IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
    Груев, да ти кажа, 100% е сигурно, че един ден доларът и еврото няма да съществуват. Не дръж такива измишльотини. Компании като Епъл и Гугъл някой ден ще изчезнат. Така че не си заслужава да се инвестира в тях. Някой ден недвижимият имот, който си купил, ще бъде руини - абсолютно неизбежно е. Много добре знаеш, че няма нищо сигурно в света на инвестициите.
    Не разбирам защо изобщо пишеш в тази тема - искаш да предпазиш мен да не губя пари или убеждаваш себе си, че имаш сериозни причини да не си инвестирал и да не спечелиш пари. Аз не убеждавам никого да прави каквото и да е. Като си толкова убеден в краха на криптовалутите - скъсявай ги и печели.
    Никой не иска да ви убеди в нищо. Аз даже ви се радвам,че сте направили пари от това нещо, защото сте влезнали от рано. Но сега искам да питам от тия нива в момента кой от вас би купил за да си държи спестяванята в биткойн? Едно е като си ги имал на 100 или на 10, но да се говори,че това е виртуално злато е просто смешно.Та в него нямам никаква стойност освен куха спекула.

Относно цените - за мен те са манипулирани. Нито една от борсите не е регулирана, и както надолу супертрейдъра каза огромна част от сделките са фалшиви. Ми ако нямаше регулации да кажем на бфб аз и още някой постояно може да вдигаме цената на даден актив.

Относно биткойна - трябва да си абсолютен найвник да смятате,че зад биткойна седи някакав си Сатоши матоши, насакото яката и нз си кой. Този човек е една илюзорна фигура, Правиха къп разследваня да го намерят и се оказа,че не бил японец, а австралиец, после нз си какво. Моята теория е,че това е проект на службите било то ЦРУ било някоя друга и защо смятам така: тези служби не се финансират директно от бюджета на дадена страна,а чрез мръсни операции било то от наркотици,оръжя и други. А каква по-лесна печалба от създаване на койна и продажбата му на разни балъци, защото в момента трябва да си голям балък да купиш на тези цени. Пак казвам едно е на 10 или 50 или 100. С две думи те разменят някаква виртуална монета срещу реални пари и така се финансират чисто и в голям мащаб.

Когато се стигне до момента на световна виртуална валута, то тя ще бъде регулирана от централните банки, мвф и нз си още кой. Нали не вярвате,че разни сатошовци ще определят и ще печатат те парите.

И в крайна сметка аз пак ще попитам КОЙ ОТ ВАС СИ КУПИ БИТКОЙН НА ЦЕНА ДА КАЖЕМ ОТ 1500 НАГОРЕ? Повечето от тук пишещите които имат от този койн го имат и търсят нива на продажба на разни балъци, или ще го държът още за по-висока цена, но кой от вас е купил?

Коментар

• Груев, да ти кажа, 100% е сигурно, че един ден доларът и еврото няма да съществуват. Не дръж такива измишльотини. Компании като Епъл и Гугъл някой ден ще изчезнат. Така че не си заслужава да се инвестира в тях. Някой ден недвижимият имот, който си купил, ще бъде руини - абсолютно неизбежно е. Много добре знаеш, че няма нищо сигурно в света на инвестициите.
      Не разбирам защо изобщо пишеш в тази тема - искаш да предпазиш мен да не губя пари или убеждаваш себе си, че имаш сериозни причини да не си инвестирал и да не спечелиш пари. Аз не убеждавам никого да прави каквото и да е. Като си толкова убеден в краха на криптовалутите - скъсявай ги и печели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение

