If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам какво ти разбираш под крайно леви....щото за мен е същото като крайно десни
Иначе, по природа, интелигентните хора са по-скоро с леви убеждения
Крайно десните са същите. Само дето на тях проблемът им е че никой не ги обича Буквално и лично. И за това принизяват другите, че да се чувстват по-високо от останалите. На крайно левите проблемът е просто че не обичат живота си - и завиждат за чуждия. кое е по-голям дефект е трудно да се каже. може би най-зле са националисти хомофоби с крайно леви виждания. те на всичкото отгоре се съмняват и в мъжественоста си
Мнне Криенето аз международното положение е също доста, как да го кажа - соц. преживяване
Единствената причина човек да има крайно леви идеи е ако не му харесва неговото положение, харесва му чуждото положение и иска или неговото собствено положение да се подобри като вземе от другите или на другите да се влоши и нещата поне да се изравнят. цялата философия на комунизма - и крайния социализъм е базирана на задоволяване на най-долна човешка завист.
не знам какво ти разбираш под крайно леви....щото за мен е същото като крайно десни
Иначе, по природа, интелигентните хора са по-скоро с леви убеждения
Ха-хаа! Спестените пари!
Ми те го хванаха на едно перти с марихуана, осъдиха го на месец обществен труд и му взеха кинтите...
Защо мислиш че се олигавил така срещу САЩ?
Факи , казах ти преди ...стига прави свирки на Марандито...наближава октомври а пък ти пак си заложил на губещия кон !
Коментар