Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
П.С. А аз съм тотално против приемането на бежанци, ей-така, щото сме били хора. Ами хора сме, ама и на запад са хора, нали? при това все псевдоморалисти - ако искат, да си ги държат при тях, нямам нищо против транзитното им преминаване, нямам нищо против и временното им настаняване, ама да ми идва цялата измет от ориента и да получава наготово храна, подслон и обслужване, като през цялото време ми реве, как то не било достатъчно, като че ли идват от някакво висше общество, а не от копторите и вертепите на изтока - е, хайде, не, мерси, мургави паразити си имаме предостатъчно
П.С. И само не ми давайте примери за нетолерантност и прочие бълвочи - ние сме държавата, която е интрегрирала най-много етноси в състава си, по време на 1300 годишното си съществуване, в цяла европа!!! Та ние сме единствената държава на Балканите, която не е извършила етническо прочистване, при положение, че всичките ни съседи са го направили И не ми мрънкайте за бежанци - арменците са били приети и все още са приемани много радушно в България. Но арменците са съвсем, съвсем друг тип хора, желани съграждани, а това, дето идва, е всичко друго, но не и ползено за обществото ни.
Коментар