Много разумни въпроси и ти благодаря, че се опитваш да върнеш темата към някаква конструктивна дискусия, каквато напоследък наистина липсва. Когато преди няколко години направих първата си инвестиция в биткойн, не съм си мислил изобщо да копам или да спекулирам. За мен това беше алтернатива на фиатните валути, които постоянно и умишлено се обезценяват. Тогава мислех, че има 10% шанс биткойнът да се превърне в новата световна валута, което би донесло печалба от поне 100 000%, така че залогът си заслужаваше. Сега, 3-4 години по-късно, нещата ми изглеждат различно. Биткойнът може би си е подобрил шансовете до 20%, защото е станал много по-разпознаваем и употребяем. Цената се е покачила много и потенциалната печалба е вече не 100 000%, а 10 000%, но все още си заслужава. Вече е напълно ясно, че биткойн има много недостатъци и не може да бъде ЕДИНСТВЕНАТА криптовалута. Бавните и скъпи транзакции са факт и това нещо едва ли може да се коригира в достатъчна степен. Междувременно обаче са се появили множество други криптовалути, които се опитват да коригират тези недостатъци. Или развиват криптовалутите до някакво следващо ниво. Например Dash е замислена като средство за мигновени плащания, Etherium - за P2P инвестиране и т.н.Има и няколкостотин, в които няма нищо особено и новаторско, така че са обречени на изчезване.
        Възможното бъдеще, както го виждам аз: Също както сега има много валути, но 5-6 са общоприети, ще съществуват няколко криптовалути - разпознаваеми и използваеми. Биткойнът е нещо като виртуално злато - много рядко се използва като разплащателно средство, служи повече за съхраняване на стойност. За ежедневни нужди, търговия, инвестиране и др. се използват 3-4 други, едва ли повече. Които се котират към биткойна и фиатите. Кои ще са те, не се наемам да прогнозирам. Сега се появяват, има още много дълъг път докато станат разпознаваеми и широко използваеми. Все още има голям шанс това никога да не се случи, правителствата да се обединят, да поемат курс на война с криптовалутите и да ги унищожат. Ако навсякъде по света използването им е криминализирано - край. За да имат бъдеще, трябва поне една голяма държава да ги подкрепя, поне мълчаливо, оставяйки ги сами да се развиват.
        Копането на койни е бизнес, който има още няколко години живот. Съвсем не е толкова лесно колкото описват някои тук, нито толкова печелившо.

Проблемът със сигурността на сделките, който посочи Супертрейдъра, може да се реши много лесно с излизане от анонимност. Няма пречки аз или търговецът да декларираме един или повече криптоадреси, които са наши и да ги използваме за плащанията и сделките си. Най-вероятно за търговците това по някое време ще стане задължително. За НАП ще стане много лесно да следят оборотите . А не пречи да имаме още някой адрес, който само ние си го знаем.
        Много хубав пост с няколко много големи проблема в него, които койн феновете подминават като малка гара:

1. Засега койните растат само и единствено защото се спекулира с тях с мисълта - турил съм 500-1000 лева (примерно), баш ме брига дали ще ги загубя, ама ако спечеля, направо си е евало майката от проценти печалба. Ставам новият Рокфелер и всички на село ще ми гледат само сянката, гиди мутри прости Дори виждам, че и сега пак поддържате тази теза - нямало да има 1000 пъти ръст, само 100 пъти щял да е - е, айде, няма нужда, а

2. Викате, че сега гледах интервю и на някакъв льольо, че сте щели да убиете банките - малиии, честно, ама това наистина ли го вярвате??? Умни хора, икономисти, айде за индЖинерчетата и ИТ-тата е ясно - те и сами не могат да осъзнаят какви нереални пари вземат, така че фантазиите им летят.

Офтопик - вчера срещам едно приятелче, бивш съученик, не го бях виждал едно 10-на години - доста посредствено момче беше, но някак изкласи някаква ИТ специалност във Варна с 300 зора. Сега ми вика - ти мен като ме гледаш. зле ли съм - тегля една майна на роботодателя и после 10 други се избиват за мен - то бива да хвърчиш из облаците, ама това е върхът! Че ако не се бяха случили поредица от щастливи случайност, индЖинерите и ИТ-та сега ряпа щяха да ядат - най-много безработни през 90-те имаше именно сред инжинерите, но да не отплесвам. Та с койните е същото - дал Форекс мастъра 100 прогнози, познал една по случайност, и айде, вече е невероятно велик! Ми да е жив и здрав, ама чак пък толкова славославене...

3. И к'во, биткойна щял да е виртуалното злато - буахахаха, е, тук наисъина се разсмях - как ще е виртуално злато нещо, дето скача с по 10% на ден нагоре-надолу? Че щяло и стойност да съхранява - мани, мани, не е истина

4. Пак стигаме до основните проблеми - една валута за нищо не става, затова ще си направим милион валути и ще си търгуваме. Една за съседката, друга - за договори, трета - за НАП, четвърта - за ноЙ и т.н., то не че нещо, но всички тогава тръгваме с молива и химикалка, та малко като в онзи виц:

