If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам. Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
Нивото, което удържа при последния погром
Само едно нещо е сигурно-че цена 80$ със сигурност никога няма да видиш,макар,че явно ти се иска
Китайците когато обявиха първия път /на 1200$ цена/ че банват банките ,да бяха казали че го банват тотално нямаше да падне толкова.Сега ни сервират през седмица -две по някъв банан.Но така е на силно спекулативен пазар .Надявам се днес да ударим дъното.
надявам се дъното да го ударим днес.В китайската борса са забранили депозитите с йоани което значи тотален банан на биткойна от китайската банка
В момента става следното ,поне едно 90% от китайците си продават койните+доста паникъосани дребни инвеститори и отиват към Америка ,е тук се вижда идеално http://fiatleak.com/
Надявам се днес да свърши тоя процес ,и който успее да купи долу наистина ще удари десетката.
Един от двата гиганта/уса и китай/ на биткойн сцената изчезва /до кога не се знае
Не знам. Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
Нивото, което удържа при последния погром
надявам се дъното да го ударим днес.В китайската борса са забранили депозитите с йоани което значи тотален банан на биткойна от китайската банка
В момента става следното ,поне едно 90% от китайците си продават койните+доста паникъосани дребни инвеститори и отиват към Америка ,е тук се вижда идеално http://fiatleak.com/
Надявам се днес да свърши тоя процес ,и който успее да купи долу наистина ще удари десетката.
Един от двата гиганта/уса и китай/ на биткойн сцената изчезва /до кога не се знае
В момента и да искаш няма как да купиш на китайските борси, понеже трансферите към тях за забранени. Това (блокирането на трансфери към борсите) е очаквано развитие още от преди няколко години. Просто сега му дойде времето. Даже очаквам да ескалира. U.S. Treasury cautions Bitcoin businesses on legal duties
Ще стане ясно дали е пирамида, като падне ако падне под 12-13 долара, значи е чистак пирамида.Ако задържи 10% от макс. стойността си значи не е било пирамида.
Коментар