Първоначално изпратено от Гари
Разгледай мнение
Относно цените - за мен те са манипулирани. Нито една от борсите не е регулирана, и както надолу супертрейдъра каза огромна част от сделките са фалшиви. Ми ако нямаше регулации да кажем на бфб аз и още някой постояно може да вдигаме цената на даден актив.
Относно биткойна - трябва да си абсолютен найвник да смятате,че зад биткойна седи някакав си Сатоши матоши, насакото яката и нз си кой. Този човек е една илюзорна фигура, Правиха къп разследваня да го намерят и се оказа,че не бил японец, а австралиец, после нз си какво. Моята теория е,че това е проект на службите било то ЦРУ било някоя друга и защо смятам така: тези служби не се финансират директно от бюджета на дадена страна,а чрез мръсни операции било то от наркотици,оръжя и други. А каква по-лесна печалба от създаване на койна и продажбата му на разни балъци, защото в момента трябва да си голям балък да купиш на тези цени. Пак казвам едно е на 10 или 50 или 100. С две думи те разменят някаква виртуална монета срещу реални пари и така се финансират чисто и в голям мащаб.
Когато се стигне до момента на световна виртуална валута, то тя ще бъде регулирана от централните банки, мвф и нз си още кой. Нали не вярвате,че разни сатошовци ще определят и ще печатат те парите.
И в крайна сметка аз пак ще попитам КОЙ ОТ ВАС СИ КУПИ БИТКОЙН НА ЦЕНА ДА КАЖЕМ ОТ 1500 НАГОРЕ? Повечето от тук пишещите които имат от този койн го имат и търсят нива на продажба на разни балъци, или ще го държът още за по-висока цена, но кой от вас е купил?
Коментар