If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неговата "конкретна" и "експертна" прогноза е 800 000$ през следващите 100 год.
Междувременно може да паднело много(не казва колко) и пак да идело до 800 000$ през следващите 100год
Аз ще ти кажа, може да иде мн нагоре, но може да падне и до 0.
Доколкото следя, казва, че ще се качва, но никъде не казва, че няма да "падне", или аз се бъркам?
Неговата "конкретна" и "експертна" прогноза е 800 000$ през следващите 100 год.
Междувременно може да паднело много(не казва колко) и пак да идело до 800 000$ през следващите 100год
Тихо сега, нищо не разбираш и ти, пък и сигурно имаш малко, както се успокоява колегата. Те хората решили, че щом съм казал 80к, това значело права линия нагоре без спускания за да оберат парите на трейдърчетата.
Защо все изопачаваш постовете и фактите като брокеразин ?
В поста насоката бе оракулските способности на цитирания финансов Нострадамус
който каза едно,а стана съвсем друго и после вика "Не съм аз контра индикатора,други са"
Доколкото следя, казва, че ще се качва, но никъде не казва, че няма да "падне", или аз се бъркам?
На 20-25%, корекция, викаш срутване? Когато дойде 70-80%, да не си прережеш вените.
Защо все изопачаваш постовете и фактите като брокеразин ?
В поста насоката бе оракулските способности на цитирания финансов Нострадамус
който каза едно,а стана съвсем друго и после вика "Не съм аз контра индикатора,други са"
Само, че за разлика от теб аз не давам краткосрочни прогнози. Като иде скоро на 80к се запитай защо.
Може и да си дълъг, не знам, но преди дни го погребваше. А ние тука си държим същия курс без претенции да знаем всичко.
Каква краткосрочна ве момче младо и неуко
Няма промяна в плана !
Краш ще има,и то такъв че ще загубиш говор и картина ,просто се отлага с няколко месеца защото US идексите помпят силно нагоре по байра.
А бития кон, като една теч US акция ,няма как да крашне,преди US маркета да се счупи !
А той ще се счупи август най-вероятно,или септември като свалят лихвите.
Той няма убежденията за да държи в такива сривове.Бали виждаш, лонг бил от някаква такива нива, че и на алтове. Тоест лонг значи утре при х2 продавам защото съм спекулант. Няма лошо, с една част от портфолиото си всички сме такива, ама аз като съм взел и на 20к тоя цикъл и ми е все тая кога ще го продам колко лонг съм?
Не е лошо да си признаеш грешките, ето вижте Лари, макар нали той да си рекламира ИТФ-а: https://x.com/BitcoinMagazine/status...itcoinMagazine
И все пак човекът си призна, че е говорил глупости по темата защото не е отделил време да го изучи. Не е зле човек да признае пред себе си.
Само, че за разлика от теб аз не давам краткосрочни прогнози. Като иде скоро на 80к се запитай защо.
Може и да си дълъг, не знам, но преди дни го погребваше. А ние тука си държим същия курс без претенции да знаем всичко.
Коментар