Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе може държавата да ми казва кого да избирам.Аз искам истински избор.Аз да решавам дали да се осигурявам къде да се осигурявам и колко.И разбира се после да си нося последствията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лоцман Разгледай мнениеБаланс трябва. Еди ия е на работа тук от упф, и от нои трябваМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе може държавата да ми казва кого да избирам.Аз искам истински избор.Аз да решавам дали да се осигурявам къде да се осигурявам и колко.И разбира се после да си нося последствията..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tweeg Разгледай мнениеАйде пак тази мантра, че тези с големи осигуровки ще се махнат от НОИ.
Ами какво им пречи на тези хора да се осигуряват в третия стълб.
Ама нещо не виждам наплив.
Тези дето имат малко образование им е ясно какво представляват УПФ.
Дават им едни пари, те играят на борсата с тях, ако спечелят - бонуси, ако загубят - КФН заверява отчета щото такова било международното положение.
В крайна сметка от тях печелят само администрацията и собствениците на съответните фондове.
Имам една революционна идея за УПФ-тата.
Искаш да управляваш примерно 1 милиард пенсионен фонд, ами дай и ти 1 милиард и тогава управлявай. Поне като губиш пенсиите на хората ще губиш и собствените си пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПроблемът, че човек в момента на практика няма избор. Или 2/3 в НОИ или всичко. Това на избор ли ти прилича? С опрян в главата пистолет
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНа 30 май го активираха и оттогава само тука блъска ударно в полза на НОИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа: откак регистрирал сигурно само в тая тема виси и мрънкя кат` такова.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТуиги е нищо повече от трол Импе. Съмнявам се изобщо да има осигуровки, пък камо ли на макс. Като му гледам мисленето и за мин не ставаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов, стига си скачал като напушен кенгур, изненадан изотзад.
Гиров ти е отговорил толкова точно на всички протести, че току-виж помислил си: Императорът крие зад втори ник. Само на това не ти е, но аз ще ти: От вноската ти в Ной не спестяваш НИКАКВИ данъци, защото още в моментът, в който внесеш в Ной, тия пари вече не са твои и няма да ги видиш повече. За Ной и за тебе - дори Л. Христов ти каза, че за теб е несгодно да си прехвърляш парите в Ной, защото и без това си заработил максимална пенсия в - и повече няма да получиш от... докато от УПФ и един лев да вземаш на месец, пак е отгоре.
Туиги - че ти къде си че да виждаш-не виждаш наплив? Аз съм в - и зная, че има хора, които внасят десетки и дори стотици бимберици в ДПФ.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tweeg Разгледай мнениеАйде пак тази мантра, че тези с големи осигуровки ще се махнат от НОИ.
Ама нещо не виждам наплив.Опорните точки са други, нали? Иначе само си приказваме, а теб те знаем вече, че на лукумите си велик
Относно трети, пети, осми стълб идея си нямаш къде още внасям, само и само да съм сигурен, че ще имам достойна пенсия на старини. Ако пък се гътна, децата ми да я наследят, а не НОИ
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЗа да реши човек къде е по изгодно трябва да дойде момента на пенсионирането и да се изчисли пенсията.Нямам представа как юе се изисляват пенсиите като отпадне варианта с коефицента.Ако някой знае нека каже.Last edited by GiRo; 01.06.2016, 21:25.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Ама нещо не виждам наплив.
Тези дето имат малко образование им е ясно какво представляват УПФ.
Дават им едни пари, те играят на борсата с тях, ако спечелят - бонуси, ако загубят - КФН заверява отчета щото такова било международното положение.
В крайна сметка от тях печелят само администрацията и собствениците на съответните фондове.
Имам една революционна идея за УПФ-тата.
Искаш да управляваш примерно 1 милиард пенсионен фонд, ами дай и ти 1 милиард и тогава управлявай. Поне като губиш пенсиите на хората ще губиш и собствените си пари.
P.S. Добре, че беше ти да ми обясниш какво представлява УПФ-то и принципа му на действие. Лауреат си ти, нобеловНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ за тоя спестен данък каква е заслугата на УПФ?Щото аз имам и още триесе кинта спестени данъци на вноската ми към НОИ.Не ми се смята колко е точно 12,7*2600/1000
Айде да направят аз да превеждам парите на УПФ и да ми се обадят кога им дам пари доброволно
Гиров ти е отговорил толкова точно на всички протести, че току-виж помислил си: Императорът крие зад втори ник. Само на това не ти е, но аз ще ти: От вноската ти в Ной не спестяваш НИКАКВИ данъци, защото още в моментът, в който внесеш в Ной, тия пари вече не са твои и няма да ги видиш повече. За Ной и за тебе - дори Л. Христов ти каза, че за теб е несгодно да си прехвърляш парите в Ной, защото и без това си заработил максимална пенсия в - и повече няма да получиш от... докато от УПФ и един лев да вземаш на месец, пак е отгоре.
Туиги - че ти къде си че да виждаш-не виждаш наплив? Аз съм в - и зная, че има хора, които внасят десетки и дори стотици бимберици в ДПФ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение
Чети, чети кога съм го предвидил
2017 г., София - пенсионерски бунтове
...Пенсионните фондове да дадат избор на осигурените
23 фев 2007
http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...erski_buntove/http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...erski_buntove/
Ощетени (под маската на "осигурени") - защите си правата и парите.
Не ги давайте наивно на некадърни мошеници.Ного хубав съвет сте дали на пенсионните фондове да инвестират в акции... през СЕДМА ГОДИНА !!! Добре, че не са ви послушали, та да изгубят едни хубавки 60% през Осма-Девета... и линквате тая статия туканка - в ИНВЕСТОРЪТ, вместо тайно да я заровите някъде - в безлунна нощ и незнаен гроб?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар