If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами преди 3 години дойдох да, преди това не бях отделил достатъчно време да го разбера и само чаках да почне да ми изглежда малко по-сигурна инвестиция. Трябваше още като го създадоха или там 2013-та покрай кризата в Кипър, ама съм го подценявал или поне 2018-та след върховете, ама не работят така нещата при всеки. Ето, ти пък отдавна си тука, ама още си губиш времето да спориш с писатели на романи във форуми, вместо да трейдваш.
И да, 600к ще стигне някой ден, ако е този цикъл няма да е изненада за мен, ако приключи на 120 пак няма да е. Всичко под 100к виж ще ме изненада, но и за такъв вариант съм подготвен. Като си холдър нямаш такова напрежение и може да продаваш нещо когато сметнеш за добре. Като си трейдър...знаеш по-добре от мен.
Успех с цикъла и да се похвалиш с някое Ламбо накрая или поне някоя БМВ М.
Човек, мен пазара не ме бие щото съм на спот, нямам шорт, нямам лонг, ходъл. Сега ти разрових мненията покрай дъната. Не си типичната мечка като Фрости, той е номер едно, Архитекта някъде там. Фрости се скъса да пише по дъната и от тогава като напомпи се обади едва вчера. Изводите сами. Архитектът е почти същата работа, за другите неща не го знам, но за Биткойн е бос по асфалта. better по дъната е писал най-много, това защото има убеждения и беше с позиция по върховете преди това. И идваш ти. По дъната си мълчал като риба, явно не си типична мечка. А може и да си имал причини да не пишеш. Но се появяваш на 20к не вярвайки особено, какво се случва. И после почваш да лъкатушиш с мнения може нагоре, може надолу, но гледам си чакал още тоя бул да се върнем на 15к, че и под 10к. После всякакви разсъждения за някакви шитове, постоянно мъчене да хванеш движението нагоре и надолу, нали знаеш термина - куче, което си гони опашката.
И за последно, аз прогноза 600к не съм давал, казах нищо в диапазона 120-600к няма да ме изненада за цикъла, понеже ти настояваше за прогнози, а аз не съм врачка. И човека отдолу ти каза, ТА не струва особено много, иначе от мен да знаеш, всички трейдъри щяхте да сте милиардери. Но обикновено трейдърите захранват пазара. Пускам само тези двете, не ми се рови повече. И да, всеки може да сгреши, ние затова държим просто.
В едно от мненията ти беше писал, че чакаш някакви спад да пълниш торбата и тогава определено не си звучал така нахално и кофти настроен спрямо коня. Вероятно не си взел колкото си искал и от там плюеш само коня напоследък. Никой не ти е виновен, че като много други си чакал да купиш и не си купил достатъчно. Е, ние не чакахме да купим, а просто купихме и чакаме. Това е разликата. Аз на 20к ол ин каквото имах(на 16 също имах)на 35к исках потвърден бул за едни други пари, които чаках и държа. Грешката беше, че рано взех Етер, но ще му дойде времето, имам и алтове, ама съм спокоен, ще прелея още на 80к вероятно или около изборите в САЩ. Та тия твои приказки как идва края на Биткойн грам не ме трогват, имам и от 40к от миналия бул, та няма какво да ме уплаши за да ти продавам на тебе на 20к догодина както викаше
Само да вметна, че Биткойн като падна 30%-та не е било златото да не падне. Върна после и то, ама си падна. Не съм спец, но гледайки го последните 20 години...никакъв смисъл освен ако не си имал пари, които да искаш да изгубят малко от стойността си. Нито и инфлацията бие, да не говорим за някаква история като умрял апартамент в Софията. Би имало смисъл ако догодина дойде някоя мечка с по-голяма глава от тази на колегата, който ще цитирам и всичко се срути, но имаш физическо злато. Между другото щеше да се получава интересна дискусия с него ако не беше толкова арогантен и с огромно его.
Давам ти веднага един пример .Само на база ТА,и без да гледаме абсолютно нищо друго,можем да кажем с голяма вероятност(>80%) кога този бтк цикъл ЩЕ и кога Е завършил.
Съответно ,ако си дългосрочен инвеститор,да разтовариш и да максимизираш профита си.
На база фундамент или някакво Бинго няма как.Те ще ти кажат точно обратното и мненията в темата до преди седмица го доказват.Кой очакваше спад след ЕТФ и халвинга?
Ми не е точно да си познал. Ти като типична мечка викаше падаме, падаме, падаме, падаме, на 57 каза, че било края, ние отидохме на 75. И да не помислиш, че сега като теб ще ти кажа, че нищо не разбираш? Не, просто трябва да осъзнаеш, че тези краткосрочни движения са много трудни за хващане. И като викаше падаме, падаме, ами много ясно в един момент ще паднем и ти ще познаеш. Я виж архитекта както се беше скрил и същата работа. Еврейчета късо, късо, позна няколко, после пак вика късо и да си го видял да пише от както на 50-49 викаше късо? Скри се и сега ще се появи на следващ дроп. На 16 викаше късо, късо и после не писа половин година. Мани тия анализи. Аз на 70 се колебаех малко дали да не махна, ама си държа. Да, можеше нещо да отскубна, ама не ми се рискуваше.
Биткойн падна само с 30%, а златото изобщо не мръдна. Златото скочи с 20% и сега гледам си е сменил ника и вече не пише там. Сега е дошъл тук да евангелизира, предполагтам, че и това ще му мине. Иначе, аз съм булиш за биткойн и редовно си допълвам позицията.
Първи пост и стартираш със злоба.Евала
Шменти груп се срути и всякаки мишоци,не писали по 1г, изпълзяха пак
И лъжеш,което е спорт в този форум.Лъжа с цел злобеене.Правят го клоуните с наранено его.За златото казах 2000-2300 връх.Е,надскочи го малко.Потърси в темата и ще го намериш.Има го черно на бяло.Отделно ,доказах с много примери,че златото е лоша инвестиция сравнена с други.Де факто не може да бие Кокорчовата инфалция даже.Ник не съм сменил,а ми го изтриха модераторите,а десетки други с много по-сериозни нарушения,даже не ги и банват.
Щом си булиш тук,значи ще падане.Не го казвам случайно. Имаш и предишни много добри попаднея
То няма един да е мечи настроен.Как няма да падаме?
Борсата в ХонгКонг падна до най-ниското си дъно в историята. Интел (кой няма процесор на Интел?) падна до нивата си отпреди 13 години! Нвидия - третата най-голямата компания в света (ако не се лъжа даже беше първа) - падна с 40%.
При всичката тази сеч - Биткойн "падна" само с 30%. Никога не съм бил толкова булиш. HOOODDL.
Биткойн падна само с 30%, а златото изобщо не мръдна. Златото скочи с 20% и сега гледам си е сменил ника и вече не пише там. Сега е дошъл тук да евангелизира, предполагтам, че и това ще му мине. Иначе, аз съм булиш за биткойн и редовно си допълвам позицията.
Коментар