IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе ход,знам ,но много човеци щях да изтровя около мен!

Коментар

• Костюмар, на червено с,нали?

Коментар

• Войвооодооо, припи ми се червено пелинче като ти видях сиренцето. Отдавна не съм опитвал тоя елексир.

Коментар

• Галба, никви торти не помагат. Шкембе чорба с много оцет и чесън, е и бира разбира се. Чорбата да е гореща(това не е шега)

Коментар

• На сиренце с червех пипер и зехтин съм,ММММММ...вкусотия!
            НАЗДРАВЕ!

Коментар

• ШШШ... Тихо за малко. Слушайте. Чувате ли как чурулика винцето докато се точи от буренцето в гарафата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                Ех,колеги,наздраве...но...
                Стига бе, Caessarе,стига поледува.Опитай с лафа на Съни"Това не е моята игра "-върши работа.

Коментар

• Ход - ДПС са за изхвърляне. Тук Сидеров е напълно прав. Позволявам си да напомня, че още преди него същите работи за ДПС започна да говори Иван Костов.

Наздравеееееееееееее! Какво е мезето?

Аз съм на пилешки хапки.

Коментар

• НАЗДРАВЕ,Ход!
                    Четата е нещо,което в момента ние изпитваме с наздравиците! Даси жив и здрав! И всички вие в кръчмата!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
                      GALBA,евала за фармата момче! Нямам толкова стаж,колкото теб,но сйм на същата позиция! НАЗДРАВЕ!
                      Стажа ще си се натрупа,опита с годините също,а сега си трупай Фарма ,че става за всякакво лекарство.
                      .....аййде НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Войвода,наздраве. Ти на кой си вожд, имаш ли четници?

Коментар

• Ех,колеги,наздраве...но...

Коментар

• GALBA,евала за фармата момче! Нямам толкова стаж,колкото теб,но сйм на същата позиция! НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                              Наздраве,Галба. На мен ми е още рано за вино още съм на гроздова. Е, и при мен е купешка за съжаление.
                              Без гроздова съм тази вечер,снощи и на поезия ме изби,днес след обяда,пробвах лечение с тортичка и малко златно Бакарди,ма не се получи!

Коментар

• "22",наздраве човек!
                                Цезаре и Любимец,евала,Господ здраве да ви дава! Наздраве!
                                Смехурко,изпей една песен и заради мене!
                                НАЗДРАВЕ!

Коментар

Working...
                                X