If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
И това не е корекция !!!
.... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.
Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
Сложи и покажи и ще те призная. Давай чакаме scr....
Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.
Матеев,пиши си с оригиналния акаунт.
Добре,че ми каза,че e Nikkei,че не знаех
Само където от седмици и месеци го пишем,даже и търгуваме,но явно други теми не четеш.
И това не е корекция !!!
.... и има общо със самото крипто,понеже след ЕТФ ,бития кон е американска теч акция и това го говоря вече месеци в тази тема.С месеци говоря и че американските индекси са близо до вечен топ ! Нататък и сам може да сметнеш 2+2 и какво е бъдещето на кончето и защо съм толкова мечо настроен.
Иначе 43к ми е майн таргета на това движение.Дали ще имам късмет днес ?
Красота Ден година храни
Супер седмица откъм профит !
ЕТН дърпа всичко надолу и ги свали едно ниво по-надолу,като тя единствена падна чак на седмичния си таргет 2200$ !
Корекцията при криптото няма нищо общо със самото крипто. Причината е катастрофата, която се случи в Азия при отварянето на фондовите пазари, като първо Япония повлече крак, а след това я последва Южна Корея. Nikkei и TOPIX са с около 12% надолу от отварянето на борсите, като даже и търговията беше спряна / в Южна Корея също /. Можеш да погледнеш и корекцията в цената на най-голямата японска банка, ако изобщо знаеш коя е тя!? Това е срив, който не се е случвал от десетилетия, а в момента на примаркета Nasdaq е минус 5%. Днес просто ще е един от най-кървавите дни на пазарите от началото на века.
Last edited by X_Y; 05.08.2024, 10:23.
Причина: Цитат на редактирано мнение.
Не разбираш явно. Аз съм преглътнал, че ще трябва да го гледам нагоре-надолу и съм си казал, че няма да трейдвам защото не ми се надлъгва с пазара. Да, ако бях пробвал вероятно щях да хвана две движения, ама можеше и да се нахакам. Точно защото не ми е малко, накрая с хиксовете нагоре ще бъда доволен. Не ти казвам, че ми харесва да виждам ниски стойности и "загуби"(защото са нереализирани все пак)но съм приел, че така ще бъде. https://x.com/naiivememe/status/1820321057842053437
Да ти призая леко ме е яд на моменти, че не си оставих част от фолиото за да се опитам да купя и продам няколко пъти(без шортове и лонгове де)ама все пак това нямаше да ми е целта дори да се бе получило.
Ние си го чакаме, нищо не се е променило. На минус не мисля, че вече мога да бъда освен ако коня не умре този цикъл. За следващия ще съм извадил достатъчно и навън.
Потвърждават се наблюдението ми ,че си с нещо от сорта на 0.3 биткойнчета Ако ти беше голям акаунта,последното което щеше да правиш след огромна загуба е да драскаш безмислени постове рано сутрин.
И определено ни интересува какво си замислил за следващия цикъл
Ние си го чакаме, нищо не се е променило. На минус не мисля, че вече мога да бъда освен ако коня не умре този цикъл. За следващия ще съм извадил достатъчно и навън.
Поне си оставяй старото написано в поста като допълваш.
Защо мислиш, че не е добро за нас, че и за Биткойн? Просто той показа как в целия беър бива да се стои в него. Аваксът ми срина доста, ICP по-малко, тоя шит Пепе друсна и той, соПоланата е изненадата за мен тоя бул и макар да имам доволно от нея, не съм очаквал точно тя са направи това от 7-8 долара досега. Ванката беше казал, че чака Етера на 0.38 и тогава са взема повечко, ами то удари 0.39, като Виена малко вече де. Не вярвах, че ще го стигнем това, ама ето урок за другия цикъл. Добре, че не съм прелял всичко, което мислех и си чакам 80 за да набия.
Иначе като пак хапеш, нали не си мислиш, че някое макси е смятало как тръгваме за финалните движения още лятото? Исторически не става така и ще има месец мъка, може и два. Просто не ни вълнуват трейдърските движения толкова, колкото си мислиш и затова отказваш да ни разбереш. Тези движения са нужни за да се стигне докъдето ще се стигне. Просто не искаме да рискуваме Биткойна си като търгуваме с него.
А ти като се оплакваш от отношение на модератори, просто си оправи начина да отношение към другите. Уж искаш да споделяш някакви неща пък го караш по съвсем различен начин тип аз и всички останали глупаци.
Красота Ден година храни
Супер седмица откъм профит !
ЕТН дърпа всичко надолу и ги свали едно ниво по-надолу,като тя единствена падна чак на седмичния си таргет 2200$!
Last edited by X_Y; 05.08.2024, 10:20.
Причина: Заяждане.
Коментар