IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам какво си се хванал у тая борса, ама щипването на каквито и да е стинки от хазната е въпрос на чест и дълг към мамковината. Така или иначе ми прибират над половината от доходите, и насреща - нищо!
    Ако намекваш, че е по-достойно да опъваш каиша, че да изкарва някой друг от труда ти - ОК, пожелавам ти успех. Надпреварата кой по - бърже ще циркулира въртележката на хамстера от моя гледна точка е въпиюща липса на фантазия. Особено пък ако си от IT областта, дето оръдието на труда всеки го има в къщи. Омръзна ми да се бутам по 2 чАса на ден с такива като тебе из трафика, без грам смислена причина, просто щото "шефа каза".

шшшш, ти си някакво дежа вю, превъртя играта и почна отначало
    Напомням ви реална случка, да не я забравите. Не мога да се сетя по-образно сравнение на ситуацията с цените на криптосите. Иначе криптото е хубаво нещо, докато не намерят начин да разлагат големи числа на прости множители.
    Last edited by IvanTerziev; 07.02.2018, 20:53.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• шшшш, ти си някакво дежа вю, превъртя играта и почна отначало Достойно е да се шегуваш с възрастни жени. Подписа ли се на борсата? Следващия път разкажи там смешката за кески и им обясни колко ги разбираш нещата

Коментар

• Не ме слушай мене, заложи си апартамента и накупувай кески докато има. Сега са пуснали, ще свършат.
        Само да не пустосваш пак после като се очерви пазарът.
        Като малки, в село Бъркачево, белослатинско (което от своя страна е врачанска област), се бъзикахме с бабичките:

– Бабо, да знаеш, че в магазина са изкарале кески. Връй да си купиш, че ша свръшат.

Още преди магазинът да е отворил, отпред се събра цяла опашка бабички. Дойде магазинерът и ги пита за какво чакат.

– Ми за кески, нали не са свръшиле още? – Бабичките бяха толкова глупави, че изобщо не подозираха какво може да са кеските. Важното е, че има на магазина, а щом има, значи трябва да се купи от него, понеже ще свърши. Те така си знаят, откакто се помнят. Магазинерът ни познаваше и знаеше за кеските. Падаше от смях и пращаше разочарованите баби да си вървят поживо поздраво

Коментар

• Е как бе Кеска, че ти вчера писа как си намерил закономерност и тя била, че вечер падал биткоин И падна, търкулна се и те обърна по корем, та да ти даде малко функционалност и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ко ша речеш да те модерирам аз, с 33 годишен ИТ стаж? Криптосите са просто приложението на блокчейн, тя е в основата на (почти) всичките. Късно е за ограничения и криминализиране, подминахме точката на пречупване - което и беше единствения важен майлстоун.
            Tуй е то желанийцето на всеки фанатик. Да модерира.
            В тая тема не си спомням да сме коментирали за техническата част на нещата. Та не знам какво точно се буташ да модерираш. Никой не може да прогнозира цени на истерия в 100% чист вид, без грам логика.
            Само Ааа Ууу колко щели да променят икономиката, пък то вече конференцията за Биткойн не може да си платиш с тях... И шепата фирми дето ги ползваха за разплащания се отказаха от тях.

Коментар

• ох, другият много знаещ Сладур, я покажи едно сатоши продадено от Сатоши

Коментар

• ksalami - те ако бяха толкоз хубави нямаше самия Сатоши да ги сатка а щеше да ги купува.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  ksalami - напротив сега е перфектно за продаване, падне ли ти биткойт продай го на някой който е на зор за биткойти.
                  Виж, че той иска да купува а не да търгува.

Коментар

• ksalami - напротив сега е перфектно за продаване, падне ли ти биткойт продай го на някой който е на зор за биткойти.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ksalami Разгледай мнение
                      В крайна сметка има ли смисъл сега да се купуват биткойнти ?
                      Да купуваш определено не.. допускам че ще ги държиш дългосрочно.. според мен тренда е надолу и за момента е такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksalami Разгледай мнение
                        В крайна сметка има ли смисъл сега да се купуват биткойнти ?
                        Ако те кефи да спекулираш на пазар с голяма волатилност - да. Или пък ако си добър арбитражор.

Регулаторите в САЩ следват принципа do no harm за новите технологии. DLT може наистина са се окаже полезна технология. Ако някакви хора загубят пари в този процес - е, то винаги е така.

Коментар

• В крайна сметка има ли смисъл сега да се купуват биткойнти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Защото не беше сигурно, канала беше пробит и можеше и тук да обърне / виж, че върна от това ниво/. То и сега не е сигурно на 100%.
                            Говори си, не ми пречиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Прави впечатление, че другия тарикат ЧИЧЕ вчера КУПИ за да спекулира, ама понеже е със заешко сърце - сам си отряза печалбите тройно Питах го защо пропусна американската сесия - сигурен съм че не може да отговори... ето днес и прогнозното $8400 мина.
                              Защото не беше сигурно, канала беше пробит и можеше и тук да обърне / виж, че върна от това ниво/. То и сега не е сигурно на 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                                Ех, хубаво че са дебелосерковците от сената, да ме ориентират в IT света, и в чисто емоционално-спекулативния. Дето гледат пейзажа през бронирани стъкла, и от задната седалка на Ролса.
                                Биткойн е динозавър. Разни дядки сега научават за него, и говорят с телешки възторг.
                                А че криптосите ще пребъдат не знам някой да го е отричал.
                                Темата е основно за телешкия възторг на ламерите. В момента е мода разни чички модове по форумите да разпростират правата вяра сред паството, и основно с аргументи колко много били ограничени и дефлационни. Шкембелия монтьор на 60 години ме модерира колко назадничав съм бил! Още милиарди глупави пари има, дето не са обрани. 20 години вече телефонни измами, и все някоя бабка не рабрала и мета хилядарки от терасата!
                                Че и ваща работа!

Като се замислиш дори песъчинките на Земята са ограничен брой.
                                Само тъпотията човешка е неограничена. Дося и едно мнение нямаше защо реално на някой му трябват криптоси, изключая да ги продава на други будали.

Много е верояртно да оставят пазара да изкара витално крипто, после да го вземат готово тествано и без пари, и после да го направят официална валута. И да забранят и криминализират всичко друго. Както сега който печата пари извън монетния двор отива директно в какамангата.
                                Ко ша речеш да те модерирам аз, с 33 годишен ИТ стаж? Криптосите са просто приложението на блокчейн, тя е в основата на (почти) всичките. Късно е за ограничения и криминализиране, подминахме точката на пречупване - което и беше единствения важен майлстоун.

Коментар

Working...
                                X