If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Концентрацията на парите е процес равнозначен на амортизация ! Големите като си имат койни, които дребните не позват то просто ще си ги имат. Най големия проблем на криптокойните е бързата им амортизация очевидно и очевидната им централизация - не е банката, но този който пуска софта и мухата първо изкопава значително количество, че може да им управлява и срути цената е ясно.
Пробвай да ги пробуташ на ФорексМастъра, Фефо и Курта. Те са напълно вманиачени и зомбирани на тема биткойни, сигурно ще ги купят на всяка цена. Само едно въпросче имам: - след като тоя шиткойн е толкова голяма далавера, защо продаваш копачките? По-добре си ги дръж и копай с тях.
Те всички дето се бяха набутали с видеокарти за BTC за няколко бона изгоряха след навлизането на ASIC-ите и масово се местят към scrypt-монетите. Трудността и хешрейта на мрежите обаче се вдига рязко и далаверата за малките риби умря. Да не говорим, че се готвят и scrypt-ASIC-и до 3-4 месеца.. С две думи романтиката от първите години отдавна си е заминала, а "големите", срещу които уж беше борбата отдавна владеят пазара - поредния финансов инструмент..
Пробвай да ги пробуташ на ФорексМастъра, Фефо и Курта. Те са напълно вманиачени и зомбирани на тема биткойни, сигурно ще ги купят на всяка цена. Само едно въпросче имам: - след като тоя шиткойн е толкова голяма далавера, защо продаваш копачките? По-добре си ги дръж и копай с тях.
аз си имам още с които си копам спокойно
продавам ги защото ще си правя и litecoin копачка с видео карти
Колеги продавам 3 копачки по 8 гигахеша всяка с рутер хуб и захранване пускаш и почваш да копаеш ...
знам че това не е битак но все пак е по темата ако има ентусиасти да пишат
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Колеги продавам 3 копачки по 8 гигахеша всяка с рутер хуб и захранване пускаш и почваш да копаеш на сегашната трудност копаят спредно по 0.30 BTC на месец
ето какво представляват
знам че това не е битак но все пак е по темата ако има ентусиасти да пишат
Преди няколко години беше излезнало инфо, че в света имало в обръщение 70 трилиона долара. Ако е вярна информацията, то това означава че има 7 000 трилиарда доларови цента , или казано по друг начин сатошитата са назад около 3,5 пъти ( а още не са изкопани всичките и ФЕД не е спрял да печата ).
Вече тези сметки колко влияят на цената е друг въпрос .
Приятно изкарване на новогодишната вечер
Нещо не си разбрал. В момента има около 1.23 трилиона. И това след всички тези напечатани доларчета в последните години....
Преди няколко години беше излезнало инфо, че в света имало в обръщение 70 трилиона долара. Ако е вярна информацията, то това означава че има 7 000 трилиарда доларови цента , или казано по друг начин сатошитата са назад около 3,5 пъти ( а още не са изкопани всичките и ФЕД не е спрял да печата ).
Вече тези сметки колко влияят на цената е друг въпрос .
Приятно изкарване на новогодишната вечер
Ако можеха биха го направили, но с действията си поне демонстрират че не са слепи и искат да предпазят хората.Това за доврието в новата валута са глупости, чиста проба желание за лесна печалба си е всичко с тази игра - пирамида.
Че защо да не могат да го направят
А ти, за това време, което изразходваш да отправяш СЛЕПИ критики във форума, по-добре да беше прочел няколко статийки как точно работи биткойн, няколко статийки какво е мнението на по-умните от мен и теб, няколко статийки какви са предимствата и недостатъците на подобна криптовалута, или с две думи да се поинформираш за какво говориш.
Пийс
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар