IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    той твоя кредит няма край, май...

до онзи ден ги подкрепяше безрезервно, после за 2 дни "обърна палачинката" и сега гледам, че пак си готов да раздаваш кредити

..................... е то вече членове на БСП отказват да дават повече кредит на това правителство, но ти нямаш проблеми явно с кредитите към олигарски
    Аз все още смятам че Орешарски може да се справи. И все още смятам че ГЕРБ не могат да се справят - това са най-некадърните управляващи които България е имала нещастието да бъдат на власт.

Но не смятам че правителството ще издържи, а и че трябва да издържи ако БСП и ДПС продължават в същия дух. Не мисля че съм подкрепял безрезервно когото и да било. Ако някой прави нещо добро не виждам причина да не му го призная, също както и не виждам причина да си затварям очите ако прави глупости.

Коментар

вие комунистите знаете най-добре какви закони трябва да приемете ...................... имате и опита от миналото все пак

"в името на народа" -> разстрел или ги пращайте на "слънчев бряг" (лагерите в ловешко и белене)
      Да си чул за оранжева революция в Щатите, няма и да чуеш.. НЕ Мислиш ли че е подхода ти е Комунистически да отричаш мнение различно от твоето

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз съм оптимист по природа. Нищо не ми пречи да дам първоначален кредит на доверие.
        той твоя кредит няма край, май...

до онзи ден ги подкрепяше безрезервно, после за 2 дни "обърна палачинката" и сега гледам, че пак си готов да раздаваш кредити

..................... е то вече членове на БСП отказват да дават повече кредит на това правителство, но ти нямаш проблеми явно с кредитите към олигарски
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Имат подкрепата на ЕК ,но по такъв левашки начин да кажат че ЕК кадрува....излиза и че Пеевски е също от там даден... излезна информация , че е съгласуван с Новите големи братя...
          Абсолютно Монти, неща от кухнята да ги изкарваш в трапезарията, където консумираме лицемерната Демокрация, Смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            И са кво стана Мастера отвори тема и дим да го нема... Аз мисля че трябва да се изработи някаъв закон посветен на улицата, достатъчно хипотези се събраха, от пролетта на Арабите, Цветните революции в бившите съветски републики, Таксим в Турция, Гърция, Сърбия, България, значи трябва да се вкара наказателна отговорност за подстрекателство срещу... Ами утре идват свинарите на Боко, Фандъкът дал маршрут до МЗХ, Така повече не може!
            вие комунистите знаете най-добре какви закони трябва да приемете ...................... имате и опита от миналото все пак

"в името на народа" -> разстрел или ги пращайте на "слънчев бряг" (лагерите в ловешко и белене)

Коментар

трябва да си напълно изтрещял (като мисирката например) за да си очаквал или още да очакваш, че Олигарски може да бъде оставен да провежда самостоятелна политика и начело на правителство от експерти

ами той олигарски и като си беше в СДС си беше човек на 4ерепа, и до сега винаги 4ерепа го е тикал напред и е стоял зад гърба му ......................... без 4ереповите протекции да не си мислиш, че щеше да стане финансов министър или пък още по-малко и министър-председател

осъзнай се, момче...
              Аз съм оптимист по природа. Нищо не ми пречи да дам първоначален кредит на доверие.

Коментар

• И са кво стана Мастера отвори тема и дим да го нема... Аз мисля че трябва да се изработи някаъв закон посветен на улицата, достатъчно хипотези се събраха, от пролетта на Арабите, Цветните революции в бившите съветски републики, Таксим в Турция, Гърция, Сърбия, България, значи трябва да се вкара наказателна отговорност за подстрекателство срещу... Ами утре идват свинарите на Боко, Фандъкът дал маршрут до МЗХ, Така повече не може!

Коментар

Прав си. Но както и аз съм показвал в този форум аз всъщнос подкрепях Орешарски. Смятам че наистина може да свърши работата за която са го сложили.

Но е просто недопустимо БСП и ДПС да продължават по същия начин да обиждат гражданите. Да се дръпнат настрани да го оставят да си избере екип и да работи. А не да слагат някакви пълни недоразумения за министри, и на други важни постове. Този на транспорта е последната издънка. Този или е тъп като галош или е тотално нагъл, как може да лъже за очевидни неща.
                  трябва да си напълно изтрещял (като мисирката например) за да си очаквал или още да очакваш, че Олигарски може да бъде оставен да провежда самостоятелна политика и начело на правителство от експерти

ами той олигарски и като си беше в СДС си беше човек на 4ерепа, и до сега винаги 4ерепа го е тикал напред и е стоял зад гърба му ......................... без 4ереповите протекции да не си мислиш, че щеше да стане финансов министър или пък още по-малко и министър-председател

осъзнай се, момче...

Коментар

Прав си. Но както и аз съм показвал в този форум аз всъщнос подкрепях Орешарски. Смятам че наистина може да свърши работата за която са го сложили.

Но е просто недопустимо БСП и ДПС да продължават по същия начин да обиждат гражданите. Да се дръпнат настрани да го оставят да си избере екип и да работи. А не да слагат някакви пълни недоразумения за министри, и на други важни постове. Този на транспорта е последната издънка. Този или е тъп като галош или е тотално нагъл, как може да лъже за очевидни неща.
                    Имат подкрепата на ЕК ,но по такъв левашки начин да кажат че ЕК кадрува....излиза и че Пеевски е също от там даден... излезна информация , че е съгласуван с Новите големи братя...

Коментар

Колко очакваш че ще е публиката на сериозно икономическо издание, което се занимава само с икономика. готов съм да се обзаложа че няма да мине и 1000 човека. В същото време за да правиш такова издание ти трябват високоплатени журналисти специалисти. които при това ще взимат новините и коментарите си от същите тези 1000 човека.

България е просто прекалено малък пазар за сериозна икономическа медия. Гледам например будката от която си купувам Икономист. Около нея е пълно с финансови и политически институции в които работят хиляди хора. Наоколо на друго място не се продава икономист, те зареждат три бройки. Аз си купувам едната и обикновено в края на седмицата има една останала. От хиляди души, които са потенциален пазар само аз и още един друг човек си го купуваме. 13 лева не искат да дават на седмица за наистина най-сериозното икономическо списание в света.
                      България е малък пазар за всичко, вчера прочетох че пореден съперник е отказал среща с Кобрата, било ги страх.... ха-ха-ха......Фюри, Адамек, Цагаев, просто няма пазар за тази среща, няма пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Така, не съм злобен чиляк, ама Борянка малко позаглади косъма напоследък..... Много добре знаеш че има значение как се задават въпросите

Да аз бих могъл да подкрепя протеста, донякъде.... считам че в Кацата от искания освен катран има и лъжичка мед... Разбира се че не одобрявам Делян за избор на Денс, в смисъл че би могло да се предложе и по добра кандидатура

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                          misirko, да не си излезнала в отпуска за да подкрепяш правителството на розовите педеруги?
                          Подкрепям Цветан Василев и Руската банка....
                          И сега на нашата простотия ,ще играете в Европа....олигарсииииииииииии

Коментар

Не разбирам каква ти е тезата. 80% от хората подкрепят в една или друга степен тези протести. това е по Алфа рисърч, които са като цяло доста коректни. 80% от населението не им харесва това което правят БСП и ДПС. колко от тях са на площада е най-малкия проблем на правителство, което има рекордно ниска подкрепа още от първия месец на управлението си.
                            Така, не съм злобен чиляк, ама Борянка малко позаглади косъма напоследък..... Много добре знаеш че има значение как се задават въпросите

Да аз бих могъл да подкрепя протеста, донякъде.... считам че в Кацата от искания освен катран има и лъжичка мед... Разбира се че не одобрявам Делян за избор на Денс, в смисъл че би могло да се предложе и по добра кандидатура

Коментар

Колко очакваш че ще е публиката на сериозно икономическо издание, което се занимава само с икономика. готов съм да се обзаложа че няма да мине и 1000 човека. В същото време за да правиш такова издание ти трябват високоплатени журналисти специалисти. които при това ще взимат новините и коментарите си от същите тези 1000 човека.

България е просто прекалено малък пазар за сериозна икономическа медия. Гледам например будката от която си купувам Икономист. Около нея е пълно с финансови и политически институции в които работят хиляди хора. Наоколо на друго място не се продава икономист, те зареждат три бройки. Аз си купувам едната и обикновено в края на седмицата има една останала. От хиляди души, които са потенциален пазар само аз и още един друг човек си го купуваме. 13 лева не искат да дават на седмица за наистина най-сериозното икономическо списание в света.
                              Има нещо вярно...
                              На константин и Елена ,преди три години търсих Дневник а там ми отговориха кой го издава...и предплатих 10 броя за за ми го доставя...сутрин..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Не съм съгласен с теб на 100%, аз искам да чета сериозно икономическо издание а не някои да се мъчи да промива полекичка политическите ми позиции.

Ако искам това щях да чета вестник , Дума , Демокрация , Атака и т.н. .....

Коментар

Working...
                                X