IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Кой е на работа туканка от УПФ? Мен имаш предвид ли? - За разлика от Туиги, аз не живея в тая тема.
    ти къде живееш?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Не може държавата да ми казва кого да избирам.Аз искам истински избор.Аз да решавам дали да се осигурявам къде да се осигурявам и колко.И разбира се после да си нося последствията..
      Бате Пешо ти пък какво точно решаваш нали вече си в НОИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лоцман Разгледай мнение
        Баланс трябва. Еди ия е на работа тук от упф, и от нои трябва
        Кой е на работа туканка от УПФ? Мен имаш предвид ли? - За разлика от Туиги, аз не живея в тая тема.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не може държавата да ми казва кого да избирам.Аз искам истински избор.Аз да решавам дали да се осигурявам къде да се осигурявам и колко.И разбира се после да си нося последствията..
          Ами и ний искаме това: защо не ни се позволява?

Коментар

• Първоначално изпратено от tweeg Разгледай мнение
            Айде пак тази мантра, че тези с големи осигуровки ще се махнат от НОИ.
            Ами какво им пречи на тези хора да се осигуряват в третия стълб.
            Ама нещо не виждам наплив.

Тези дето имат малко образование им е ясно какво представляват УПФ.
            Дават им едни пари, те играят на борсата с тях, ако спечелят - бонуси, ако загубят - КФН заверява отчета щото такова било международното положение.
            В крайна сметка от тях печелят само администрацията и собствениците на съответните фондове.

Имам една революционна идея за УПФ-тата.
            Искаш да управляваш примерно 1 милиард пенсионен фонд, ами дай и ти 1 милиард и тогава управлявай. Поне като губиш пенсиите на хората ще губиш и собствените си пари.
            Е не така де.Те не са научени да дават а само да взимат.Аз предлагам да се издържат от доходността има доходност има заплата няма доходност айде с овцете както ни съветва нашия любим вожд и учител другаря Боцко

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Проблемът, че човек в момента на практика няма избор. Или 2/3 в НОИ или всичко. Това на избор ли ти прилича? С опрян в главата пистолет

Коментар

На 30 май го активираха и оттогава само тука блъска ударно в полза на НОИ
                Баланс трябва. Еди ия е на работа тук от упф, и от нои трябва

Коментар

Да: откак регистрирал сигурно само в тая тема виси и мрънкя кат` такова.
                  На 30 май го активираха и оттогава само тука блъска ударно в полза на НОИ
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Туиги е нищо повече от трол Импе. Съмнявам се изобщо да има осигуровки, пък камо ли на макс. Като му гледам мисленето и за мин не става
                    Да: откак регистрирал сигурно само в тая тема виси и мрънкя кат` такова.

Коментар

Пешов, стига си скачал като напушен кенгур, изненадан изотзад.

Гиров ти е отговорил толкова точно на всички протести, че току-виж помислил си: Императорът крие зад втори ник. Само на това не ти е, но аз ще ти: От вноската ти в Ной не спестяваш НИКАКВИ данъци, защото още в моментът, в който внесеш в Ной, тия пари вече не са твои и няма да ги видиш повече. За Ной и за тебе - дори Л. Христов ти каза, че за теб е несгодно да си прехвърляш парите в Ной, защото и без това си заработил максимална пенсия в - и повече няма да получиш от... докато от УПФ и един лев да вземаш на месец, пак е отгоре.

Туиги - че ти къде си че да виждаш-не виждаш наплив? Аз съм в - и зная, че има хора, които внасят десетки и дори стотици бимберици в ДПФ.
                      Туиги е нищо повече от трол Импе. Съмнявам се изобщо да има осигуровки, пък камо ли на макс. Като му гледам мисленето и за мин не става

Коментар

Дай да сменим закона и да видим. Какво ще кажеш? Ама се дърпаш нещо Опорните точки са други, нали? Иначе само си приказваме, а теб те знаем вече, че на лукумите си велик Относно трети, пети, осми стълб идея си нямаш къде още внасям, само и само да съм сигурен, че ще имам достойна пенсия на старини. Ако пък се гътна, децата ми да я наследят, а не НОИ

Коментар

За да реши човек къде е по изгодно трябва да дойде момента на пенсионирането и да се изчисли пенсията.Нямам представа как юе се изисляват пенсиите като отпадне варианта с коефицента.Ако някой знае нека каже.
                          Проблемът, че човек в момента на практика няма избор. Или 2/3 в НОИ или всичко. Това на избор ли ти прилича? С опрян в главата пистолет
                          Last edited by GiRo; 01.06.2016, 21:25.

Коментар

Тези дето имат малко образование им е ясно какво представляват УПФ.
                            Дават им едни пари, те играят на борсата с тях, ако спечелят - бонуси, ако загубят - КФН заверява отчета щото такова било международното положение.
                            В крайна сметка от тях печелят само администрацията и собствениците на съответните фондове.

Имам една революционна идея за УПФ-тата.
                            Искаш да управляваш примерно 1 милиард пенсионен фонд, ами дай и ти 1 милиард и тогава управлявай. Поне като губиш пенсиите на хората ще губиш и собствените си пари.
                            Бегай в НОИ и не се обяснявай. Имаш избор. Като си толкова сигурен в любимият ти държавен фонд, дай да дадем свободно право на хората да избират в двете посоки. Какво ще кажеш

P.S. Добре, че беше ти да ми обясниш какво представлява УПФ-то и принципа му на действие. Лауреат си ти, нобелов

Коментар

И за тоя спестен данък каква е заслугата на УПФ?Щото аз имам и още триесе кинта спестени данъци на вноската ми към НОИ.Не ми се смята колко е точно 12,7*2600/1000
                              Айде да направят аз да превеждам парите на УПФ и да ми се обадят кога им дам пари доброволно
                              Пешов, стига си скачал като напушен кенгур, изненадан изотзад.

Гиров ти е отговорил толкова точно на всички протести, че току-виж помислил си: Императорът крие зад втори ник. Само на това не ти е, но аз ще ти: От вноската ти в Ной не спестяваш НИКАКВИ данъци, защото още в моментът, в който внесеш в Ной, тия пари вече не са твои и няма да ги видиш повече. За Ной и за тебе - дори Л. Христов ти каза, че за теб е несгодно да си прехвърляш парите в Ной, защото и без това си заработил максимална пенсия в - и повече няма да получиш от... докато от УПФ и един лев да вземаш на месец, пак е отгоре.

Туиги - че ти къде си че да виждаш-не виждаш наплив? Аз съм в - и зная, че има хора, които внасят десетки и дори стотици бимберици в ДПФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение

Чети, чети кога съм го предвидил
                                2017 г., София - пенсионерски бунтове
                                ...Пенсионните фондове да дадат избор на осигурените
                                23 фев 2007
                                http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...erski_buntove/http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...erski_buntove/

Ощетени (под маската на "осигурени") - защите си правата и парите.
                                Не ги давайте наивно на некадърни мошеници.
                                Ама тая статия е ваша ли? Ного хубав съвет сте дали на пенсионните фондове да инвестират в акции... през СЕДМА ГОДИНА !!! Добре, че не са ви послушали, та да изгубят едни хубавки 60% през Осма-Девета... и линквате тая статия туканка - в ИНВЕСТОРЪТ, вместо тайно да я заровите някъде - в безлунна нощ и незнаен гроб?

Коментар

Working...
                                X