IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като заговорихме за банки, не е по темата, но е болезнен въпрос за много хора...

Независимо от лихвата, ако не сте я предоговаряли в близките година-2 - направете го!
    Пуснете искане до банката. Посочете някакви положителни изменения във финансовото ви състояние или просто - изменението на пазара.

Нещата след фалита на КТБ, тръгнаха в по-нормална посока, освен външните фактори, но те не са от онзи ден.
    Освен това, натискът на ЕК за промяна на неравностойното положение на кредитора в договора му също нараства...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Всъщност разграничавам разбирането на проблема от уменията за справяне с него. Тук е приложната функция на интелекта- да формира навици, които водят до развитието на полезни умения. На теория звучи добре, а на практика ...
      Евристиката е дарба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        С първото не съм съвсем съгласен. Решаването на всеки проблем тръгва с разбиране на проблема. А за това си трябва инттелект. След това идват действия по проблема, където прекаления интелект понякога пречи - доста често е пряко корелиран с прекалени колебания.

Разбирането на света е едно доста плашещо нещо. Не мисля че някой всъщност го иска. Почти винаги минава и през разбиране на себе си - а това е дори още по плашещо.
        Всъщност разграничавам разбирането на проблема от уменията за справяне с него. Тук е приложната функция на интелекта- да формира навици, които водят до развитието на полезни умения. На теория звучи добре, а на практика ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          при което, банката какви допълнителни условия им е поставила ...при предоговарянето?
          Не казвай, че просто е плеснала с ръце и им е казано "Как не се сетихме досега"

Да, при всички положения всеки с висока лихва, трябва да опита да я предоговори с банката.
          Никакви - всичко друго си стои еднакво. Те банките в момента се чудят как да кредитират свестни хора. Ако човек има примерна кредитна история няма никакъв проблем да рефинансира от където му хрумне. И банките го знаят това и се навиват. Реално при подобна висока лихва дори разходите по самото ипотекиране се избиват за месеци ако банката не се навие. Но аз поне не съм чул до момента случай при който някой е отишъл да се предоговаря и банката да му откаже

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ми не смятаме.

Друг умен въпрос имаш ли ?
            Е посмятайте де. Другаря Ленин забранява ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Ми не смятаме.

Абсолютно, това са си обективни процеси и нямат нищо общо със санкциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Да. Оределено смятам, че бездарните ботове на бездарните политпропагандисти трява да се изтриват.
                Другаря Ленин ли го е казал?

Коментар

• Ми не смятаме.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Какъв пример - аз кредити нямам. но една камара приятели си предоговориха лихвите надолу и то като процес т.е. няколко пъти последните години.
                    при което, банката какви допълнителни условия им е поставила ...при предоговарянето?
                    Не казвай, че просто е плеснала с ръце и им е казано "Как не се сетихме досега"

Да, при всички положения всеки с висока лихва, трябва да опита да я предоговори с банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Смятате ли
                      Да. Оределено смятам, че бездарните ботове на бездарните политпропагандисти трява да се изтриват.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Смятате ли, че наложените на Русия санкции допринесоха за силното обезценяване на руската рубла спрямо щатския долар, еврото и лева? В момента рублата се търгува по курс 69,23 руски рубли за 1 щатски долар, а спрямо еврото рублата в момента се търгува по курс 78,71 руски рубли за 1 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                          Верно , учих десет години повече от тебе...ама модераторите са виновни , преди да те пуснат тука требваше да те проверАт дали знаеш таблицата за умножение .
                          Нещо си пил май.. Я марш.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Последното, което ти трябва в трудна ситуация са хора, които се опитват да мислят/а може просто да имаме различна дефиниция за трудна ситуация/
                            Второ- разбирането на света не води до смелост, не става дума за внушения, а за осъзнаване на това колко малко контролираме всъщност живота си
                            Трето- сред протестърите по различни каузи имам доста познати и всички са доволно неадекватни- на половината им трябва бой, а на останалите- секс
                            С първото не съм съвсем съгласен. Решаването на всеки проблем тръгва с разбиране на проблема. А за това си трябва инттелект. След това идват действия по проблема, където прекаления интелект понякога пречи - доста често е пряко корелиран с прекалени колебания.

Разбирането на света е едно доста плашещо нещо. Не мисля че някой всъщност го иска. Почти винаги минава и през разбиране на себе си - а това е дори още по плашещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              Не си за тук ти... Ляв си май..
                              Верно , учих десет години повече от тебе...ама модераторите са виновни , преди да те пуснат тука требваше да те проверАт дали знаеш таблицата за умножение .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                при тази категоричност...просто дай пример ...не само ала-бала
                                Какъв пример - аз кредити нямам. но една камара приятели си предоговориха лихвите надолу и то като процес т.е. няколко пъти последните години.

Коментар

X