Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
Що?Миау ли ще има?
Купуват дребни цацки, а продават стари дърти сомове:-))) Те парите не се губят, нищо не е изтрито. Хората купили на 69000 ги дават на тези купили на по 1-10-100 или 1000 или на 10000$ да кажем. Класическа пирамида....който е в основата е по-стабилен и ще се задържи по-дълго.
Иначе better е прав. Нещо което не ти е в ръцете и под твой контрол не е твое и може да не си го получиш. То и с пари и със злато...все е така.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКакво ви е мнението за Solana?и кредит вземи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
Що?Миау ли ще има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАко имате крипто по борсите или на друго място, теглете на ваш порфейл! Да не кажете, че не съм ви предупредил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Броят на миньорите не ни интересува. Колкото и миньори да се откажат, пак ще има достатъчно, за да се поддържа жива самата мрежа на биткойна. Има държави с много евтин ток. Има и евтини соларни панели, с които може да се копае само денем, когато има слънце. Второто го казвам, защото тази идея вече е актуална, особено ако цените на копачките се сринат, като това вече се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеМай идва пак момента за изключване на машини и газене с багер:
Bitcoin Average Mining Costs: 28 000 $
https://en.macromicro.me/charts/2943...ion-total-cost
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИскам да напомня на хората тук, че пак познах! На 24 прогнозирах 20к, но срещнах доста критики за това, ето:
[ATTACH=CONFIG]n3936571[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Май идва пак момента за изключване на машини и газене с багер:
Bitcoin Average Mining Costs: 28 000 $
https://en.macromicro.me/charts/2943...ion-total-cost
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз съм прогнозирал конкретна цена (преди почти 4 месеца!!), която се сбъдна! Бях убеден, че идва голям спад (винаги съм казвал тук за 90%), затова по пътя надолу продавах, защото беше ясно накъде отиват нещата. Ето:
Даже вчера купих, доволно. Ако падне още, пак ще купя. Пък и да не падне, и 20К ме устройват да купувам,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И колко милиарда спечели от SELL позицията, която така и не отвори, защото въобще не беше сигурен?
Ето аз прогнозирам:
1. Повече няма да пада
2. Ще падне до 15
3. Ще падне до 10
4. Ще падне до 5
Сега ще чакам нещо от това да се сбъдне и ще ви твърдя, че пак съм познал.
Коментар
Коментар