IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече започна да ми идва в повече от така наречения протест!!!!!
    Искам да попитам, "интелигентните" и "образованите" хора какво предлагат и как смятат да го постигнат, тъй като до сега 12 дни не успях да го разбера, аз, простия и необразован провинциалист?!!! Бих искал да знам, как ще се справят с гладната, грозна, проста и озверяла тълпа зимата, която няма да има пари да си плати тока и няма да има какво да яде! Освен оставка и червени боклуци - друго аз за 12 дни не чух! Искате нов изборен кодекс, добре, но нали някой трябва да го изработи!!!!Защото, при нови избори сега, запазваме настоящото политическо статукво. Ето ви и сценарий - нови избори, най-рано Септември, работещо правителство в средата на Октомври и Декември, тълпата, която ви споменах е на улицата.Отново хората ще се палят по улиците, отново всичко спира да работи и до кога така питам аз?!!
    В крайта сметка, инерцията на протеста се загуби.Имаше момент, в който, така наречените протестиращи можеха да контролират управляващите, но този момент бе изтърван. По-долу някой спомена, че 80% в страната подкрепяли протестите- на хората започна да им писва да гледат едно и също, омръзна им от лозунги от рода на "червени боклуци" и "оставка"- искат идеи за промяна, а те липсват!

Коментар

• Мая Славова
      Това беше един от "пиещите кафе " и протестиращи пред парламента ,дори Антон Хекимян го интервюира ! Момчето има брак със София Василева - ГЕРБ ..............http://dariknews.bg/view_faces.php?faces_id=29
      http://dariknews.bg/view_faces.php?faces_id=29
      dariknews.bg
      Александър Димитров Димитров е 16-ти в листата на партия „Ред, законност и справедливост" за евродепутати.

БРАВО НА ЦУЦИ, БУЦИ И ИСКРЕТО

Коментар

• Бесепарска мутро, що не идеш пред парламента да видиш кой ма кого, какво ще изпие?

Стотици хора се събраха на сутрешно кафе пред парламента с искания за оставка на правителството на Пламен Орешарски.

Те носят плакати: "ПарламEND", "Пусни, ОреШаро, кокала без бой".

Чуват се и дежурните викове: "Оставка", "Мафия", "Червени боклуци" и "Долу БСП".

На кафе пред парламента – от 08.30 до 09.30 часа26 юни 2013 08:3032
        Протестиращите обаче не скандираха само срещу управляващите, част от тях носеха и плакати "ГЕРБ=на мафия".

Това последното е за всички отрепки, като кира, дето се опитват да оприличат хората от протеста с герб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Съгласен съм,но си признаваш че има група платена или доведена от ГЕРб и ти и твойте приятели играете играта на Цветанов...защото своя нямате.......
          какво ще стане след шест месеца при избори септември......
          Ще ми напишеш същото но с думите не всеки който вика против ГЕРБ е платен от БСП....само ,че тогава да не пишеш че изкарвате колкото останалите протестиращи и
          едвам си плащате сметките ако имате работа...
          Вариант...някакъв си .
          Само да вмъкна, че на протестите февруари месец съм присъствал точно толкова усърдно, колкото и на тези - при възможност бях там и отново виках оставка. Нито съм имал проблем с някакви сметки, нито ГЕРБ е повлиял по някакъв начин на живота ми. Сега и БСП не влияе особено. Всичко е въпрос на морал, патриотичен дух и най-вече: да отстоявам своята позиция. И колкото да се опитвате да опорочавате всички протестиращи, преди и сега, трябва да знаете, че една маса хора, които не се познават и нямат нищо друго общо освен омразата си към управляващите, НЕ се купува току-така, както си мислите. На мнение съм едно: нито ГЕРБ ги свалиха платени протестиращи, нито сега БСП ще ги свалят платени протестиращи. Хората искат отговорни политици. Хората искат представители на себе си в парламента. Такива в момента няма. И преди нямаше.

П.С. Не си признавам, че има платени протестиращи от ГЕРБ, а предполагам. Но предполагам, че не са само от ГЕРБ. Може да има и на Яне, може да има и на Симеонов - знам ли! Казвам ти, че голяма част от протестиращите не са за 30-те лева, които Борисов и останалите хрантулници могат да дадат.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Докато не станем свидетели на гладната стачка на Фидосова не вярвам на искреността на протестите! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Гаранция давам една: не всеки, който вика против БСП е платен ГЕРБер, но всеки, който е за БСП е платен.

П.С. Подкрепят мнението ти за ГЕРБ, но лично ходя на протестите с една група приятели, които също да ти кажа... На час изкарваме повече пари от колкото Боко може да ни даде да стоим цял ден. Сам си прави изводите, приятел!
              Съгласен съм,но си признаваш че има група платена или доведена от ГЕРб и ти и твойте приятели играете играта на Цветанов...защото своя нямате.......
              какво ще стане след шест месеца при избори септември......
              Ще ми напишеш същото но с думите не всеки който вика против ГЕРБ е платен от БСП....само ,че тогава да не пишеш че изкарвате колкото останалите протестиращи и
              едвам си плащате сметките ако имате работа...
              Вариант...някакъв си .

Коментар

• Valeri Tarandov
                Гледам нещо умните и ентелинтните взели да се изнервят... ми, никой не е казал че е лесно цели 10-11 дена да купонясваш )) То става като в Трейнспотинг... на 12-тия ден се появяват синдикатите и довиждане на интелигенцията )) Ще им изпият пиенето.

Коментар

• Безсмислено е да се гладува сега. И без това при всяко управление на комуняги гладува и ще гладува целия народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                    Чунчо ти от IP взе да разбираш.На нивата с картофи ли ги научи тези работи или Цвък физкултурника ти ги обади?
                    Който не яде само компери значи е червен комунист?
                    Орешарки е пич, нека си стачкуват , нека Боко скрънзата дава пари за лудо.
                    Времето работи за това правителство.Всеки ден излизат безобразия на Боко и Цвък. Боко вдига кръвно, кога е давал той пари, а сега трябва да дава много - на стачкуващи , на адвокати на журналисти, на цели медии.Остави ами разни там баламурници, членове на ГЕРБ и те взели да се бунтуват.И те за демокрация ми говорят.
                    Обвиненията към Цвък ръстът , като гъби.До влизане в затвора само с тях и бунтове в ГЕРБ ще се занимава.
                    И на Софиянци взе да им писва да им блокират улиците постоянно май.И блокиращите намаляват май от ден на ден,Щото Боко е стиснат не дава на всички.
                    А през това време Орешарски работи и оправя бъркотиите на Боко.Намалява цената на тока, увеличава пенсиите, разплаща се с бизнеса, облекчава дейността му.
                    Забравих за Чехлю, някой му викат президент, някой офшорката.
                    И той завалията се прави на мъж.
                    С нежен глас определя кои стачник е умен , кой не.Днеска стачкуват умни, интелигентни, красиви , симпатични, вчера бяха грозни и глупави изроди.А пък те били едни и същи май.
                    Ама той чехлю какво е виновен?
                    Така му каза Боко да говори.
                    Гаранция давам една: не всеки, който вика против БСП е платен ГЕРБер, но всеки, който е за БСП е платен.

П.С. Подкрепят мнението ти за ГЕРБ, но лично ходя на протестите с една група приятели, които също да ти кажа... На час изкарваме повече пари от колкото Боко може да ни даде да стоим цял ден. Сам си прави изводите, приятел!
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• И кво сега... Едвинът след като беше посланик в Индия от квотата на Костов, пак ли почва с йогийските номера... хахаха... правене на кинти чрез гладуване?!?! Ебати хитрото копеле! Йога! ))

АМА ЩЕ СЕ ЗАХРАНИ ПАК СЪС ПОСЛАНИЧЕСКА СЛУЖБА

Коментар

• Антоанета Цонева
                        до админите на събитието непрекъснато постъпва информация, че днес ще е критичен ден - ще бъдат направени опити за остри провокации - с цел протестът да престане да бъде мирен - не се поддавайте на призиви за агресия, не влизайте в сблъсъци, посочвайте провокаторите на полицията и ги изолирайте - силата на нашия протест е в това, че свободен и мирен, трябва да се запази такъв, за да постигне целите си #ДАНСwithme - голямото пиене на кафе е от 8.30 пред парламента всеки както го предпочита - с мляко или чисто, но най- важното - споделено с приятели и непримиримост

Коментар

• Да подкрепим червените отрепки!!!

Коментар

• Valeri Tarandov
                            Моля Лилету и Искрету да не правят никакви гладни стачки в подкрепа на Бойку, защото са си много добре така.

Коментар

• Еххх, като гледам, каква любов струи от хората, към Майчето тази сутрин, направо ми иде да заплача от умиление .

Коментар

• В момента го подкрепят със зеленчуци виждам

Коментар

Working...
                                X