IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    ще дадеш ли съвет/платен/ на една дама, дето има 15г 5млн. рубли ипотечен кредит при 12%.
    Да си купува долари. След 2-3 години ще си изплати кредита за жълти стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Да, от Лукойл. Ама споко - като фалират в Русия и Нефтохим ще си намери нов собственик.
      ще дадеш ли съвет/платен/ на една дама, дето има 15г 5млн. рубли ипотечен кредит при 12%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Е убаво де, ама ти нали не си комуне? Твоето душевно равновесие от какво е прецакано?
        Не разбирам защо мислиш така - аз съм напълно дзен

Коментар

Не става така лесно на комунетата завистта им е втора природа. И тя им прецаква и живота и душевното равновесие.
          Е убаво де, ама ти нали не си комуне? Твоето душевно равновесие от какво е прецакано?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Какви нюанси, каква палитра ...

Ма, ние като европейци се сдобихме и с много бездомни - но не съм спец като теб....да знам дали са аналогично бездомни или ...
            Мумията знае!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
              Кво да се прави...дет вика Боко "некачествен матриал" !
              Боко, Буда... Будала си ти..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                Безработните е ЕС не са в аналогична мизерия като на жалките комунета. Лайф и жизн са различни неща.
                Само комуне не би направило разлика.
                Какви нюанси, каква палитра ...

Ма, ние като европейци се сдобихме и с много бездомни - но не съм спец като теб....да знам дали са аналогично бездомни или ...

Коментар

не знам какво ти разбираш под крайно леви....щото за мен е същото като крайно десни

Иначе, по природа, интелигентните хора са по-скоро с леви убеждения
                  Тук съм съгласен, интелегентите са страхливи и затова са леви
                  Това разбира се не значи че са прави

Коментар

не знам какво ти разбираш под крайно леви....щото за мен е същото като крайно десни

Крайно десните са същите. Само дето на тях проблемът им е че никой не ги обича Буквално и лично. И за това принизяват другите, че да се чувстват по-високо от останалите. На крайно левите проблемът е просто че не обичат живота си - и завиждат за чуждия. кое е по-голям дефект е трудно да се каже. може би най-зле са националисти хомофоби с крайно леви виждания. те на всичкото отгоре се съмняват и в мъжественоста си

Коментар

Попитай другаря си Ленин на цигански.
                      Кво да се прави...дет вика Боко "некачествен матриал" !

Коментар

Смятай, ако проговори мумията дори Путин няма шанс на следващите избори

Коментар

Ехееееееее.....

По природа левите са пълни тъпани!

Коментар

Мнне Криенето аз международното положение е също доста, как да го кажа - соц. преживяване

Единствената причина човек да има крайно леви идеи е ако не му харесва неговото положение, харесва му чуждото положение и иска или неговото собствено положение да се подобри като вземе от другите или на другите да се влоши и нещата поне да се изравнят. цялата философия на комунизма - и крайния социализъм е базирана на задоволяване на най-долна човешка завист.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                              Я се напрегни сега и опитай да обясниш разликата...може и на други езици ...дето ти е по лесно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Ха-хаа! Спестените пари!
                                Ми те го хванаха на едно перти с марихуана, осъдиха го на месец обществен труд и му взеха кинтите...
                                Защо мислиш че се олигавил така срещу САЩ?
                                Факи , казах ти преди ...стига прави свирки на Марандито...наближава октомври а пък ти пак си заложил на губещия кон !

Коментар

Working...
                                X