдещо търсене на стомана с 95% вероятност, изкуствен интелект и някакви тайни сметки при копачите, вършим работа на илюминатите може би...

Коментар

Working...
                                X