Не знам какво си се хванал у тая борса, ама щипването на каквито и да е стинки от хазната е въпрос на чест и дълг към мамковината. Така или иначе ми прибират над половината от доходите, и насреща - нищо!
Ако намекваш, че е по-достойно да опъваш каиша, че да изкарва някой друг от труда ти - ОК, пожелавам ти успех. Надпреварата кой по - бърже ще циркулира въртележката на хамстера от моя гледна точка е въпиюща липса на фантазия. Особено пък ако си от IT областта, дето оръдието на труда всеки го има в къщи. Омръзна ми да се бутам по 2 чАса на ден с такива като тебе из трафика, без грам смислена причина, просто щото "шефа каза".
Напомням ви реална случка, да не я забравите. Не мога да се сетя по-образно сравнение на ситуацията с цените на криптосите. Иначе криптото е хубаво нещо, докато не намерят начин да разлагат големи числа на прости множители.
Ако намекваш, че е по-достойно да опъваш каиша, че да изкарва някой друг от труда ти - ОК, пожелавам ти успех. Надпреварата кой по - бърже ще циркулира въртележката на хамстера от моя гледна точка е въпиюща липса на фантазия. Особено пък ако си от IT областта, дето оръдието на труда всеки го има в къщи. Омръзна ми да се бутам по 2 чАса на ден с такива като тебе из трафика, без грам смислена причина, просто щото "шефа каза".
шшшш, ти си някакво дежа вю, превъртя играта и почна отначало
Коментар