Офтопик:Заека имал голям проблем. Всеки дан вълкът го минавал поне по веднъж и понеже това неможело да продължава, Зайо отишъл при добрия стар лъв да се оплаче.
        Лъвът:"Виж сега , заек, заека си е заек, вълка си е вълк, аз нищо немога да направя , мога само да огранича вълка да те минава не повече от веднъж седмично"
        На другия ден Зайо върви из гората и насреща му вълка.
        Вълка: "Заек , я ела тука ... "
        Заека не се дърпал , понеже знаел че после цяла седмица няма да го закачат.
        На следващия ден пак се засичат и ...
        Вълка: "Заек , я ела тука ... "
        Зайо: "Ама нали по веднъж на седмица ... ? "
        Вълка: "Е, нищо де, това ще е за другата седмица" ...
        ... И така дните минавали, вълка пак си пердашил заека всеки ден , само че му казвал че е за по- ....другата седмица ...
        Един ден заека решил да отбелязва за колко седмици на пред го е минал вълка и пак да отиде при лъва, но този път с доказателства ...
        Един ден си върви лиса и гледа заека седи на един пън с един куп календари и зачертава, псува ...
        Лиса: "Зайо , какво става ... ? "
        Зайо: "Абе, непитай, нестига че ме шибат всеки ден, ами и съм затънал в бумащина"

5. И за финал, че ме мързи да пиша дълго рано сутрин - как си го представяте това с някоя от тези крипто "валути" да бъде подкрепена от правителство? Ами нали това е удар директно срещу системата - щели да имат по една сметка за НАП, а по друга - за черна каса - не е истина, честно! Койните или сапродукт на някое разузнаване (американско) и тогава имат някакъв шанс, но всички копачи изведнъж ще го изядат, защото получават нечестно предимство спрямо останалите (т.е. честно е, но няма как някой пъпчив жмую изведнъж да стане по-богат от и можещ от ЕЦБ, щото имал примерно 1000 биткойна от 1 долар, купувани някога си, а в света могат да се изкопат само 21 милиона и това за целият свят!), или са случайна понзи схема, която и гледат сеира, тип човешки експеримент в реално време и е само въпрос на момент да я секнат за секунди.

Толкоз - за мен е все по-видно, че в койните няма нищо, освен ПР. Останалото са очаквания под налягане, а най-смешното е, че хората, които се борят срещу фиатните пари, всъщност създават нови такива, но хептен виртуални - преди ги правеха с едно драсване на 2 реда в ЕЦБ и ФЕД, сега ги копат от дома и си вярват, че са ФЕД и ЕЦБ....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Криптокойните имат бъдеще и то се казва Lightning Network

Scalable, Instant Bitcoin/Blockchain Transactions

• светкавични преводи
          • микроплащания
          • милиарди разплащания на ден
          https://lightning.network/

Коментар

• Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
            Към всичките поддръжници на биткойна и на Мастъра...

Ако прочетете началния пост на тая тема, ще видите, че изобщо не става въпрос за спекула, печалба и цена на биткойна. Не това го прави успешно разплащателно средство (каквото претендира да бъде). Мен лично това ме заинтригува в началото - дали наистина може да има заместител на фиат-а. Е, колкото и да струва, тук биткойна се провали с гръм и трясък. Всичко живо купува за спекула, никой нищо не плаща с него реално, 'щото ша съ мине. Най-големия провал - таксите за превод - 4 долара на парче (средно) - гледам реалните данни по блоковете, не разни сайтове. Гледам долу ми сравнявате сума към комисиона. За биткойн сравнявайте сатошита на байт (сумата не е от значение като при банките). Една транзакция за $2 може да е 350 байта (с рестото) и да ви одерат кожата с $10 комисиона, за да мине изобщо при копачите. Може и да е $1 милард и да е 226 байта (стандартна, без ресто) и да мине и с $2 долара. Нещата са несъизмерими (банките не ви таксуват за дължинатаимат бъдеще трябва п на детайлите на плащането).а

Дайте да направим една по-стойностна дискусия. Последните постове са някакви тотални небивалици. За спекула - признавам - казвам ви едно голямо браво, че успяхте да направите пари. Все пак погледнете с нормалните очила и погледнете напред във времето и как виждате да се решат горните проблеми? Щото аз точно това не виждам, а един як срив може да откаже страшно много хора от идеята за виртуални пари изобщо, което ще е много по-голямата беда от няколко (стотин) загубени койна.

