IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Фалшива новина, в медиите няма нищо такова за момента, брътвежи в "X"
    И аз така мисля, ще изчакат всичко да се срине, за да имат повод да пуснат пак принтера. После знаем, кво следва. HOOOODL.....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако се събират спешно, тва е още по тревожен сигнал за пазарите. Аз не вярвам да направят чак такава глупост....
      Фалшива новина, в медиите няма нищо такова за момента, брътвежи в "X"

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
        ЪЪЪППП!!!!
        Чакай нЕкои баМки да обърнат коремче де.

Коментар

• ЪЪЪППП!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            https://x.com/AbsGMCrypto/status/1820325456396026282
            Айдееееее, фед сгънаха.
            Среща и лихвите долу. Не успяха да изчакат септември защото според мен си постигнаха целта.
            Ако се събират спешно, тва е още по тревожен сигнал за пазарите. Аз не вярвам да направят чак такава глупост....

Коментар

• Ееее, легендата на форума се появи.
              90% шанс за 0.5%, очаквания, иначе за срещата може и да е фейк, но лихвите приключват.
              Last edited by Top Gun Maverick; 05.08.2024, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                https://x.com/AbsGMCrypto/status/1820325456396026282
                Айдееееее, фед сгънаха.
                Среща и лихвите долу. Не успяха да изчакат септември защото според мен си постигнаха целта.
                Фейк.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• https://x.com/AbsGMCrypto/status/1820325456396026282
                  Айдееееее, фед сгънаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
                    Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
                    Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
                    И това не е корекция !!!
                    .... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.

Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
                    Сложи и покажи и ще те призная. Давай чакаме scr....

Коментар

• Арчи - гълъба ще фалира на демото.
                      Комедията е пълна.

Коментар

• Хихи, обра всички ливъридж пиявици само с един удар:

Click image for larger version

Name:	bitcoin-pri16.jpg
Views:	1
Size:	33.6 КБ
ID:	4200872

П.С нали някой не си е мислил, че пазара ще вземе "тарикатите" със себе си по пътя нагоре?

Коментар

• ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА ДО 49 300

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение
                            Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.
                            Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
                            Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
                            Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
                            И това не е корекция !!!
                            .... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.

Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
                            Last edited by danetha; 05.08.2024, 09:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                              Красота Ден година храни
                              Супер седмица откъм профит !
                              ЕТН дърпа всичко надолу и ги свали едно ниво по-надолу,като тя единствена падна чак на седмичния си таргет 2200$ !
                              Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 09:23. Причина: Цитат на редактирано мнение.

Коментар

• Не разбираш явно. Аз съм преглътнал, че ще трябва да го гледам нагоре-надолу и съм си казал, че няма да трейдвам защото не ми се надлъгва с пазара. Да, ако бях пробвал вероятно щях да хвана две движения, ама можеше и да се нахакам. Точно защото не ми е малко, накрая с хиксовете нагоре ще бъда доволен. Не ти казвам, че ми харесва да виждам ниски стойности и "загуби"(защото са нереализирани все пак)но съм приел, че така ще бъде.
                                https://x.com/naiivememe/status/1820321057842053437
                                Да ти призая леко ме е яд на моменти, че не си оставих част от фолиото за да се опитам да купя и продам няколко пъти(без шортове и лонгове де)ама все пак това нямаше да ми е целта дори да се бе получило.
                                Last edited by Top Gun Maverick; 05.08.2024, 08:59.

Коментар

Working...
                                X