If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
И това не е корекция !!!
.... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.
Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
Сложи и покажи и ще те призная. Давай чакаме scr....
Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.
Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
И това не е корекция !!!
.... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.
Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
Красота Ден година храни
Супер седмица откъм профит !
ЕТН дърпа всичко надолу и ги свали едно ниво по-надолу,като тя единствена падна чак на седмичния си таргет 2200$ !
Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.
Last edited by X_Y; 05.08.2024, 09:23.
Причина: Цитат на редактирано мнение.
Не разбираш явно. Аз съм преглътнал, че ще трябва да го гледам нагоре-надолу и съм си казал, че няма да трейдвам защото не ми се надлъгва с пазара. Да, ако бях пробвал вероятно щях да хвана две движения, ама можеше и да се нахакам. Точно защото не ми е малко, накрая с хиксовете нагоре ще бъда доволен. Не ти казвам, че ми харесва да виждам ниски стойности и "загуби"(защото са нереализирани все пак)но съм приел, че така ще бъде. https://x.com/naiivememe/status/1820321057842053437
Да ти призая леко ме е яд на моменти, че не си оставих част от фолиото за да се опитам да купя и продам няколко пъти(без шортове и лонгове де)ама все пак това нямаше да ми е целта дори да се бе получило.
Коментар