IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може, може... още се крепи над 3000. Но за Коледа ще сме под

А е възможно да има нов по-рязък срив, но за сега си мисля, че ще продължи плавно надолу

Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Едва ли ще е скоро, но до края на 2019-та със сигурност ще е под 3000, дори под 2000 а може и под 1000.
    Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Вашите койни ги удари хипер-инфлацията. Множат се непрекъснато като паразити. Закономерно цената им пада ли, пада...
      Така е, като няма централна банка или друга правителствена институция, която да контролира безконтролното печатане на криптоси. Всеки сульо и пульо започна да си печата негови койни, стигна се до свръх-предлагане и накрая, рано или късно цената на криптосите закономерно ще удари една голяма кръгла 0.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Няма как безполезна стока с непрекъснато увеличаващо се количество да поскъпва. Това противоречи на всички икономически и пазарни принципи.
        Прочети фантастичният разказ на Робърт Шекли - Лаксианският ключ и ще разбереш каква съдба очаква криптосите.
        https://chitanka.info/text/26165-laksianskijat-kljuch

След 2-3 години е по-вероятно 100 000 биткойна да струват 1 цент или половин цент.
        Туй че ти си некадърен да използваш нещо не го прави безполезно.
        А че търсиш опорки в научната фантастика не ме изненадва ама хич!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение

По тая логика на налучкване може да е и над 30 000, дори над 50 000, а може и над 100 000.
          Няма как безполезна стока с непрекъснато увеличаващо се количество да поскъпва. Това противоречи на всички икономически и пазарни принципи.
          Прочети фантастичният разказ на Робърт Шекли - Лаксианският ключ и ще разбереш каква съдба очаква криптосите.
          https://chitanka.info/text/26165-laksianskijat-kljuch

След 2-3 години е по-вероятно 100 000 биткойна да струват 1 цент или половин цент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Едва ли ще е скоро, но до края на 2019-та със сигурност ще е под 3000, дори под 2000 а може и под 1000.
            По тая логика на налучкване може да е и над 30 000, дори над 50 000, а може и над 100 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Добри ютро Скоро под 3к

Коментар

• през далечната 1944 год. българинът Иван Хаджийски е публикувал първия whitepaper на Бит Койн

https://hash.bg/forum/uploads/monthl...a306c72d07.JPG
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Технически, обемите падат и забавяне на ускорението в посока на долу.

Last edited by Todor Sabev; 15.12.2018, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata

Верно ...казах че на педесе стотинки за биткойн се включвам и хоп - заядане ...с кого бе ?!
                    Е.... па ......... подиграваш се ............

0,50 ст ?????

Хората на 100 лева ще се избият да го взимат ..........
                    Ти - 0,50 ст !?!

Коментар

• Вчера като си лягах погледнах койна и си помислих, че на сутрина днес ще е вече под 3000, ама май ще стане чак утре

Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Добри ютро Скоро под 3к

Коментар

• 3k?
                        На тая глупост и 3$ са и много. Играчите на тоя пазар са балъците, спекулантите и престъпниците. А към момента сделките в крипто валута са предимно за плащане на ransomware.
                        Целта определя средствата.

Коментар

• Добри ютро Скоро под 3к

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Имах, чедо, но ги пробутах на кретенчета
                            Кога беше $10, нали Класика, затуй си толкоз нервен в темата значи.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                              Дядо дядо, ама верно цял биткойн ли си имал?
                              Имах, чедо, но ги пробутах на кретенчета

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

А пък аз копачките ги пазя в мазето за внучетата - да ги разглобяват и да си играят на роботика
                                Дядо дядо, ама верно цял биткойн ли си имал?
                                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Working...
                                X