IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Красота Ден година храни
    Супер седмица откъм профит !
    ЕТН дърпа всичко надолу и ги свали едно ниво по-надолу,като тя единствена падна чак на седмичния си таргет 2200$!
    Last edited by X_Y; 05.08.2024, 10:20. Причина: Заяждане.

Коментар

• ИСКАМ ДА КУПУВАТЕ БИТКОЙНЕРИ

Last edited by the architect; 05.08.2024, 05:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        купувате ли биткойни за светлото бъдеще което идва още този месец

хяхяхяхяхях
        Най-сетне:

https://www.binance.com/en/square/fear-and-greed-index

Просто друсане на крушата докато изпднат изгнилите круши.

Коментар

• купувате ли биткойни за светлото бъдеще което идва още този месец

хяхяхяхяхях

Коментар

• Страхотно

Last edited by the architect; 03.08.2024, 03:15.

Коментар

БИТКОЙНЕРИ СЛЕД МАЛКО СТЕ ПРИ МЕНЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Уууууупс. Опитахте се да ми избягате за един пип от долната..сега ще ви потопя. Хяхяххяя

Коментар

• Хах, знае човека, че имам 0.5, пък и мокри сънища има да ми ги взема на 20к...мечтите са безплатни.

Определено твоята уста е по-голяма от портфейла ти, това го показа достатъчно пъти.
                Ще си обяснявам движенията с новини, хах, графиката пише новините.
                Искрено ти желая да направиш пари този цикъл, колкото повече Българи направим, толкова по-добре, аз не се радвам на хорски загуби, пък дори да са само в главата ми.
                Почвам да разтоварвам полека след няколко месеца, а ти трейдвай още. Може да се окажеш от малцината излъгали играта.
                Last edited by Top Gun Maverick; 02.08.2024, 14:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Естествено,че като ти кажат,че ще имаш големи загуби,мислиш че това няма как да стане и е комплексарско.
                  Вместо да спамиш,да беше проучил по-добре материята,защото нищо не си резбрал и ще си загубиш почти всичко
                  А какво ще видим следващите 12м ? Аз ви виждам от 10-11г едни и същи новобранци ,мислещи ,че знаят какво е биткойн ,с едни и същи глупави приказки и надежди ,последвани от едни и същи кланета на нови риби след всеки цикъл.
                  Няма нищо ново
                  Изумява ме твоята позиция като "ветеран", но ОК. Имаш правото на твоето мнение. Както и твоите средства стоят зад него.
                  Казваш, че знаеш какво е биткойн. Аз определено не го усещам така.

И не е първия ми цикъл.

Както казах, само времето ще покаже. Никой не може да знае. Ако си правим илюзии, че можем да предвидим макро в средносрочен план е абсолютно невежо. Никой не може, защото става въпрос за хаотична система.

На тази дата след 12 месеца коментираме тук. Сложил съм си ремайндер и съм запазил постовете.

Last edited by direkto4eto2; 02.08.2024, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
                    Каква комплексарска реторика тук...
                    Ясно е, че някой ще се окаже прав. Ще видим кой ще е през идните 12 месеца.
                    Естествено,че като ти кажат,че ще имаш големи загуби,мислиш че това няма как да стане и е комплексарско.
                    Вместо да спамиш,да беше проучил по-добре материята,защото нищо не си резбрал и ще си загубиш почти всичко
                    А какво ще видим следващите 12м ? Аз ви виждам от 10-11г едни и същи новобранци ,мислещи ,че знаят какво е биткойн ,с едни и същи глупави приказки и надежди ,последвани от едни и същи кланета на нови риби след всеки цикъл.
                    Няма нищо ново за мен
                    ​​​​​ За теб обаче началото ще е интересно,изпълнено с много надежди,а края на първия ти цикъл ще те ужаси и вцепени
                    Last edited by danetha; 02.08.2024, 10:04.

Коментар

• Каква комплексарска реторика тук...

Ясно е, че някой ще се окаже прав. Ще видим кой ще е през идните 12 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                        С една част и това ще дочакам, ама не скоро предполагам.
                        Браво за шортовете, не ме вълнува паничката ти относно какво печелиш или губиш, а просто как духа вятъра. Аз съм решил, че с дремене ще изкарам повече защото позицията ми е голяма за моите разбирания.
                        А иначе само предположих, че няма да е лошо ако нещо сте изкарали с архитекта покрай тези приказки, няма нужда да ми доказваш на мен, а на себе си.
                        И да не забравиш да купиш сега, че обикновено така става в един момент и после се купува на скъпото, аз на евтино няма да ти продам защото преживях беър в който купувах, а онези цени вече са мираж. Ако пък само се шорти и лонгва, дано не е с много пари и да се ползват стопове, че рано или късно се яде дървото там. Ама е хубаво за нас холдърите, понеже трейдърите хранят пазара.
                        Ти си много дребна риба и.такива като теб са храната,само че не го разбирате
                        Лъжат ви с разни новини да ви обяснят движенията и вие се радвате като малки деца,че сте в играта.
                        Говориш от твоята гледна точка и мислиш.че всички са като теб,а именно имаш 0.5 бтк в Леджера и отделно си го сложил и в банков сейф И плана е ,да не се пипа деситилетия.
                        Тук за 6 месеца реиндж 60-72к съм направил повече отколкото ти за целия си живот няма да видиш.
                        Между хейта и паниката ти остава само да гледаш как ти се стопява виртуалния профит и някъде другата година под 20к панически ще продадеш на загуба на такива като мен.

Колко такива като теб съм виждал през годините....
                        Last edited by danetha; 02.08.2024, 06:42.

Коментар

БИТКОЙНЕРИ СЛЕД МАЛКО СТЕ ПРИ МЕНЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

На демото ли!

Коментар

• Е аз чакам, ама не 600к
                            С една част и това ще дочакам, ама не скоро предполагам.
                            Браво за шортовете, не ме вълнува паничката ти относно какво печелиш или губиш, а просто как духа вятъра. Аз съм решил, че с дремене ще изкарам повече защото позицията ми е голяма за моите разбирания.
                            А иначе само предположих, че няма да е лошо ако нещо сте изкарали с архитекта покрай тези приказки, няма нужда да ми доказваш на мен, а на себе си.
                            И да не забравиш да купиш сега, че обикновено така става в един момент и после се купува на скъпото, аз на евтино няма да ти продам защото преживях беър в който купувах, а онези цени вече са мираж. Ако пък само се шорти и лонгва, дано не е с много пари и да се ползват стопове, че рано или късно се яде дървото там. Ама е хубаво за нас холдърите, понеже трейдърите хранят пазара.
                            Last edited by Top Gun Maverick; 02.08.2024, 04:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                              Ама предполагам заложихте пари на това, а колегата на 70к продаде алтовете и сега ще купува като иде на...колкото там чака? Или си чешете езиците пак.
                              Бе ти какво все хейтиш от паника и гледаш в чуждата паничка ехидно.
                              Втори шорт му правя лично аз за последните ~ два месеца.От 69 юни и 66 сега.И мога да го докажа.
                              А ти какво правиш ? Дремеш 1 година,викаш 600к идва и само гледаш нагоре-надолу неориентирано и накрая рухваш психически и продаваш на загуба на такива като мен .
                              Но щом не ти е проблем ,чакай си 600к,само не си демострирай толкова показно паниката
                              Last edited by danetha; 01.08.2024, 21:38.

Коментар

• Ама предполагам заложихте пари на това, а колегата на 70к продаде алтовете и сега ще купува като иде на...колкото там чака? Или си чешете езиците пак? Защото архитекте не знам как не разбра, че на никой Биткойнер не му дреме за тия временни колебания. Волатилността е психическата цена, която плаща всеки(кой, както го изживява според това какви са му позициите и убежденията)за хиксовете, които предстоят за години напред. Аз лично леко рано смених малко кон за алтове, но не съжалявам, имам още бая да сменям и ще е на 80к или ако затворим август, септември или октомври над 75к.
                                Има време за всичко, ще броим накрая ако на вас ви е останало нещо.

Коментар

Working...
                                X