Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПисал съм го многокротно...
Правителството мислеше да съкрати полицията на 50 % и да намали с 10 % администрацията..
Мислеше да удари контрабандата , цигари ,алкохол и петрол..
Мислеше да намали субсидиите на наполовина и да махне на тези под 4 %..
Мислеше да пипне длъжниците на банки..
Мислеше да вкара в затвора ГЕРБ и техните кръгове...
Мислеше ...
За сега всичко се замразява и то благодарение на протестите...
и подготовка на партията за възможни избори... скоро..
Реформи няма да има....
НО някои не искат!
Започвам верно да си мисля, че нямаме десни демократи а талибани - представящи се за такива и използващи един единствен трик - плашилото на комунизма, нищо, че произлизат от същите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе тя представителната демокрация си е точно олигархична форма на управление, при който в момента в който спре уличния натиск, олигарсите се окопитват и положението на мучовците се сгомнясва. За да има добруване в условията на представителна олигархия е необходима постоянна заплаха от уличен натиск, активни граждани и абсолютно недоверие към политиците.
Истинската демокрация е пряката демокрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсичко това е незаконно. А правителството ще си падне съвсем законно. Само ще подаде оставка. Не знам може преди това БСП да изгонят Станишев, може и да го изгонят, но това правителство е обречено. И то от собственото си действие, което реално заменя демокрацията с олигархия - и то напълно очевидно и нагло.
Така че опита за преврат го направи Станишев - в момента в който издигна Пеевски. този преврат бе провален, и сега правителството, а да се надяваме и Станишев ще си изпият горчивата чаша. Като гледам вече преврата вътре в БСП се готви с пълна сила, така че скоро може да се случи и две в едно.
Истинската демокрация е пряката демокрацияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКога атрибут на десните станаха бунтове и агресивни протести...
40 дни протести нямаше нито едно счупено стъкло, потрошен автомобил или каквото и да било.
Твоят началник онази нощ разположи 20-на човека в градинката да хвърлят камъни, пусна им един бял рейс за цел и чакалите като теб започнаха да вият за "агресия в протестите".
Ех, че гнила семка те е създала....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИзказвам си мнението точно като вас
позволявам си и да напомня двуличието на някои....или двусмислието, което ти хареса
И грешката ти е, че мислиш, че съм против критиките към управлението!
Против съм искането на оставка от хора, които до вчера управляваха и искат отново те да седнат
Виждам...че са готови и за гражданска война
СИНИТЕ/десните ще излязат по-големи талибани от комунистите...т.е от тези, които запазиха името на партията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКога атрибут на десните станаха бунтове и агресивни протести...
Казано е...Левите правят революции а десните преврати...
За мен се готви преврат....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова мисля не ти дава право да ни укоряваш, задето критикуваме това правителство, още в началото на управлението му.
позволявам си и да напомня двуличието на някои....или двусмислието, което ти хареса
И грешката ти е, че мислиш, че съм против критиките към управлението!
Против съм искането на оставка от хора, които до вчера управляваха и искат отново те да седнат
Виждам...че са готови и за гражданска война
СИНИТЕ/десните ще излязат по-големи талибани от комунистите...т.е от тези, които запазиха името на партията си
Коментар
-
За мен се готви преврат....
Така че опита за преврат го направи Станишев - в момента в който издигна Пеевски. този преврат бе провален, и сега правителството, а да се надяваме и Станишев ще си изпият горчивата чаша. Като гледам вече преврата вътре в БСП се готви с пълна сила, така че скоро може да се случи и две в едно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДнешните "ДЕСНИ" са станали по-големи тъмничари и от "комунистите"
а кавичките са - само за обозначаване на крилата иначе партията е еднаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
За теб какво означава Банкерът Хампарцумян да стане първи протестиращ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене разбирам забележката ти по конкретните мерки, които съм посочила
Факт е, че Закон за фалит на физическо лице беше подготвен още при тройната коалиция
Факт е, че никой не му обърна внимание през тези 4 години, когато един куп хора станаха наложници на банки
Напротив, ГЕРБ и СДС приеха допълнителна поправка, с която позволи на банките законно да дерибействат
И нима не си съгласен, че трябва да се намалят парите за издръжка на партиите?
Това са въпроси, които сега се разглеждат, но съпротивата е голяма....особено отвън!!!
За теб какво означава Банкерът Хампарцумян да стане първи протестиращ?
Обаче им нямам и доверие на управляващите. Ама никакво.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко мога да разбера тукашните десни ...
Те по големи Комунисти от Станишев...
Ти ми скри шапката...
Не знам вече какво да ти отговоря..
Сигурно полицията да стане 100 К за да се отворят работни места и да се справят с безработицата а арестуваните протестиращи да работят на каменоломните и магистралата ХЕМУС до живот.....
а кавичките са - само за обозначаване на крилата иначе партията е една
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПодобни въпроси могат да се разглеждат поне след 3-4 месеца
Всичко, което си написал има лаг....и е абсурдно днес да го пишеш
Между другото, когато започна управлението си ГЕРБ близо година и половина не си позволявах критики....
Но някои неща са факти - недоверието в правителството е факт и от там води до свиване на вътрешното потребление и инвестиции, които ще почнат да се усещат след няколко месеца.
Факт е и аукциона с 4% лихва.
Останалото е примерен сценарий, който ще се реализира лесно, ако протестите към правителството не спрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНикой не може и не трябва да ни оправя....,но без тези протести,мисля,България тотално ще се сгомняса......Младите трябва да протестират с повод и без повод.......Затова са млади....непрекъснато да се опитват да променят статуквото-добро или лошо....
За мен се готви преврат....
Коментар
Коментар