Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИнтелигентността е способност да разбираш ... и отсрещната страна
Ако попаднеш в трудна ситуация, моли се наблизо да има подобни хора.
И ...обикновено, са по-скоро смели, точно защото умеят да рзбират и не се поддават лесно на внушенията...
Погледни протестите на Запад по различни каузи и помисли дясно мислещите тук, защо някой промотиран протестърси протест друго е трудно да се случи
Второ- разбирането на света не води до смелост, не става дума за внушения, а за осъзнаване на това колко малко контролираме всъщност живота си
Трето- сред протестърите по различни каузи имам доста познати и всички са доволно неадекватни- на половината им трябва бой, а на останалите- секс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеА стига бе пандур , това откъде го преписа...самоизключва..., еееех тъй и не завърши 7 клас !
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемдаа, отговорът ще е ок, 5-6% ...но ти налагат един куп други продукти и като цяло ГПР-то пак отива към 9-10
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа ходи в банката, да ги напсува едно хубаво и да им иска 5-6% лихва иначе ще вземе кредит от друга банка да го рефинансира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеИнтелигентността е способността да отсяваш лъжата. Това самоизключва лявото участие., еееех тъй и не завърши 7 клас !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащото си прекалено дзен... хаха
Всяка тутурутка при която и от самолет се вижда, колко много държи на душевното си равновесие е.... кукурукукууууууу... хаха
https://www.youtube.com/watch?v=tsFWWIrAjrk
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИнтелигентността е способност да разбираш ... и отсрещната страна
И ...обикновено, са по-скоро смели, точно защото умеят да рзбират и не се поддават лесно на внушенията...
Погледни протестите на Запад по различни каузи и помисли дясно мислещите тук, защо някой промотиран протестърси протест друго е трудно да се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениехахахаха ами дето имат в левове при същият % кво ще ги съветваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТук съм съгласен, интелегентите са страхливи и затова са леви
Това разбира се не значи че са прави
Погледни протестите на Запад по различни каузи и
помисли защо дясно мислещите тук, освен някой промотиран протестърски протест друго е трудно да предложат
...независимо от ширещата се корупция, която логично и на бизнеса им пречиLast edited by съни(тя); 21.08.2015, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеще дадеш ли съвет/платен/ на една дама, дето има 15г 5млн. рубли ипотечен кредит при 12%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа си купува долари. След 2-3 години ще си изплати кредита за жълти стинкиПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе разбирам защо мислиш така - аз съм напълно дзен
Всяка тутурутка при която и от самолет се вижда, колко много държи на душевното си равновесие е.... кукурукукууууууу... хаха
https://www.youtube.com/watch?v=tsFWWIrAjrkСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар