IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-вероятно са няколко човека, защото тези материали с тоновете които ги поства трябва някой да ги подготвя... поне двама са, единият застъпва по рано другият остава по до късно и през нормалното работно време къпят заедно...

Коментар

• Не е ратка-малка пиратка,но може да участва в екипа.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• това си е Радослава отвсякъде, игнор и толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
          Първоначално изпратено от master of the seven seas
          Мейси,ти си един истински Матросов Как успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
          Айде още един комплексиран фанатизиран гербер който раздава и той акъл като Стамбо
          А СЕГА ДОЙДЕ МОЯТ РЕД ДА ТИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ!

Дай показания относно тези свои постове, постнати на 03.11.2009, вторник:

Първоначално изпратено от [color=red
          мейси[/color]]
          Отстрани погледната държавата изглежда така: "В България започна съдебно преследване на лидера на опозицията". Ама толкова сме жалки. Всички знаят кои са мафиотите, а се оставяма да ни разиграват с дребни риби като Станишев..
          Би ли ми отговорл salsa в кои страни от ЕС правят такива грандиозни и грозни циркове с бившите премиери?Посочи ми една държава където настоящия премиер да е осъдил предишния Просто няма такава!А герберите за да прикрият тяхната некомпетентност да се справят с положението ,ежедневно атакуват предишните министри! Ежедневно насочват вниманието на обществото към глупости!Ей това ви е лицето.
          Права си, че ежедневно атакуваме бивши министри и дори бивши премиери. Затова ни е избрал народът и затова Европа ни има доверие. Но го правим и по още една причина - да разберем кои са прикритите комунисти, които ще ги защитят. Разобличена си....:P :lol:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            Имам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
            С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
            За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
            Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкерите
            от в.Сега
            Това няма как да стане със задна дата. Ако се въведе като законова норма, може но от тук нататък. Все пак живеем в правова държава. Всеки подобен акт ще бъде отменен от Конституционния съд.
            И означава на практика да се премахне "плоският" данък. Ама честата промяна в данъчните закони ще създаде силно недоверие към България в чуждестранните инвеститори. Така ще си навлечем многократно повече бели, отколкото ползи. Не е този пътят.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
              Първоначално изпратено от master of the seven seas
              Мейси,ти си един истински Матросов Как успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
              Айде още един комплексиран фанатизиран гербер който раздава и той акъл като Стамбо .
              А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни-Чл. 6.(1) и (2)
              На лични нападки не отговарям - под достойнството ми е. А и не са ми симпатични, въпреки че признавам,за сега са най добре представящите се за начало на мандат.
              За сведение една ДЪРЖАВА се крепи на войската и полицията. Това са хората които РИСКУВАТ живота си за да можем ние останалите да живеем спокойно. Но то за тебе няма значение в коя държава живееш,стига да ти плащат за да пишеш на топло и да не работиш
              Като ти гледам постовете,дори и не мислиш. Май ти и Радослава сте една и съща личност - вестниците са по-умни от вас и за това само копи-пейст

Коментар

• Първоначално изпратено от ТУРСКИ КОМУНИСТ НАПИСА
                Първоначално изпратено от Стамболов
                Първоначално изпратено от salsa
                На мен също ми писна да чета постовете на тази червена гъзоблизка мейси. Вън от форума на такива червени подлизурковци.
                +1
                +1
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                  Първоначално изпратено от salsa
                  На мен също ми писна да чета постовете на тази червена гъзоблизка мейси. Вън от форума на такива червени подлизурковци.
                  +1
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                      Мейси ако си Курнелия Нинова не го крии дай координати щото много искам да ти направя едно бавно и дълго добро та да се успокоиш.Много приличаш на тази другарка.Голямо добро ще ти направя и дълго няма да громиш фашистите

Коментар

• На мен също ми писна да чета постовете на тази червена гъзоблизка мейси. Вън от форума на такива червени подлизурковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                          Айде още един комплексиран фанатизиран гербер който раздава и той акъл като Стамбо .
                          А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни-Чл. 6.(1) и (2)
                          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                            Първоначално изпратено от MILOM
                            Първоначално изпратено от MILOM
                            Имам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
                            С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
                            За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
                            Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкерите
                            от в.Сега
                            Да се самоцитирам,че никой не обърна внимание вчера.
                            Това предложение се обсъжда на общоевропейско ниво от Браун, Меркел и Саркози. Може да се обмисли.
                            ако направите поне здравни осигуровки да платят ,пак ще е добре.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Я обясни какво значи агитатор на БСП.Постни ми мое мнение с което ще ми докажеш,че съм бесепарка от изказването ми.Може би това ,че критикувам ченгесарската партия герб ,бъкана от бивши ченгета и комуняги ме прави враг на същата?Има една приказка и тя е че крадеца вика дръжте крадеца .Тоест ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ЧЛЕНОВЕ И СИМПАНТИЗАНТИ НА ГЕРБ са най големите комунсти ,които след 1989г се пребоядисаха и сега ще ми раздавате морал кой какъв бил.

Да уточним - не съм от ГЕРБ!Не принадлежа на никоя партия!

Радослава
                              Майор Деянов
                              be_google
                              Setver(ДПС)
                              мейси

агитатори-хора със зле прикрита роля , обслужващи интересите на партията си работодател.Кадър от отдел MIND CONTROL.
                              За да ти постна мнение обслужващо интересите на бсп ще ми трябва целия уикенд, за това кажи на кой етаж и коя стая от сградата на "Позитано" да ти пратя флаш памет с копирана цялата тема "Политика"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                Първоначално изпратено от gigow
                                Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                мейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?
                                мейси, познавам доста хорица които са с гарантиран доход от предишни инвестиции, сърфират си из нета когато им скимне, но не печатат политически позиви и агитации в сайтове за финанси, от тук следва че нямаш нищо общо с този тип хора!От тук пък следва че го правиш защото ти се налага!Налага ти се защото на партията ти и се огъват крачетата.
                                Впрягаме се , защото ни е до гуша дошло да ни се налага да търпим агитатори от БСП! Предният ти колега поне беше научен да пише правилномейси.Не ви ли изпитват преди назначението?Твоята грамотност отговаря на някой сайт за крадци на сено.Да ни се беше паднал по обучен, така не е честно спрямо теб.
                                Господин Хайърсъзов, защо никога не спорите по съществото на въпроса, ами единствените Ви аргументи са комунист, платен, крадци и т.н.? Вашите аргументи са само обиди. Жената си спори по същество. Ако нямате какво да кажете поне не обаждайте. И аз за това вече не се обаждам. Вие, привържениците на Бойко, изглежда изпитвате удоволствие да хулите някой, който не споделя вашите разбирания. Оргазъм ли получавате когато оплювате опонента? Да не говорим за това, че да се говори по подобен начин на жена не ми изглежда джентълменско поведение. Дори да е във форум. Разбира се Вие няма от къде да сте сигурен, че Мейси е жена, ама така се представя. Спазвайте поне отмалко добър тон и може да се получи и дискусия. Стига хули. Засрамете се!
                                Господин gigow от Шумен,
                                не допускате ли дори за миг, дори малка частица от тези недискусионни петстотинредови постове не Ви ли приличат на продукт на пропаганда?
                                От гледна точка на борбата с комунизма, с представителите му жени или мъже,
                                прошка не може да има!
                                За това са избрали женски ник, за да не можем да упонираме твърдо заради
                                спазването на джентълменския тон господин gigow! Но това са похвати на един тип хора с които явно не си се сблъсквал, иначе нямаше да реагираш учудващо!
                                като и да е , аз моето мнение го изразих!И не смятам да се засрамвам от това че подозирам някой за патриен активист.Напротив, заостреното внимание ще ни предпазва от злото (БСП) и за това не е нужно да си от ГЕРБ, просто трябва да си нормален човек имащ правото на добър живот.Ето точно този добър живот се стремят да ти откраднат комунистите !!! Затова бъди предпазлив!
                                +1

Коментар

Working...
                                X