IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крипто монетите не са добра разчетна единица за стойност...

Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Прави впечетление,че са доларови,а не койни милионери.Що така,нали се борят среше омразния враг-регулираният от банките гаден долар.Или нали докопахме кокала,будалите да му мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Добри Ютро!!!
      Пресен Пресен Списък на Форбс с Истинските Крипто Милионери:
      https://www.forbes.com/richest-in-cr.../#4fafca811d49
      Списъка е само на тези кото са дали съгласието си да бъдат включени в него. Липсва най-богатия, г-н Сатоши Накамото, както и много други, но със сигурност този списък ще става все по-голям с всяка изминала година!!!
      Другото което прави впечатление е, че са хора предимно в по-улегнала възраст 35-55 годишни, единственото изключение е Виталик Бутерин (24 год.)
      Прави впечетление,че са доларови,а не койни милионери.Що така,нали се борят среше омразния враг-регулираният от банките гаден долар.Или нали докопахме кокала,будалите да му мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Това което говори човека няма общо със субтитрите.

За съжаление съм зле по Испански и не мога да кажа какво говори, но със сигурност това което говори няма нищо общо с Биткойн. Още повече заради изпадалите зъби фъфли...
        Човека наистина е милионер но youtube-милионер. Има и клип с него.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Добри Ютро!!!
          Пресен Пресен Списък на Форбс с Истинските Крипто Милионери:
          https://www.forbes.com/richest-in-cr.../#4fafca811d49
          Списъка е само на тези кото са дали съгласието си да бъдат включени в него. Липсва най-богатия, г-н Сатоши Накамото, както и много други, но със сигурност този списък ще става все по-голям с всяка изминала година!!!
          Другото което прави впечатление е, че са хора предимно в по-улегнала възраст 35-55 годишни, единственото изключение е Виталик Бутерин (24 год.)
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Велико!!!Печелил селянинът ама поне зъбите си да беше оправил

Това което говори човека няма общо със субтитрите.

За съжаление съм зле по Испански и не мога да кажа какво говори, но със сигурност това което говори няма нищо общо с Биткойн. Още повече заради изпадалите зъби фъфли...
            Last edited by Xman1; 08.02.2018, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              Велико!!!Печелил селянинът ама поне зъбите си да беше оправил

Коментар

• Bitconnect МИЛИОНЕР
                https://www.youtube.com/watch?v=Qa8246C7QM8

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Тези акаунти на които се радваш, купуват от скоро на тях се дължи до известна степен и вдигането на цената.. за тях това поведение и нормално.. Причините може да са най-различни .. някои от тях изобщо няма да ти харесат.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ванка Готованка, оръдието на труда на ИТ е мозъкът - очевидно не си стигнал до него като ти гледам разсъжданията. Но признавам че си уникат - единственият БГ поргомист в борсата по труда...само не мога да схвана къде се буташ да обясняваш техническата част на нещо, което очевидно ти убягва?
                    Хубаво, и за бутането в трафика имаме разногласия... Ако не беше шефът ти да предприеме и организира работното ти място - нямаше да имаме височайшата чест да ти четем бръщолевенията и псувните. От гледна точка на фанатизиран некомпетентник, баш като инквизицията едно време. В смисъл нямаше да имаш кинти за нет.
                    Като си такъв разбирател - напиши как е. Задклавиатурен нинджа все пак трябва да покаже някакви качества, поне според мен. Всеки може да плямпа като тебе, и да няма идея как са нещата. "Не знам как е, ама и тъй не е"! Туй ти е пойнта дося.
                    Попадна ми съвсем случайно това видео,
                    https://www.youtube.com/watch?v=4SLwV6vwyUg
                    вече всяка дебела лелка почна да дава цели предавания за кеск... ъъъ новата парадигма бе!

п.с. Обърках те с монопола, че почнахте да нареждате като близнаци.
                    Гари,
                    Погледни нещата от другата страна, а именно, че тези пичове са си напазарували по 1 000 биткойна да речем преди срещата на около 6 000 д. парчето и след това са ги шитнали около 8 000 д. или по други начин казано, наградили са се с по 2 милки на калпак докато разни кескари и тям подобни лаладжии плюят по форумите.
                    Е що толкова на дребно бе, ами оная пица за 10 000 биткойна... И ако е издържал на изкушението да ги шитне на 10, 100 или 1000 $... И ако вирус не му е гепил секретния ключ на портфейла, и ако Гокса не го завлече, и ако МИ5 не го подгонят за каквито случаи писах...
                    Ако, ако...
                    Мали, ако се подкваси морето що млеко ще ручаме! Очите ви са станали на милиони и милиарди, "ай стига с тия 2 хиляди марки", де имаше един гег.
                    Last edited by IvanTerziev; 08.02.2018, 01:16.
                    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                      Хейта в тази тема е ненадминат, не може да има никакъв спор. Никой ли не гледа снощното заседание в американския сенат относно криптовалутите?Не прочетохте ли поне днес какво се каза там. Ама да, като не е за срив, балон, апокалипсис, казионните медии не го отразяват много.

Та снощи доклади пред сената изнесоха шефовете на SEC и SFTC. Никой не каза, че биткойн е балон. За никакви забрани и спиране на търговията с криптовалути изобщо не стана въпрос. Джей Клейтън каза, че този пазар има нужда от поддръжка за развитието си, а федералният надзор ще способства за иновациите и защитата на инвеститорите. Кристофър Джанкарло пък заяви, че регулациите не трябва да пречат за развитието на блокчейн технологиите, които и според сенаторите са едни от най-перспективните в 21 век. Той дори разказа на сенаторите как трите му деца се интересуват много от криптовалутите и предпочитат този пазар пред фондовата борса. Джей Клейтън обясни, че всички ICO ще се разглеждат отделно и за тях ще има специално регулиране, различно от това за криптовалутите като биткойн.
                      Двамата определиха биткойн като инструмент, който изпълнява едновременно няколко функции - средство за разплащане, форма за акумулиране и съхранение на капитала и спекулативен актив. Тонът на цялото заседание беше повече от положителен и това е причината цената да се изстреля с 2000 долара нагоре.

Специално за един от баш хейтърите Фрости - https://bitinfocharts.com/top-100-ri...addresses.html. Тук можеш да видиш колко биткойна има в 100-те най-богати адреса, как са се променили авоарите им за последните 7 дни и да разбереш големите продават ли или купуват. Резултатът ще те изненада.
                      Гари,
                      Погледни нещата от другата страна, а именно, че тези пичове са си напазарували по 1 000 биткойна да речем преди срещата на около 6 000 д. парчето и след това са ги шитнали около 8 000 д. или по други начин казано, наградили са се с по 2 милки на калпак докато разни кескари и тям подобни лаладжии плюят по форумите.

ПС. Използването на разни купешки думички като "хейт", "хейтър" и тям подобни англо-саксонски помии, по никакъв начин не прави мнението ти по-важно!
                      Last edited by forexboy; 08.02.2018, 00:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        monopola - кагато ми покажеш ти някое сатоши купено от Сатоши, аз ще ти покажа продадените сатошита на баламурниците. Сега се е засилило за 25 хиляди, после направо за 50 хиляди, после корекция до 5 цента и половина и тогава вече 100 хиляди за нищото дето за нищо не става.
                        Дръж къси и се не бой Тихо тихо, не е риба...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                          Не знам какво си се хванал у тая борса, ама щипването на каквито и да е стинки от хазната е въпрос на чест и дълг към мамковината. Така или иначе ми прибират над половината от доходите, и насреща - нищо!
                          Ако намекваш, че е по-достойно да опъваш каиша, че да изкарва някой друг от труда ти - ОК, пожелавам ти успех. Надпреварата кой по - бърже ще циркулира въртележката на хамстера от моя гледна точка е въпиюща липса на фантазия. Особено пък ако си от IT областта, дето оръдието на труда всеки го има в къщи. Омръзна ми да се бутам по 2 чАса на ден с такива като тебе из трафика, без грам смислена причина, просто щото "шефа каза".

Напомням ви реална случка, да не я забравите. Не мога да се сетя по-образно сравнение на ситуацията с цените на криптосите. Иначе криптото е хубаво нещо, докато не намерят начин да разлагат големи числа на прости множители.
                          Ванка Готованка, оръдието на труда на ИТ е мозъкът - очевидно не си стигнал до него като ти гледам разсъжданията. Но признавам че си уникат - единственият БГ поргомист в борсата по труда...само не мога да схвана къде се буташ да обясняваш техническата част на нещо, което очевидно ти убягва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Отново демонстрираш пълното си невежество.

Малко пояснение да внеса за любопитните, RSA криптирането използва прости множители, SHA 256 използва хеш функция.

Хайде за домашно да научиш разликата между двата алгоритъма. Преди да ми отговаряш.
                            Уф, айте като за тебе...
                            Като намерят алгоритъм или технология да смятат директния отговор на задачата, без брутфорсването наречено копане, и ако разбият криптографията. Разбра ли какво имам предвид?
                            Айде пак се хвани за буквата.
                            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                              Иначе криптото е хубаво нещо, докато не намерят начин да разлагат големи числа на прости множители.

Отново демонстрираш пълното си невежество.

Малко пояснение да внеса за любопитните, RSA криптирането използва прости множители, SHA 256 използва хеш функция.

Хайде за домашно да научиш разликата между двата алгоритъма. Преди да ми отговаряш.
                              Last edited by Xman1; 07.02.2018, 23:01.

Коментар

• кауфландче златно Ми аз не твърдя, че купува, то целият свят знае за единият милион биткоини и че са непокътнати, ама ти знаеш, че продавал. Да не е супермаркет това бре

Коментар

Working...
                                X