If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм на нула още при цена 10к, а към днешна дата се оглеждам кой точно модел Lamborghini да си купя + разбира се последен модел Audi S8 и Audi eTron.
Бураго или ХотУийлс? Ти толкова пъти си занулен вече, че спрях да ги броя - чия ли не беше, монеро ли не беше, сега биткойн
Аз съм на нула още при цена 10к, а към днешна дата се оглеждам кой точно модел Lamborghini да си купя + разбира се последен модел Audi S8 и Audi eTron.
Чукнахме 60к и в темата настана гробовно мълчание ...
Наистина ли си въобразяваш, че ми пука дали е 60, 160 или 1600 К тая цифричка в база данни?
59 е в момента, т.е. нито е 60 нито е гробовно мълчание.
Аз не съм "трейдър" като вас да си препродаваме портокал един на друг, като стария виц за Чапай и Петка. Накрая някой го откраднал в навалицата.
Все едно да се тюхкам че съм отървал далаверата с оня смешния колаж за 69 милиона $. Аз и 6,9 $ не давам за тия тъпни.
А златото може ли да се срине така? Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.
И що така, че светът не използва златен стандарт отдавна - остана електрониката, а тя само ще офайдоса от евтина суровина И златото ще си иде където му е баш мястото.
Да ти припомня ли хиперинфлацията в България, когато цената на лева се срина 2000 пъти?
Та хайде да се отказваме от левовете, че пак могат да се сринат .....
А златото може ли да се срине така? Какво трябва да стане за да падне цената на златото с 50%? Ами с 90%? Аз мисля че ако златото падне с 90% тогава ще имаме някакви много по важни проблеми за решаване и ако още сме живи изобщо няма да ни пука за капитали и инвестиции.
Само Дядо Златко заровен в земята върши истинска работа стига да не ти се налага да го пренасяш през граница, въпреки че и за това си има начини! Другото е бошлав работа и въздух под налягане. Биткойн е ОК за спекуалции докато не решат да му сринат цената.
Че то с кое не е така?
Да ти припомня ли хиперинфлацията в България, когато цената на лева се срина 2000 пъти?
Та хайде да се отказваме от левовете, че пак могат да се сринат .....
Не си в час. Че и обща култура ти липсва, много. Най-лесно се пере кешовица. С куфарчета, или в нощни шкафчета.
При Биткойна, всеки по богат адрес е на отчет, при всички спецслужби. А се е размърдал, а са го налазили баретите.
Само Дядо Златко заровен в земята върши истинска работа стига да не ти се налага да го пренасяш през граница, въпреки че и за това си има начини! Другото е бошлав работа и въздух под налягане. Биткойн е ОК за спекуалции докато не решат да му сринат цената.
Нищо не струва. Сериозно, технологията е велика, примерно за патентоване на идеи и за крипто подписване на научни статии.
Тия щуротевини с картинки от нета са още по-голям балон и от новите дрехи на царя.
Нищо не струва. Сериозно, технологията е велика, примерно за патентоване на идеи и за крипто подписване на научни статии.
Тия щуротевини с картинки от нета са още по-голям балон и от новите дрехи на царя.
Е добре, наистина ли вярваш, че фотоколаж струва 64 милиона $ кеш? Питам сериозно. Идва някой и разкешва пари за колкото етаж в Манхатън, за прост фотоколаж?
Тоя монопола откъде изригва, не виждам негови постове.
p.s. Тая мацаница имам предвид, 69 милиона $$$. И си вярвате?
Само за милион ще ви нарисувам още по-грозна. И за по-малко, абе колкото дадете!
Не си в час. Че и обща култура ти липсва, много. Най-лесно се пере кешовица. С куфарчета, или в нощни шкафчета.
При Биткойна, всеки по богат адрес е на отчет, при всички спецслужби. А се е размърдал, а са го налазили баретите.
Е добре, наистина ли вярваш, че фотоколаж струва 64 милиона $ кеш? Питам сериозно. Идва някой и разкешва пари за колкото етаж в Манхатън, за прост фотоколаж?
Тоя монопола откъде изригва, не виждам негови постове.
p.s. Тая мацаница имам предвид, 69 милиона $$$. И си вярвате?
Само за милион ще ви нарисувам още по-грозна. И за по-малко, абе колкото дадете!
Честно, би ли наринал 60 К $ за някаква снимка? Тая поне не е лоша, не е от селския казан за ракия, не е и оная безвкусна мозайка от тия дето ги рисуват в детската градина. Кво му плащаш - милион и 300, по 100 К на ден вдига цената.
Идеалният начин за пране на пари, преди криптото правеха едни диви въртели, па фирми, па офшори. Сега рисува някаква грозотия и готово, пито-платено.
Коментар