Също така казвате, че при $300 има смисъл да се копае, но това е защото в момента имате 12.5 койна наградка. След година-две като се изпари, оставате само на комисиони (които в момента са около 4 биткойна на блок, т.е. 3 пъти по-малко), т.е. или цената трябва да е около $1200, или комисионите да скочат драстично.
            Много разумни въпроси и ти благодаря, че се опитваш да върнеш темата към някаква конструктивна дискусия, каквато напоследък наистина липсва. Когато преди няколко години направих първата си инвестиция в биткойн, не съм си мислил изобщо да копам или да спекулирам. За мен това беше алтернатива на фиатните валути, които постоянно и умишлено се обезценяват. Тогава мислех, че има 10% шанс биткойнът да се превърне в новата световна валута, което би донесло печалба от поне 100 000%, така че залогът си заслужаваше. Сега, 3-4 години по-късно, нещата ми изглеждат различно. Биткойнът може би си е подобрил шансовете до 20%, защото е станал много по-разпознаваем и употребяем. Цената се е покачила много и потенциалната печалба е вече не 100 000%, а 10 000%, но все още си заслужава. Вече е напълно ясно, че биткойн има много недостатъци и не може да бъде ЕДИНСТВЕНАТА криптовалута. Бавните и скъпи транзакции са факт и това нещо едва ли може да се коригира в достатъчна степен. Междувременно обаче са се появили множество други криптовалути, които се опитват да коригират тези недостатъци. Или развиват криптовалутите до някакво следващо ниво. Например Dash е замислена като средство за мигновени плащания, Etherium - за P2P инвестиране и т.н.Има и няколкостотин, в които няма нищо особено и новаторско, така че са обречени на изчезване.
            Възможното бъдеще, както го виждам аз: Също както сега има много валути, но 5-6 са общоприети, ще съществуват няколко криптовалути - разпознаваеми и използваеми. Биткойнът е нещо като виртуално злато - много рядко се използва като разплащателно средство, служи повече за съхраняване на стойност. За ежедневни нужди, търговия, инвестиране и др. се използват 3-4 други, едва ли повече. Които се котират към биткойна и фиатите. Кои ще са те, не се наемам да прогнозирам. Сега се появяват, има още много дълъг път докато станат разпознаваеми и широко използваеми. Все още има голям шанс това никога да не се случи, правителствата да се обединят, да поемат курс на война с криптовалутите и да ги унищожат. Ако навсякъде по света използването им е криминализирано - край. За да имат бъдеще, трябва поне една голяма държава да ги подкрепя, поне мълчаливо, оставяйки ги сами да се развиват.
            Копането на койни е бизнес, който има още няколко години живот. Съвсем не е толкова лесно колкото описват някои тук, нито толкова печелившо.

Проблемът със сигурността на сделките, който посочи Супертрейдъра, може да се реши много лесно с излизане от анонимност. Няма пречки аз или търговецът да декларираме един или повече криптоадреси, които са наши и да ги използваме за плащанията и сделките си. Най-вероятно за търговците това по някое време ще стане задължително. За НАП ще стане много лесно да следят оборотите . А не пречи да имаме още някой адрес, който само ние си го знаем.

Коментар

• BobbyD - при койните има ГОЛЯМ проблем със сигурността на сделките. Или - като платиш с тях ако не получиш нищо насреща от ответната страна няма какво да сториш, и тези разменници на койни срещу фиатни пари са много несигурни. Затова когато спекулата обърне тренда и сайтовете им изведнъж се оказват с проблем, истината е че те продават койни и не купуват такива или купуват когато спекулантите не искат да продават защото цената му се покачва. Според мен над 99% от сделките при тях са фейк за да надуват цената и няма никаква логика нещо което в момента се добива на 5 пъти по ниска цената да се избива някой да го купува въобще. Би трябвало навалицата да е в добиването му. Доста елементарно прозират нещата и единственната теза която може да отхвърли варианта на ИЗМАМА е че както казваше един приятел - Ако едно нещо не е религия, то значи не е измама и само религиите са откровенна измама.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Към всичките поддръжници на биткойна и на Мастъра...

Ако прочетете началния пост на тая тема, ще видите, че изобщо не става въпрос за спекула, печалба и цена на биткойна. Не това го прави успешно разплащателно средство (каквото претендира да бъде). Мен лично това ме заинтригува в началото - дали наистина може да има заместител на фиат-а. Е, колкото и да струва, тук биткойна се провали с гръм и трясък. Всичко живо купува за спекула, никой нищо не плаща с него реално, 'щото ша съ мине. Най-големия провал - таксите за превод - 4 долара на парче (средно) - гледам реалните данни по блоковете, не разни сайтове. Гледам долу ми сравнявате сума към комисиона. За биткойн сравнявайте сатошита на байт (сумата не е от значение като при банките). Една транзакция за $2 може да е 350 байта (с рестото) и да ви одерат кожата с $10 комисиона, за да мине изобщо при копачите. Може и да е $1 милард и да е 226 байта (стандартна, без ресто) и да мине и с $2 долара. Нещата са несъизмерими (банките не ви таксуват за дължината на детайлите на плащането).а

