Под 100 ли е, не ми го хФали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Почва да натежава
Коментар
-
Ние миньорите много обичаме халвингите
Докато курса на биткойните се промени, за да компенсира халвинга,
таксувахме баламите от борсите
Ще има за "банички" за внучетата
https://www.bitfufu.com/en/activity/...iteCode=RSFHHN
- Hashrate Owned 200 TH/s
https://www.bitdeer.com/en/cloud-mining/i/202107018
Който разбрал - разбрал, който не е - ще стои гладен
- 1 like
Коментар
-
Всеки първо трябва да прочете White Paper (Бялата книга) на Биткойн и след това да коментира. Не е чак толкова дълго, има го и на български в youtube. Там се обяснява защо въобще е създаден Биткойн и какъв проблем решава той. Никъде не се споменава цена и че с него хората ще станат богати. Това не е поредния инструмент за спекулации, а нова финансова система, като основната цел е да няма централен орган. Трудно е да се разбере всичко това, още по-трудно е да се осмисли, но когато човек го направи започва да вижда светлина в тунела. Първо трябва да се разбере до какви проблеми води фиатната система, защо е въведена и кой печели от нея, а след това че трябва да се търси друго решение и че може би вече е намерено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Живи и здрави след максимум 10-на години ще си отговориш сам. Болезнено вече след толкова време. А щом като не ми вярваш или не го разбираш, нямам времето да се опитвам да те убедя, съжалявам. hfsp.Last edited by Top Gun Maverick; 15.05.2024, 22:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеЗа нас макситата коня винаги е лъскав и си го обичаме без значение каква му е цената. Когато скача разбира се му се радваме. Защото това е като да имаш домашен любимец, който обичаш. Когато е болен и не играе пак го обичаш, но когато е здрав и си играе му се радваш.
Толкова е просто да го разбереш коня като просто приемеш, че може би нещо си грешал. Както аз го приех след години игнориране и отрицание, както са го направили почти всички от нас.
Просто е, ама не е лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеКоня е лъскав тук
Толкова е просто да го разбереш коня като просто приемеш, че може би нещо си грешал. Както аз го приех след години игнориране и отрицание, както са го направили почти всички от нас.
Просто е, ама не е лесно.
Коментар
Коментар