IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Подобни въпроси могат да се разглеждат поне след 3-4 месеца
    Всичко, което си написал има лаг....и е абсурдно днес да го пишеш
    Между другото, когато започна управлението си ГЕРБ близо година и половина не си позволявах критики....
    Това мисля не ти дава право да ни укоряваш, задето критикуваме това правителство, още в началото на управлението му.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      А, той и Бойко по време на зимните протести разправяше, че ако го свалим и не знам си какво нямало да може да довърши. Хайде холам, както казват англичаните на път за Холандия.
      не разбирам забележката ти по конкретните мерки, които съм посочила

Факт е, че Закон за фалит на физическо лице беше подготвен още при тройната коалиция
      Факт е, че никой не му обърна внимание през тези 4 години, когато един куп хора станаха наложници на банки
      Напротив, ГЕРБ и СДС приеха допълнителна поправка, с която позволи на банките законно да дерибействат

И нима не си съгласен, че трябва да се намалят парите за издръжка на партиите?

Това са въпроси, които сега се разглеждат, но съпротивата е голяма....особено отвън!!!

За теб какво означава Банкерът Хампарцумян да стане първи протестиращ?

Коментар

Няма толкова време.
        Сигналите от Европа са еднозначни. Сега трябва да се договарят милиарди евро фондове. Аз имам малка надежда, че по-скоро ще ги замразят до идване на ново правителство, вместо да ги изгубим, но и това може да не се случи.
        Ако ни резнат фондовете, то веднага ще ни резнат и кредитния рейтинг и тогава сме право напред към Евразия. Путин ще ни спасява.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Никой не може и не трябва да ни оправя....,но без тези протести,мисля,България тотално ще се сгомняса......Младите трябва да протестират с повод и без повод.......Затова са млади....непрекъснато да се опитват да променят статуквото-добро или лошо....
          +1024

Това е истината. Ако искаш политиците да те оставят да живееш на спокойствие - не им давай покой !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ако мога да разбера тукашните десни ...
            Те по големи Комунисти от Станишев...
            Ти ми скри шапката...
            Не знам вече какво да ти отговоря..
            Сигурно полицията да стане 100 К за да се отворят работни места и да се справят с безработицата а арестуваните протестиращи да работят на каменоломните и магистралата ХЕМУС до живот.....
            Абе не знам, ама искам да ти кажа, че не ти вярвам, че е имало такъв план.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Как се връзва това с борбата с безработицата и откриването на нови работни места за които така обичат да говорят от БСП?

Или той МВР министъра не е от БСП и може да си съкращава хора на воля?
              Ако мога да разбера тукашните десни ...
              Те по големи Комунисти от Станишев...
              Ти ми скри шапката...
              Не знам вече какво да ти отговоря..
              Сигурно полицията да стане 100 К за да се отворят работни места и да се справят с безработицата а арестуваните протестиращи да работят на каменоломните и магистралата ХЕМУС до живот.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Е то е въпрос на време за икономическите трусове.

Оня ден отменили аукцион за някви ДЦК за 50 милки, щото гадните банки искали 4% лихва. Казват технически бил проблема.

Ама сега ако стигнат до заема за 1 милиард ще видим на кви нива ще е.

Сложи тотална липса на инвестиции. Плюс недоверие в правителството и свиване на харчовете от хората и фирмите (вътрешно потребление). И остана един износ и туризъм да ни крепи. Ако се закучи или остане положението също в Европа - труса е видим и не е много далечен.

Сложи и понижавания на рейтинга. И догодина като потрябват пари ще почнат гадните банкери да искат 5-6%. И тогава идва МВФ и се почва едно рязане от кръста.
                Всичко, което си написал има лаг....и е абсурдно днес да го пишеш
                Между другото, когато започна управлението си ГЕРБ близо година и половина не си позволявах критики....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  А има време , ако не сега , на есен заедно със стълба ще го отнесеш ......това не е кражба а деиствие в името на народа, значи и в мое име за което ще ти благодаря още от сега
                  Ще си го платя - даже предварително мога да пратя пари на общината

Коментар

Само едно ще ти кажа...
                    Имаше заповед на МВР министъра да се намалят атестационните и други финансови придобивки...и се готвеше проекто заповед за 30 % съкращение на администрацията в полицията ...
                    Когато почнаха Протестите заповедите се одмениха и се вкараха други 3 милиона за изплащане на извънредния труд и охрана на протестите...
                    Това ако не ти стига ... мога да продължа за още ред големи групи хора...
                    Администрацията на МВР ли ходи да охранява протестите?!

Нали ти казах - с тези приказки - под пилоните на НДК ще имаш успех.

Коментар

Тук направо го заби Везнов
                      Тотална забивка наистина - аз да искам правителството да представлява избирателите - това което го пише и в конституцията, пък то да вземе да представлява Пеевски и Сие - което до колкото се сещам не само че никъде не го пише, ами си реално Табу за всяка демокрация.

Много е трудно да се намери издънка на това толкова добро правителство наистина.

Коментар

И двете мерки са сериозни и с добри практики в Европа.

Защо при нас НЯМА да минат?!
                        Нали сегашните протестиращи сте за РАЗВИТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.

И двете са добри стъпки за едно такова, кактото искат днешните интелигентни протестиращи.

И не само да се спрат парите на извънпарламентарните Партии, но и силно да се намалят тези на парламентарните.

Какво е туй - по 20 милиона за една партия, която освен всичко друго се представя всеки ден безплатно по всяка една медия и ръководи агитацията си всекидневно?!
                        А, той и Бойко по време на зимните протести разправяше, че ако го свалим и не знам си какво нямало да може да довърши. Хайде холам, както казват англичаните на път за Холандия.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Тцъ един знак стоп съм си харесал, изглежда ми че от него може да стане добра масичка за кафе за вилата
                          А има време , ако не сега , на есен заедно със стълба ще го отнесеш ......това не е кражба а деиствие в името на народа, значи и в мое име за което ще ти благодаря още от сега
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Само едно ще ти кажа...
                            Имаше заповед на МВР министъра да се намалят атестационните и други финансови придобивки...и се готвеше проекто заповед за 30 % съкращение на администрацията в полицията ...
                            Когато почнаха Протестите заповедите се одмениха и се вкараха други 3 милиона за изплащане на извънредния труд и охрана на протестите...
                            Това ако не ти стига ... мога да продължа за още ред големи групи хора...
                            Как се връзва това с борбата с безработицата и откриването на нови работни места за които така обичат да говорят от БСП?

Или той МВР министъра не е от БСП и може да си съкращава хора на воля?

Коментар

Вие какво точно сте поискали от днешните политици???

Оставката е стъпка след неизпълнение на други искания
                              Тук направо го заби Везнов
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Взе ли си някое жълто павенце за спомен
                                Чух напоследък добри каменари имало във вашите редици
                                Тцъ един знак стоп съм си харесал, изглежда ми че от него може да стане добра масичка за кафе за вилата

Коментар

Working...
                                X