Кoга ще настъпят времената за proof of stake?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАко дължи мангизи защо не ги връща, вместо да се крие??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАко дължи мангизи защо не ги връща, вместо да се крие??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение? Защо най-върлите биткойнаджии изчезват мистериозно?
нова мистерия с изчезналия бизнесмен Алтънбашев
https://blitz.bg/obshtestvo/kriptoek...ews888253.html
- 1 like
Коментар
-
? Защо най-върлите биткойнаджии изчезват мистериозно?
нова мистерия с изчезналия бизнесмен Алтънбашев
https://blitz.bg/obshtestvo/kriptoek...ews888253.html
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Положително развитие за криптовалутите настъпи, когато руският министър на промишлеността и търговията Денис Мантуров заяви в сряда, че страната му рано или късно ще легализира криптовалутите като платежно средство, тъй като Москва се бори със западните санкции върху различни сектори, особено банковия, промишления и енергийния.
https://nova.bg/news/view/2022/05/20...0%D1%80%D0%B0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Откъде знаеш, че е бил на 0 щом не "излиза" никъде бе умен ?
Няма нужда да зная, аз го помня, и то от първо лице.
Помня също и, че отначало в темата имаше един арогантен биткойнаджия, по-известен като форекс-мастъра, който още от самото начало се държеше много арогантно, правеше се на много велик, и се заяждаше.с останалите.. Тоя същия екземпляр в един момент внезапно изчезна... и не се появи повече... носят се слухове, че май го тикнали в щатски пандиз. Т.нар. потребител форекс-мастър, върл фен на биткойните, май ще се окаже, че е Росен Йосифов, понастоящем излежаващ присъда от 121 месеца в щатски затвор...
Last edited by Frosty; 18.05.2022, 23:40.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Форумът се напълни с хаховци, които почнаха да дават непоискани акъли за щяло и нещяло!
Айде да ни спестиш "умнотиите" си по въпроси за които нямаш никаква предства.
--------------------------
Въпреки, че не мога да си спомня точната година, много добре помня как биткойна беше занулен, по същия начин, както сега занулиха Terra и Luna.
По онова време с една видеокарта среден клас за 600-700 лева се печатаха около стотина биткойна на месец.
Когато биткойна се занули копачите си разпродадоха всички натрупани количества на безценица.
Коментар
-
Аз не говоря глупости, а само умнотии.
И как да ти покажа, след като този период не излиза на графиките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Стига си говорил глупости. Покажи кога Биткойн е бил 0!
И как да ти покажа, след като този период не излиза на графиките.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Форумът се напълни с хаховци, които почнаха да дават непоискани акъли за щяло и нещяло!
Айде да ни спестиш "умнотиите" си по въпроси за които нямаш никаква предства.
--------------------------
Въпреки, че не мога да си спомня точната година, много добре помня как биткойна беше занулен, по същия начин, както сега занулиха Terra и Luna.
По онова време с една видеокарта среден клас за 600-700 лева се печатаха около стотина биткойна на месец.
Когато биткойна се занули копачите си разпродадоха всички натрупани количества на безценица.
Коментар
Коментар