IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е - никой не е безгрешен...Макар че е хубаво да се учим от грешките на другите.

Коментар

• Впрочем и аз бях колекционер на Хранков... И на ТБС Хотели... Срам не срам, еволюция....

Коментар

• Отивам да гушна жената,че ще ме "изяде".НАЗДРАВЕ на всички и умната...!!!

Коментар

• Пелин от Осмар, класика... Ама остана ли читав, да не е менте? Да не стане като Мавруда дето от всяка будка го продават. Че къде толкоз маврудово грозде в България??

Войводо, отбираш ги ти мезетата...

Аз примъквам леко стола си под телевизора в кръчмата, че нещо се загледах......... Наздраве!

Коментар

• А съм си колекционирал и Хранков,кой може да се похвали.Трябва да ги скрия някъде, че ме е срам.А това прасе срам си нема бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
              Първоначално изпратено от ход
              Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
              А така GALBA, и без тава на задника даже,нали? )))[/img][/list]
              Войводо без тава на задника не може. Аз веднъж я махнах и се сдобих с акции които ще останат и за правнуците.

Наздраве!
              :-):-)аз имам много такива ,а внуците сигур ще си шепнат'тоя па старец какъв балък е бил'
              Споко,ще ти целуват ръцете след години! Едва ли има балъци в кръчмата. ЧРЕЗ СВЕТЛО ПИВО КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
                Войводо без тава на задника не може. Аз веднъж я махнах и се сдобих с акции които ще останат и за правнуците.

Наздраве!
                :-):-)аз имам много такива ,а внуците сигур ще си шепнат'тоя па старец какъв балък е бил'

Коментар

• Доста задимено стана,ще отворя вратата,че аспирацията не действа.Къде се дяна сеервитьорката,пиенето ми свърши!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА

Наздраве!

Коментар

• Галба, да не ти пука

22 , от Осмар ли да е, Деси да каже

Коментар

• Не бе и тавата,имаме си разни неща, които да си пазиме

Коментар

• А така GALBA, и без тава на задника даже,нали? )))[/img][/list]

Коментар

• ВОЙВОДАТА,е така ке те убият ама друг път:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Войвооодооо, припи ми се червено пелинче като ти видях сиренцето. Отдавна не съм опитвал тоя елексир.
                              Не чакай да съмне,а действай! Зехтина е много важен,слагам и малко чубрица даже.

Коментар

• Наздраве, войводо!

Коментар

Working...
                                X