Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Няма да досаждам повече с Радикс.. пускам само линк към новия им сайт.
Повечето важни неща са отбелязани там. Успех:
https://www.radixdlt.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Всъщност биткойнът е повече 1000% нагоре от преди една година. Въпрос на гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Всъщност биткойнът е повече 1000% нагоре от преди една година. Въпрос на гледна точка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКак да ти кажа, със сигурност не са глупаци. Ни тия де са купували на 500$, ни бай ти Марин де копа пари от въздуха. По-скоро е въпрос на късмет да уцелиш момента да се включиш. Някои чакаха 3 години да си върнат загубите, други не дочакаха.
Криптота винаги ще има. Аз съм глупакът, че не мога да предвидя накъде ще потегли стадото. И на 50 и на 20 000$ все ми се струва нереална цена. Щото присъщата цена е близка до нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЛайткойн сега е таман наполовина на пика си от Коледа. И на 40 % от тоя пик е бил из ония дни. Продават и питат за още!
п.с. И Биткойн е на 57% от новогодишните истерии. 43 % надолу! Как се постигат тия цени, като никой не продавал?
Коментар
-
Някои губят, някои печелят
Ето един от портфейлите на BITMAIN:
https://bitcoincash.blockexplorer.co...xHsiWEmeYE8a7k
Address 19hZx234vNtLazfx5J2bxHsiWEmeYE8a7k S Summary confirmed
$770 000 000Total Received 440520.52106019 BCH Total Sent 0 BCH Final Balance 440520.52106019 BCH No. Transactions 71013 Last edited by barbaron; 22.01.2018, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеОчаквам нашия приятел скоро да скъса синджиря. Имали други мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Тия глупаци са си е... м.... от та не разбират нищо.. не се хаби до няколко седмици ще разберат за какво става на въпрос.
Криптота винаги ще има. Аз съм глупакът, че не мога да предвидя накъде ще потегли стадото. И на 50 и на 20 000$ все ми се струва нереална цена. Щото присъщата цена е близка до нулата.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЛайткойн сега е таман наполовина на пика си от Коледа. И на 40 % от тоя пик е бил из ония дни. Продават и питат за още!
п.с. И Биткойн е на 57% от новогодишните истерии. 43 % надолу! Как се постигат тия цени, като никой не продавал?Last edited by al4en; 22.01.2018, 01:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тънкият момент е, че прекалено много хора го чакаме това нова дъно, а от миньорите едва ли някой е навит да продава при спад.
п.с. И Биткойн е на 57% от новогодишните истерии. 43 % надолу! Как се постигат тия цени, като никой не продавал?Last edited by IvanTerziev; 22.01.2018, 01:12.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар