If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не - изживява се като ПРОФЕСИОНАЛИСТ - заеби го - комплексар на ента степен,дето го тресе и снобарията,явно!Нека си търси форума "Само за професионалисти" и да се клати отзад!
Цезарчо, бате - недей да трошиш инвентара... Рано те хвана.
ЦЦЦ Пияници с компютри каза - аз не пия ама и мен взе да ме хваща...
Аз ви предупредих - пия но не от кеф,а от мъка и безсилие,което е лошо и е опасно - поне неприятно - за околните.
Не - изживява се като ПРОФЕСИОНАЛИСТ - заеби го - комплексар на ента степен,дето го тресе и снобарията,явно!Нека си търси форума "Само за професионалисти" и да се клати отзад!
Цезарчо, бате - недей да трошиш инвентара... Рано те хвана.
ЦЦЦ Пияници с компютри каза - аз не съм пияч, ама темата ме кефи и мен взе да ме хваща...
Евала Цезаре - отключиха темата за Скат заради тебе. Айде наздраве - аз наистина съм на червено вино войводо, ама в разумни граници.
ТБС,и лекса ги усетих пък и нямах ,толкова пари,но общо взето ,съм си дървояд!А,НАЗДРАВЕ.Мойта вече спи,милата добре, че бързо заспива.Добра си ми е тя.Ще и подаря 1000 химко!
Коментар