Дайте да направим една по-стойностна дискусия. Последните постове са някакви тотални небивалици. За спекула - признавам - казвам ви едно голямо браво, че успяхте да направите пари. Все пак погледнете с нормалните очила и погледнете напред във времето и как виждате да се решат горните проблеми? Щото аз точно това не виждам, а един як срив може да откаже страшно много хора от идеята за виртуални пари изобщо, което ще е много по-голямата беда от няколко (стотин) загубени койна.

Също така казвате, че при $300 има смисъл да се копае, но това е защото в момента имате 12.5 койна наградка. След година-две като се изпари, оставате само на комисиони (които в момента са около 4 биткойна на блок, т.е. 3 пъти по-малко), т.е. или цената трябва да е около $1200, или комисионите да скочат драстично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Бай Марине, защо скачаш като ужилен? Нито те нападам, нито те обиждам, само казах, че понеже печелиш и затова се хвалиш.
                  Сигурен съм, че и Форекс майстора ако беше спечелил нещо от койните щеше да се похвали. Помня старите му постове като споменаваше, че има някакви преводи към Гокса и затова питам дали си е взел парите..
                  Фрости - Извинения за Предни ми пост - ако наистина си подходил искренно!
                  Форекс Мастъра - не го мисли!!! Сигурно отдавна е на някое екзотично местенце и ако ни чете тука, само се забавлява - Да е Жив и Здрав!!!
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Бай Марине, защо скачаш като ужилен? Нито те нападам, нито те обиждам, само казах, че понеже печелиш и затова се хвалиш.
                    Сигурен съм, че и Форекс майстора ако беше спечелил нещо от койните щеше да се похвали. Помня старите му постове като споменаваше, че има някакви преводи към Гокса и затова питам дали си е взел парите..
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Какъв Форекс мастър те гони. Неговите койни бас ловя,че са в някой канал или откраднати както обраха койните на бая народ. Предвид,че го засичах като се появих тук този човек ако беше успял щеше да ни надуе главата как биткойна това онова, ама щом се е покрил ми е ясна работата
                      Мастъра успя ли да си вземе парите от Гокса?
                      И аз съм сигурен, че той ако беше спечелил от койните досега щеше да се похвали поне десет пъти.
                      Я вижте бай Марин като печели как се хвали.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Аз искам да попитам какво ще стане ако утре ви хакнат портфейлчетата и ви гепят койните. Ето един цитат от първата страница на тази тема:

"Междувременно някой беше хакнал мтгокс ака. сайта който се ползваше като чейндж бюро и беше ограбил супер много биткойни и всички регистрации бяха качени в нета заедно с паролите им.
                        Аз нямах биткойни там но имах във друг сайт който беше нещо като secure wallet който беше също хакнат и ми бяха източили биткойните.

Така че схемата е куца и аз не бих се занимавал пак с нея..
                        Прекалено млада е системата на биткойн за да просперира прекалено малко секюрити има..Даже имаше и вирус който като го пуснеш и ти копират wallet.dat файла и ти точат койните..Даже го има в нета сорс кода и всеки тарикат може да те дърви с него."

И ако хакерите да кажем са нигериици вие какво ще направите? Кой ще ви спаси биткойна?
                        Аз не бих държал сериозно количество койни в който и да е сайт. Има хардуерни портфейли, има софтуерни, има и хартиени. Нигериецът трябва да дойде да ми бръкне в джоба, да ми седне на компа или да прерови дома ми и да намери хартията. Другият начин е да познае произволни 12 думи, които са ключът за портфейла. Което е ...невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аз съм тук от началото на форума, когато бяха една шепа народ, но това е друга тема, не смятам да си го меря,
                          Аз също не искам да си го меря с който и да е - АМА ПРОСТО ДА ЗНАЕШ ЧЕ ИМА И ТАКИВА ДЕТО СМЕ ПРЕДИ ТЕБЕ ТУК (У ФОРУМО)

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          .......или просто парите да нямат стойност за теб, ......
                          +++ за това
                          Както писа колега днес в bitcoinbg.eu "много е важно с криптовалутите да имаш страничен доход, за да не се харчат за FIAT" т.е. да не си под "напрежение"!!! Ако парите нямат стойност, не ти трябват, не си зависим от тях! Всичко добива съвсем друго измерение. Почти на 50 г. съм и едва сега когато успях да го направя, го разбирам. Дай Боже Вие да го разберете по-млади!!!

