Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Мен един въпрос ме гложди известно време отностно икономиката на койна отпреди година и нещо преди второто пукване , когато цените бяха под 50$.
Знаем че минъорите инвестират в хардуер,копаят и после по най-бързия начин гледат да продадат коините за да си избият инвестицията,или поне 90% от тях така правят.
Тогава,кой по дяволите и защо е купувал койни тогава ?В днешни дни има повече приложения,отделно може да купиш със спекулативна цел и т.н. ? но тогава на цени 10-50$ кой е купувал и защо ?
Същата работа като в момента, бях учуден че има около 50-60 !!! криптовалути и могат да се търгуват на няколко борси като https://www.cryptsy.com/ където копачите си продават веднага изработените койни .Но кой ги купува и защо ?????а явно ги купуват
Коментар
-
Вече можем да платим и образованието си с биткойнс
Университетът в Никозия обяви, че ще се превърне в първия в света, който ще приема виртуалната валута Bitcoin за плащане на семестриалните такси на студентите, пише "Машабъл".
Наред с това най-големият университет в Кипър пуска и нов курс, в който ще се обяснява как точно работи дигиталната валута.
„Целта на тази инициатива е да облекчим трудностите, които част от студентите изпитват при трансферите на сумите и да изградим собствени практически познания в областта, а не да се замесваме във валутни спекулации“, коментира говорителят на университета пред GeekWire.
Освен основния университет в Никозия биткойн валутата ще бъде възприета и във всички свързани с него университети – за всички видове курсове и свързаните с тях такси.
„Пределно наясно сме, че дигиталната валута е неизбежно технологично достижение, което ще доведе до съществени иновации в онлайн търговията, финансовите системи, международните разплащания, паричните преводи и глобалното икономическо развитие“, коментира д-р Кристус Влачос, главен финансов експерт на университета в Никозия.
Източник: econ.bg
- See more at: http://financebg.com/#!/article/10327
БРАВО ФОРЕКСОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВиждам че какъвто и въпрос да зададеш все излиза че не задълбаваш. Нещо си много разсеян. Що не си вземеш малко почивка? Вземи си някой друг ден почивка. Виж се някое гадже. Биткойните няма да избягат. Ще ги има и догодина, а и по-догодина, а и по-по-по-догодина... За ужас на етичните комисиии...
Има ли кредити в БТК - има. На ден скача повече от лихвата, само да познаеш посоката. Койни ще има за всички, няма спор в това.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИмам много работа днес, не съм задълбавал.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная, какъв линк си дал оня ден. Този линк който аз видях бе за точно обратния случай - Рабобанк му отказват да преведат негови пари към една от биткойн борсите! Но това просто е чудесно за биткойн!!! Това е ярък и нагледен пример, че този който е внесъл парите си по банкова сметка вече пари няма, има инвестиция в банка. Парите затова са пари, защото ти решаваш на кого, кога и колко да преведеш.
Тук банката ти казва, че ти не можеш да превеждаш пари на биткойн борса, защото ТЯХНАТА етична комисия била решила така?!?!... Забележи, че те дори закон не ти посочват, а говорят за етика... Блестящо доказателство, защо цената на биткойн ще продължи да расте!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеРазкешваш си койновете през борсата, бухаш ги в банката и ти блокират сметката без предупреждение. Случай от оня ден, дето дадох линк. За това питах.
Тук банката ти казва, че ти не можеш да превеждаш пари на биткойн борса, защото ТЯХНАТА етична комисия била решила така?!?!... Забележи, че те дори закон не ти посочват, а говорят за етика... Блестящо доказателство, защо цената на биткойн ще продължи да расте!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеРазкешваш си койновете през борсата, бухаш ги в банката и ти блокират сметката без предупреждение. Случай от оня ден, дето дадох линк. За това питах.
Тези виртуални валути просто нямат бъдеще и няма как да имат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе разбрах какъв ти е казуса? Кой, какво е съгрешил, на основата на кой закон, по кой член и алинея е осъден за да му блокира банката сметката?Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе разбрах какъв ти е казуса? Кой, какво е съгрешил, на основата на кой закон, по кой член и алинея е осъден за да му блокира банката сметката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПо конкретния казус ме интересува. Връчват му мотика и го пращат да копа биткойни на жегата?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗависи по кой закон е блокирана?Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКакво се прави при блокирана лична негова сметка в банка?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...
Така че... който смята че е с 3 крачки напред, а всъщност е 3 крачки назад, си е лично за негова сметка.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар