IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Замина ли оня акаунт с картинките? Въпрос на време беше...
    Само ти не разбра, че барбароните имат много яйца в много кошници

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз съм на нула още при цена 10к, а към днешна дата се оглеждам кой точно модел Lamborghini да си купя + разбира се последен модел Audi S8 и Audi eTron.
      Тоест вече ще продаваш? Нали за да си купиш каквото и да било първо ще трябва да кешираш. Само гледай да не изпуснеш момента щото после печалбата може да ти стигне само за Audi A3.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        От няколко дни си имам нова играчка
        Голям кеф
        https://stoic.ai/
        Замина ли оня акаунт с картинките? Въпрос на време беше...

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Знаем, че си по-по-най от умните!
          Ако беше, щеше да му хрумне.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            От няколко дни си имам нова играчка
            Голям кеф
            Пише се праз а не кеф.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ти, да видиш. Аз си мислех, че пиша във финансов форум, пък се оказах насред проповед, на дъновисти.
              Ами навремето му казаха,че тука е бгмама и кеската повярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Дори на мен не би хрумнала тая простотия, да вляза в селската ракиджийница, да снимам с телефона, да го кача на NFT и да продам всичко това.

[!
                Знаем, че си по-по-най от умните!

Коментар

• От няколко дни си имам нова играчка
                  Голям кеф

Коментар

Аз съм на нула още при цена 10к, а към днешна дата се оглеждам кой точно модел Lamborghini да си купя + разбира се последен модел Audi S8 и Audi eTron.
                    Бураго или ХотУийлс? Ти толкова пъти си занулен вече, че спрях да ги броя - чия ли не беше, монеро ли не беше, сега биткойн

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Айде стискай още 5к само и ще си на нула

Коментар

Чукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...
                        Айде стискай още 5к само и ще си на нула

Коментар

Чукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...
                          Наистина ли си въобразяваш, че ми пука дали е 60, 160 или 1600 К тая цифричка в база данни?
                          59 е в момента, т.е. нито е 60 нито е гробовно мълчание.
                          Аз не съм "трейдър" като вас да си препродаваме портокал един на друг, като стария виц за Чапай и Петка. Накрая някой го откраднал в навалицата.
                          Все едно да се тюхкам че съм отървал далаверата с оня смешния колаж за 69 милиона $. Аз и 6,9 $ не давам за тия тъпни.
                          Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Чукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

А златото може ли да се срине така? Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.
                              И що така, че светът не използва златен стандарт отдавна - остана електрониката, а тя само ще офайдоса от евтина суровина И златото ще си иде където му е баш мястото.

Коментар

Че то с кое не е така?

Да ти припомня ли хиперинфлацията в България, когато цената на лева се срина 2000 пъти?

Та хайде да се отказваме от левовете, че пак могат да се сринат .....

А златото може ли да се срине така? Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.

Коментар

Working...
                                X