IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    хайде пак приказки....

Играчите са същите, правилата - също!
    Къде е промяната?
    Що си мислиш така. то по всичките ти постове личи че си аут ъф спейс изобщо не схващаш какво се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Защо да не и дава право. Липсва ли конкретика – „просто не ме кефиш“ не е аргумент в политически анализи и спорове, поне не и за мислещи и възпитани хора.

В момента се протестира срещу най-лесните за протестиране и макар и много фалшиво някои от медиите се пробват да го представят за уникално, ама аз всеки ден минавам през „протестите“ и навява някаква миризма на развалено от цялата работа.

Хубаво е, че народа уж би трябвало да е установил, че има нещо наречено Суверен и се пада братчед по трета линия на същият, но не вярвам, че може да пали огнището без команда или поне без не малко помощ , за сега.
      Това е големият въпрос.

Как хората да осъзнаят и повярват, че заедно могат да предизвикат промяна, която да доведе и до нормална среда за живот.
      Ербап по кръчмите и кротки агънца пред пашата

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Защо да не и дава право. Липсва ли конкретика – „просто не ме кефиш“ не е аргумент в политически анализи и спорове, поне не и за мислещи и възпитани хора.

В момента се протестира срещу най-лесните за протестиране и макар и много фалшиво някои от медиите се пробват да го представят за уникално, ама аз всеки ден минавам през „протестите“ и навява някаква миризма на развалено от цялата работа.
        Хубаво е, че народа уж би трябвало да е установил, че има нещо наречено Суверен и се пада братчед по трета линия на същият, но не вярвам, че може да пали огнището без команда или поне без не малко помощ , за сега.
        Колко мислиш че са активистите в БСП , тези които работят доброволно, безплатно, защото вярват в идеята - силно ме съмнява да има и по 100 човека, заедно с платените могат да стигнат сигурно 500.

В момента има поне 1000 човека силни активисти, силно организирани - много по-добре от БСП , силно мотивирани, изключително гъвкави и изключително креативни.

Тези протести в момента имат по-голяма, по-мощна, по-бърза и по-адаптивна машина от всяка политическа партия в България. Всъщност дори от всички заедно политически партии в България. Няма хаос, просто няма заемане на форма. Което отново да цитирам Сун Дзъ, всяка форма може да бъде победена с друга форма, възможността за ефективно действие дори и без форма е най-висшата степен на военно изкуство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Е по-лесно се прави натиск - не е задължително дори да е уличен - отколкото да образоваш 7 милиона човека, и да очакваш че ще могат да взимат информиран избор за закони - при положение че тези 7 милиона в мнозинството си не си четат дори договорите за кредит.
          Представи си, че Монти е болен. И нищо не разбира от медицина. Понеже е забогатял от борсата вика двамата най добри на света доктори. Единия е хирург, а другия билколечител, ама и двамата са толкова добри в занаята си, че всеки един от тях е върнал от оня свят много хора.

Преглеждат го те и единият казва:
          – Ще режем !!!

Другият казва:
          – Ще даваме билки !!!

Възниква въпроса в задачата, кой е справедливо да вземе решение, какво да се прави, да се дават билки или да се реже. Някой от свръх компетентните доктори, или свръх некомпетентния Монти.
          Last edited by mechobikov; 26.07.2013, 01:34.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Това е формата на управление в западните страни.
            Но всичко това е предшествано от Закони и уличният натиск е точно за промяната им или спазването.

Тук се иска смяна на играча на стола - нищо друго!!!
            За съжаление е Факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Нямаше как да не си покажа истинската същност пред вмирисана личност като теб. Миришеш на мърша.
              Нали знаеш
              Величие и Падение на куртизанката... ..ІІІ серия...

Следва отваряне на кУтита на Пандора...

Коментар

Ама не можете ли да живеете в известна доза несигурност за резултатите - какво правите в спекулантски форум. Несигурността е това което ражда възможностите. Сигурността води до статукво, постепенна дегенераци, заблатяване и развиване на болестотворни твари.
                хайде пак приказки....

Играчите са същите, правилата - също!
                Къде е промяната?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Че тя представителната демокрация си е точно олигархична форма на управление, при който в момента в който спре уличния натиск, олигарсите се окопитват и положението на мучовците се сгомнясва. За да има добруване в условията на представителна олигархия е необходима постоянна заплаха от уличен натиск, активни граждани и абсолютно недоверие към политиците.

Истинската демокрация е пряката демокрация
                  Това е формата на управление в западните страни.
                  Но всичко това е предшествано от Закони и уличният натиск е точно за промяната им или спазването.

Тук се иска смяна на играча на стола - нищо друго!!!

Коментар

Да, вероятно ще падне - няма възможност за приемане на никакви сериозни мерки

Но КОЙ ще дойде???
                    И той ли е носителят на демокрацията?
                    Ама не можете ли да живеете в известна доза несигурност за резултатите - какво правите в спекулантски форум. Несигурността е това което ражда възможностите. Сигурността води до статукво, постепенна дегенераци, заблатяване и развиване на болестотворни твари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Но викате и пречите за 7 милиона...
                      Пречат на правителството - аз не се включвам в партии. На лошите неща трябва да се пречи. Така се прави добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Това мисля не ти дава право да ни укоряваш, задето критикуваме това правителство, още в началото на управлението му.

Коментар

Всичко това е незаконно. А правителството ще си падне съвсем законно. Само ще подаде оставка. Не знам може преди това БСП да изгонят Станишев, може и да го изгонят, но това правителство е обречено. И то от собственото си действие, което реално заменя демокрацията с олигархия - и то напълно очевидно и нагло.

Така че опита за преврат го направи Станишев - в момента в който издигна Пеевски. този преврат бе провален, и сега правителството, а да се надяваме и Станишев ще си изпият горчивата чаша. Като гледам вече преврата вътре в БСП се готви с пълна сила, така че скоро може да се случи и две в едно.
                          Да, вероятно ще падне - няма възможност за приемане на никакви сериозни мерки

Но КОЙ ще дойде???
                          И той ли е носителят на демокрацията?

Коментар

Сега пък десните ли са виновни - че то там нали са четири 0 само.
                            Но викате и пречите за 7 милиона...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Отдавна те къткам ,да си свалиш агнешката кожичка и да си покажеш истинската същност......
                              Доволен съм ...
                              Показа я!
                              Нямаше как да не си покажа истинската същност пред вмирисана личност като теб. Миришеш на мърша.

П.П. Няма нужда да ме "къткаш". Достатъчно е да се размиришеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Наистина си мръсно ченге. От най-миризливите и злостни.

40 дни протести нямаше нито едно счупено стъкло, потрошен автомобил или каквото и да било.

Твоят началник онази нощ разположи 20-на човека в градинката да хвърлят камъни, пусна им един бял рейс за цел и чакалите като теб започнаха да вият за "агресия в протестите".

Ех, че гнила семка те е създала....
                                Отдавна те къткам ,да си свалиш агнешката кожичка и да си покажеш истинската същност......
                                Доволен съм ...
                                Показа я!

Коментар

Working...
                                X