IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Убаво де, освен гостенина на столицата, дет още не може да разбере, кой за какво протестира и какво предлага, другите (платени драскачи) имате ли идея "хората от улицата" какво ги довело там ???
    М ???
    Осевн линкове от там и сям, цЕтати, ефтина пропаганда и примитивни личностни нападки - НИЩО ....
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• КРЪГЪТ „КОТАРАЦИТЕ” НА БОЙКО БОРИСОВ КУПИ КАНАЛ 3
      Публикувано на 20.06.2013 / 13:52 ч. от afera

След като 30% от Нова телевизия преминаха в ръцете на компанията на Бойко Борисов чрез акционери и ошфорки, Канал 3 вече също е в ръцете на Борисов. Сделката е станала още преди три – четири месеца и е осъществена чрез лица, близки до кръга „Котараците”, който е известен като тил на Борисов.

В промяната на собствеността на Канал 3 имат участия и други лица, с които иначе Борисов пред камерите твърди, че се срамува да контактува.

Сашо Диков смекчи рязко от известно време позицията си относно Борисов, водейки и предаване по Нова телевизия.

bTV чрез Красимир Гергов пък е разкрачена между Борисов, кръга на Прокопиев и определени червени фигури.

Afera.bg

СЕГА ПАШАТА ДА КУПИ БНТ С ПАРИТЕ ОТ КАНАЛИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Гражданската позиция се изразява в това хората да казват своето мнение, а да не са с наведена глава и да мълчат. Както до сега. Това явно толкова не се харесва, че по какъв ли начин не се опитват /или опитвате, не знам от кои си/ да опорочите всеки, който е там.
        Спрете да мелите постоянно едно и също, защото със сигурност е по-добър вариант падане на БСП и още една гладна зима от колкото оставане на БСП и доста гладни зима, пролет, лято и есен.
        Позицията може ли да избера къде да я изразя? Тук може ли? Мерси!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Трябва ни Ердоган ! Трябва ни Тачър ! Трябва ни здрава ръка !

Коментар

• КРЪГЪТ „КОТАРАЦИТЕ” НА БОЙКО БОРИСОВ КУПИ КАНАЛ 3
            Публикувано на 20.06.2013 / 13:52 ч. от afera

След като 30% от Нова телевизия преминаха в ръцете на компанията на Бойко Борисов чрез акционери и ошфорки, Канал 3 вече също е в ръцете на Борисов. Сделката е станала още преди три – четири месеца и е осъществена чрез лица, близки до кръга „Котараците”, който е известен като тил на Борисов.

В промяната на собствеността на Канал 3 имат участия и други лица, с които иначе Борисов пред камерите твърди, че се срамува да контактува.

Сашо Диков смекчи рязко от известно време позицията си относно Борисов, водейки и предаване по Нова телевизия.

bTV чрез Красимир Гергов пък е разкрачена между Борисов, кръга на Прокопиев и определени червени фигури.

Afera.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
              В какво се изразява гражданаската позиция, в лозунги от типа оставка и червени бокулуци в това ли?!!!! Пак да попитам, след оставката на правителството, какво следва?!
              Гражданската позиция се изразява в това хората да казват своето мнение, а да не са с наведена глава и да мълчат. Както до сега. Това явно толкова не се харесва, че по какъв ли начин не се опитват /или опитвате, не знам от кои си/ да опорочите всеки, който е там.
              Спрете да мелите постоянно едно и също, защото със сигурност е по-добър вариант падане на БСП и още една гладна зима от колкото оставане на БСП и доста гладни зима, пролет, лято и есен.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Само да вмъкна, че на протестите февруари месец съм присъствал точно толкова усърдно, колкото и на тези - при възможност бях там и отново виках оставка. Нито съм имал проблем с някакви сметки, нито ГЕРБ е повлиял по някакъв начин на живота ми. Сега и БСП не влияе особено. Всичко е въпрос на морал, патриотичен дух и най-вече: да отстоявам своята позиция. И колкото да се опитвате да опорочавате всички протестиращи, преди и сега, трябва да знаете, че една маса хора, които не се познават и нямат нищо друго общо освен омразата си към управляващите, НЕ се купува току-така, както си мислите. На мнение съм едно: нито ГЕРБ ги свалиха платени протестиращи, нито сега БСП ще ги свалят платени протестиращи. Хората искат отговорни политици. Хората искат представители на себе си в парламента. Такива в момента няма. И преди нямаше.

П.С. Не си признавам, че има платени протестиращи от ГЕРБ, а предполагам. Но предполагам, че не са само от ГЕРБ. Може да има и на Яне, може да има и на Симеонов - знам ли! Казвам ти, че голяма част от протестиращите не са за 30-те лева, които Борисов и останалите хрантулници могат да дадат.
                Винаги протестите се купуват ,някой с пари ,други с власт ,трети с работа ,четвърти с бизнес....
                Активно съм Протестирал през 1997 г..... и знам същността на упражнението...
                Предз февруари не съм протестирал ,но тогава протестите бяха социални и протестираше провинцията от високите сметки ,в София имаше пак както сега по няколко хиляди човека....
                Зомбирането на медиите че протеста е нов и протестиращите са за смяна на морала ,ме накара да отида и да видя....
                Същата боза....
                Някой са кукловодите ,други са куклите а трети са зяпачите....
                Та какво мислиш за Плевналиев ...

Коментар

• Christo Komarnitski
                  Сякаш пак съм в 90-те.
                  По улиците хората скандират:"Червени боклуци!"
                  Делата срещу ББ са досущ като делата срещу Тодор Живков.
                  Сугарев пак гладува.

Тъкмо да се зарадвам, че се подмладявам с 20 години и се сетих, че ще трябва да изживея целия Преход наново.

А като си помисля, че може да е по СЪЩИЯ НАЧИН и резултатът да е същият....

Коментар

• Борсов експерт: Протестите държат пазарните участници встрани от търговията
                    25.06.2013 | 17:50
                    От: Момчил Лалев
                    Днес SOFIX се понижи с 0,28%, достигайки до 439,17 пункта
                    Борсов експерт: Протестите държат пазарните участници встрани от търговията
                    Снимка: Thinkstock/Guliver
                    Още по темата
                    Борсата заличи в четвъртък покачването си от предния ден
                    Негативният ефект от политическата нестабилност отслабва
                    "Зелени" индекси на БФБ с изключение на BGTR30
                    Позитивизмът преобладава в ранната борсова търговия на БФБ

След края на борсовата търговия днес (25-ти юни) индексите на "Българска фондова борса - София" (БФБ-София) приключиха разнопосочно.

SOFIX се понижи с 0,28%, достигайки до 439,17 пункта. BG40 се повиши с 0,18% до 155,66 пункта.

BGTR30 отчете ръст от 1,05% до 311,63 пункта. BGREIT се понижи с 0,46% до 89,19 пункта, а CGIX отчете понижение от 0,42% и достигна до 93,14 пункта.

Търговията на пазара на акции на БФБ приключи с общ оборот от 510 хил. лв. Акциите на "Сила Холдинг" АД-Стара Загора поскъпнаха с 33.25%, при средна цена от 1.599 лв. за брой. Тези на "ТБ Първа Инвестиционна Банка" АД-София поевтиняха с 2.92%, при средна цена от 1.825 лв. за брой.

"Днешната борсова сесия премина под знака на изключително слаба търговия и интерес от страна на инвеститорите. Продължаващите протести и несигурната политическа обстановка държат пазарните участници встрани от търговията и активността им е сведена до минимум", коментира Николай Кичуков, брокер в "Елана трейдинг" пред Econ.bg.

"Родните индекси днес се движеха в изключително тесни граници, като SOFIX и BGREIT загубиха съответно 0.28% и 0.46% от стойността си, а BG40 (+ 0.18%) и BGTR 30 (+1.05%) отбелязаха ръст. Всичко това се случи при доста ниския за последния месец оборот от 545 хиляди лева", каза още той.

"Най-търгувани бяха акциите на Софарма АД (-2.46%, 117 хил. лева) и Адванс Терафонд АДСИЦ (-0.44%, 87 хил. лева). Сред най-печелившите акции за деня се наредиха много ниско ликвидните Слънчев Бряг АД (+19.94%) и Бианор АД (+ 16.28%), а от по-често търгуваните, Индустриален Холдинг България АД (+ 6.66%) и Монбат АД (+1.52%) донесоха печалби на инвеститорите. На обратния полюс бяха Фонд Имоти АДСИЦ и Проучване и Добив на Нефт и Газ АД, които загубиха съответно 10.11% и 3.45% от пазарната си капитализация", допълни експертът.

*Статията е коментарна и не е препоръка за търговия.

ЕХ МУТРОКОМУНИСТИ

Коментар

Явно само на теб ти омръзна. Заобиколен съм от доста, хора, които не ходят, но го подкрепят. И не само, че не им е писнало, ами казват "най-накрая се събуди гражданска позиция."
                      В какво се изразява гражданаската позиция, в лозунги от типа оставка и червени бокулуци в това ли?!!!! Пак да попитам, след оставката на правителството, какво следва?!

Коментар

Вече започна да ми идва в повече от така наречения протест!!!!!
                        Искам да попитам, "интелигентните" и "образованите" хора какво предлагат и как смятат да го постигнат, тъй като до сега 12 дни не успях да го разбера, аз, простия и необразован провинциалист?!!! Бих искал да знам, как ще се справят с гладната, грозна, проста и озверяла тълпа зимата, която няма да има пари да си плати тока и няма да има какво да яде! Освен оставка и червени боклуци - друго аз за 12 дни не чух! Искате нов изборен кодекс, добре, но нали някой трябва да го изработи!!!!Защото, при нови избори сега, запазваме настоящото политическо статукво. Ето ви и сценарий - нови избори, най-рано Септември, работещо правителство в средата на Октомври и Декември, тълпата, която ви споменах е на улицата.Отново хората ще се палят по улиците, отново всичко спира да работи и до кога така питам аз?!!
                        В крайта сметка, инерцията на протеста се загуби.Имаше момент, в който, така наречените протестиращи можеха да контролират управляващите, но този момент бе изтърван. По-долу някой спомена, че 80% в страната подкрепяли протестите- на хората започна да им писва да гледат едно и също, омръзна им от лозунги от рода на "червени боклуци" и "оставка"- искат идеи за промяна, а те липсват!
                        Червени сръб-сръб-сръб Боклуци сръб-сръб-сръб зяехе 200 човека пред Парламента!

А дали Алфа рисърч ша напраи един профил на кафето на Протестиращия, Марка, С колико захар, Дълго или Късо.....

Коментар

• „Не мога да говоря за никакъв план за задържане, а най-малкото за това, което ми казвате, защото аз не мога да си представя или да си помисля, че г-н Борисов е казал такова нещо, че има план за ликвидирането му в следствения арест. Това е меко казано нелепо. Нека не изпадаме в параноя на държава, която едва ли не се намира в своето развитие 55 години назад , или държава, която е на прага на военна диктатура.

България е държава, в която има закони и конституция, а не държава, в която арестите се решават на съвещание при главния, или поне тази прокуратура не е такава”, коментира главният прокурор Сотир Цацаров изявленията на Борисов, че пак ще го убиват, този път в килията.

Цацаров каза, че е образувана проверка за офшорките на Росен Плевнелиев, но няма как да му бъде искан какъвто и да е имунитет, защото правомощията на президента са в сферата на Конституционния съд.

Afera.bg

Коментар

• http://vbox7.com/play:aeda87a0b0&ef=1

Това скриха медиите от вас днес - със коментар

Коментар

Вече започна да ми идва в повече от така наречения протест!!!!!
                              Искам да попитам, "интелигентните" и "образованите" хора какво предлагат и как смятат да го постигнат, тъй като до сега 12 дни не успях да го разбера, аз, простия и необразован провинциалист?!!! Бих искал да знам, как ще се справят с гладната, грозна, проста и озверяла тълпа зимата, която няма да има пари да си плати тока и няма да има какво да яде! Освен оставка и червени боклуци - друго аз за 12 дни не чух! Искате нов изборен кодекс, добре, но нали някой трябва да го изработи!!!!Защото, при нови избори сега, запазваме настоящото политическо статукво. Ето ви и сценарий - нови избори, най-рано Септември, работещо правителство в средата на Октомври и Декември, тълпата, която ви споменах е на улицата.Отново хората ще се палят по улиците, отново всичко спира да работи и до кога така питам аз?!!
                              В крайта сметка, инерцията на протеста се загуби.Имаше момент, в който, така наречените протестиращи можеха да контролират управляващите, но този момент бе изтърван. По-долу някой спомена, че 80% в страната подкрепяли протестите- на хората започна да им писва да гледат едно и също, омръзна им от лозунги от рода на "червени боклуци" и "оставка"- искат идеи за промяна, а те липсват!
                              Явно само на теб ти омръзна. Заобиколен съм от доста, хора, които не ходят, но го подкрепят. И не само, че не им е писнало, ами казват "най-накрая се събуди гражданска позиция."
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• ШАРЕ - ШАРЕН ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛЕ- БСП, ГЕРБ , АТАКА , ДПС СА КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ И СВЪРЗАНИ С МАФИЯТА И ОЛИГАРСИТЕ.ОБЯСНИ МИ СРЕщУ КАКВО ПРОТЕСТИРА КРАДЛИВОТО ВИ ЛИЛЕ ОБГРИЖВАНО ОТ БУЦИ

ОРГАНИЗИРАТ УЧАСТИЕТО НА АРТИСТИТЕ В ПРОТЕСТИТЕ С ИМЕЙЛИ, РАЗПРАТЕНИ ОТ САБ!
                                Публикувано на 25.06.2013 / 19:27 ч. от afera

До всички членове на Съюза на артистите в България са изпратени имейли на електронните им пощи, с които те се приканват: „утре да присъствате на протест – митинг в …. часа пред Президенството”, разкри АФЕРА. Имейлите са изпратени от името на Съюза на артистите в България, председателстван от Христо Мутафчиев.

Не става ясно защо е необходимо „светлите, умни, интелигентни” артисти да бъдат притискани по този начин с имейли за да участват в протести, след като те би трябвало да са достатъчно „интелигентни”, за да направят своя избор сами – дали да протестират, или не.

Една от целите на участието на известни актьори в протестите е и те да бъдат показвани като популярни лица по телевизиите, които не спират да бълват като пропагандни тв.точки непрекъснато кой къде застанал на протеста, кой как кихнал „интелигентно” и как такива протести България не помнела.

Във Фейсбук и Konstantin Ikonomov с написаното от него на практика потвърждава информацията на АФЕРА как се се прави сред редиците на народа “интелигентен” отечествен фронт:

“Колеги артисти от Сатиричния театър, днес Христо Мутафчиев ме потърси, за да ме помоли да се организираме едно хубаво и в утрешния протест да застанем в редиците на народа, показвайки по този начин солидарността си с положението на държавата и в частност управлението и. Надявам се всеки от вас, който е свободен да се присъедини утре към протеста. Срещата е на фонтана пред Президентството в 19 часа – там ще бъдат Христо и Вальо Танев и надявам се много други колеги. Благодаря и Бог да ни пази!”

Afera.bg

ЕХ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

Коментар

Working...
                                X