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Като стане 3, аз ще го шортя, ако изобщо стигне 3
                          Приятелски съвет - без да си ми го искал! Утре е денят Х (писал съм преди за 21-ви Юни) и може още утре да е над 3.000. Засилката ще е страшна и ще отиде (ако прехвърли 3-те хилядарки) до 3.500. След това какво ще стане само Господ знае! Не го скъсявай на 3.000! Изчакай поне 3.500 ама пак повтарям - ти си знаеш, ако за теб парите нямат стойност ....
                          EDIT: Даже виж какво ми говорят "ДЗВИздите" преди има-няма 10 мин. - Once we break out past $3000 the next target is still $4100-4000
                          Last edited by marin1; 20.06.2017, 21:52.
                          remember remember the fifth of november

Коментар

• Аз искам да попитам какво ще стане ако утре ви хакнат портфейлчетата и ви гепят койните. Ето един цитат от първата страница на тази тема:

"Междувременно някой беше хакнал мтгокс ака. сайта който се ползваше като чейндж бюро и беше ограбил супер много биткойни и всички регистрации бяха качени в нета заедно с паролите им.
                            Аз нямах биткойни там но имах във друг сайт който беше нещо като secure wallet който беше също хакнат и ми бяха източили биткойните.

Така че схемата е куца и аз не бих се занимавал пак с нея..
                            Прекалено млада е системата на биткойн за да просперира прекалено малко секюрити има..Даже имаше и вирус който като го пуснеш и ти копират wallet.dat файла и ти точат койните..Даже го има в нета сорс кода и всеки тарикат може да те дърви с него."

И ако хакерите да кажем са нигериици вие какво ще направите? Кой ще ви спаси биткойна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Аз съм тук от началото на форума, когато бяха една шепа народ, но това е друга тема, не смятам да си го меря, това беше само сравнение, за да разбереш, че твоя идол е просто мушмурок с една от сто верни прогнози, точно зашото му е много дебела комуноидната тиква, за да вдене някои неща!

За биткойна - аз съм на 100% вече убеден, че в него наистона няма нищо - някакви супер измислени трансакции, дето сигурни сами си ги правят за спорта и си ги надуват, и дотам. Oтличен маркетинг, това е безспорно, но само с ПР не става, трябва наистина да има нещо революционно, а такова със сигурност няма - по-евтини банкови трансакции се предлагат от доста сайтове и без да ти се налага да си купуваш некви койни, дето днес са толкова, аутре са 10-20% нагоре-надолу. Определено трябва или да си много луд, или много вярващ, или просто парите да нямат стойност за теб, за да направиш трансакция за 1 млн, която утре ще струва 900 000 или пък 1 100 000!?!?!
                              Не само комуноидните тикви са кухи.
                              И други тикви, расли на буренясалата балканска територия, си позволяват да правят дълбокомислени "заключения", без да са прочели И РАЗБРАЛИ нито една от 650 научни разработки, докторати и книги по темата КРИПТОКОЙН в периода 2010 - 2016 г.
                              https://docs.google.com/spreadsheets...5sg/edit#gid=0

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                                1. Като гледам регистрацита ми във форума е преди твойта - но това абсолютно нищо не значи и никога не бих го изтъкнал освен ако не започваш такива сравнения както по-долу ....
                                2. Никой не ви и гони, стойте си не пречите и пишете, но ако може аргументите да са малко по-различни от преди 4,5 години .....
                                Та затова съветвам да се върнете в началото и да прочетете! Ама той Чукчата - нали знаеш
                                П.С. За шортенето не те съветвам да е от 3.000. Ако ги подмине този път (3-те Илядарки) ще има голяма "засилка" и ще е поне до 3.500! Не те съветвам и на 3.500 да шортиш - ама ти си знаеш ....

Значи ти ще купуваш койните от 3 бона до 3500 и там ще разтовариш. Аз така те разбирам, иначе другото е само лаене каде щяло д аотиде. Едно време така се говореше и за златото като беше отвързано от банкстерите и от офисчето им, като стигна 1700 всеки дрънкаше как отива на 5000 и бая народ влезна на тези цени, за да падне до 1200.

Коментар

Working...
                                X