Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това се нарича ГЕНЕРАЛИЗАЦИЯ. Например:
- Хвърчаща пума с мигащи лампички - глобална заплаха за човечеството
- Спукаш гума на пътя - Ебал съм я тази държава
- Глобят те за превишена скорост - Цялата държава е потънала в корупция
- Стане ти студено през нощта, защото си се отвил - Какво ти глобално затопляне, аз виждам глобално охлаждане
дори,когато постоянно се потвърждава, че глобалното затопляне, причинено от човешка дейност, е една голяма лъжа, пак продължават да вярват в тая лъжа.Last edited by X_Y; 22.02.2025, 14:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Дали е заплаха или не няма как да се знае,но че е 100 процента автентичен клип е вън от съмнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Кота нула е това.
А темата е за три нива нагоре. За хора дали си сметка какво е сняг и откъде и защо идва. Както и че ледове във Февруари са доказателство за нищо по промяна на климата.
Е Пловдив в Август ако е с поледица - те това ще е нещо заслужаващо внимание.
- 1 like
Коментар
-
Виждам огромни снежни преспи и ледове в края на февруари. Ако някой вижда нещо друго си е негов проблем.
- Хвърчаща пума с мигащи лампички - глобална заплаха за човечеството
- Спукаш гума на пътя - Ебал съм я тази държава
- Глобят те за превишена скорост - Цялата държава е потънала в корупция
- Стане ти студено през нощта, защото си се отвил - Какво ти глобално затопляне, аз виждам глобално охлажданеLast edited by X_Y; 22.02.2025, 14:52.
Коментар
-
Виждам огромни снежни преспи и ледове в края на февруари. Ако някой вижда нещо друго си е негов проблем.
А темата е за три нива нагоре. За хора дали си сметка какво е сняг и откъде и защо идва. Както и че ледове във Февруари са доказателство за нищо по промяна на климата.
Е Пловдив в Август ако е с поледица - те това ще е нещо заслужаващо внимание.
Коментар
-
Хвърчаща Пума с мигащи лампички на врата, публикувана в TikTok, е най-голямата заплаха за човечеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеНякой може ли да обясни защо последните 120 години в централна Европа количеството валежи се увеличава а при нас в България се засушава и вече някой части от нашата страна почват да приличат на пустиня?
Коментар
-
Вижда се, че незнаеш/неразбираш какво виждаш.
- 1 like
Коментар
-
Вижда се, че незнаеш/неразбираш какво виждаш.
Коментар
-
От клиповете ти се вижда само едно - ТикТок е една голяма лъжа и най-несериозната медия от всички останали. Останалото е плод на развинтеното ти въображение и сбърканата ти логика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение..
Публикувам клипове, от които се вижда ,че така нареченото глобално затопляне е една голяма лъжа.
- 1 like
Коментар
-
Кой беше ти,та ще ми казваш какво да публикувам?
Публикувам клипове, от които се вижда ,че така нареченото глобално затопляне е една голяма лъжа.
Коментар
-
Това е сериозна тема. Стига си публикувал TikTok партенки. Има си официални научни източници за информация за климата и глобалното затопляне. В ТикТок едни лапнишарани търсят лайкове от други лапнишарани.
- 1 like
Коментар
Коментар