If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе какво толкова му се вълнувате на тоз биткоин ...слепи ли сте че от 53 000 е в down trend по 4 часа и всяко покачване се парира и двойката си тръгва по тренда ..освен това двойката се качва до 47 а там са дъната от 09.01 и тези дъна са подкрепяли двойката , но сега са станали съпротива за цената ...техника която съм използвал за Дов и описал тук .... сега в момента се опитват да стигнат дъното от 09.07 43000..
И аз им се чудя! Кво толкова е станало? Паднало било с 15%, сефте ли е? Не може да пада ли? Лошо ли е, че "пада"? Или някъде пише, че само нагоре шЪ хОди? Не се панирайте толкова лесно, пак шЪ се вдигне, споко
П.С Хубаво е да пада отвреме на време за може да си тварим евтинико!
бе какво толкова му се вълнувате на тоз биткоин ...слепи ли сте че от 53 000 е в down trend по 4 часа и всяко покачване се парира и двойката си тръгва по тренда ..освен това двойката се качва до 47 а там са дъната от 09.01 и тези дъна са подкрепяли двойката , но сега са станали съпротива за цената ...техника която съм използвал за Дов и описал тук .... сега в момента се опитват да стигнат дъното от 09.07 43000..
Аз не знаех, че е фейк. Ти ми каза. Не следя новините, отдавна. Но обикновено такива игли, ги връщат. Дори и при форекса. Ако не беше фейк, връщат по-бавно иглата, големите трупат позиция, в ниското. И след тов, помпат. Справка, първата изява на Мъск, за Кучак.
видях късно новината, а още по-късно осъзнах че е фейк.
П.С. А какво е трябвало вече и аз знам. Да беше казал предварително, сега е всички го виждат
Аз не знаех, че е фейк. Ти ми каза. Не следя новините, отдавна. Но обикновено такива игли, ги връщат. Дори и при форекса. Ако не беше фейк, връщат по-бавно иглата, големите трупат позиция, в ниското. И след тов, помпат. Справка, първата изява на Мъск, за Кучак.
Коментар