Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато си мислиш, че живеем в матрица и си прекалено обидчив не пиши. Ама не ме обвинявай мен за решението си.
Дразни ме несправедливостта!
а за матрицата - там има доста за доизглаждане и специално на теб ти списах м/у няколко реда - преди да го изтрия разбира се, къде е основното слабо място!!! Така че има още доста хляб да ядем с нея докато я доугладят...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Victoria Stoycheva
Две проникновения на Цвъ: На партийните сбирки на Герб не се обсъждала политика? (А интересно какво се обсъжда на сбирките на една политическа партия)...Кой ще спечели изборите зависело от структурите по места? (А не от водената политика на партиите?) Въпросите в скобите НЕ бяха зададени от "великия" Кеворкян. И кой точно продължава да твърди, че това недоразумение от ДС е журналист? Интервюто на "запис", за да не се коментират протестите също е доста плиткоумен ход...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа пропуснах думата идеално пред понятие. В такъв случай не си прав.
Не е в главите ни а в природата и в човешките взаимоотношения. Свободата е първична и устойчива. От свободата се ражда терора и като му мине времето умира и се влива в свободата. Процеса на умиране на терора е лавинообразен и не може да не се мине през свобода, ако външни сили изкуствено не създадат терор.
- пак си помисли дали съм прав, дори и да не подтискаш желанието си да НАПИШЕШ обратното!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Пешо не разбра ли, че от хиляди години политици , които обричат народа на мизерия и не пазят народа са обречени..Тук се сещам за Иваило- Лахана- ами цар - цар Константин Тих, но нито пази народа си от татарите, нито народа му има хляб..Появява се Иваило и после всички знаем какво става..Умните политици спазват мярката, а тъпите и наглите и на гилотината са свършвали-...Четете историята- нищо ново под слънцето..А за народа или тълпата какво да говорим - те са силата, която въздига и сваля..За феодалите са били тълпа, но колко от тях са умрели от вилите и косите им- върховния суверен винаги има право..
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВсе си казвам, че няма да се поддам на разни кампании търсещи милосърдието ни и взема, че си купя индулгенция.- това е доста на по-слабо ниво (3 от 10) спрямо реалноста!
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеХа
аз ти доказах елементарно че не си свободен а ти рипаше че свободата е над всичко
единственото място където това е валидно е "главите ни" ... от там нататък е терора който ти принизяваш!
Не е в главите ни а в природата и в човешките взаимоотношения. Свободата е първична и устойчива. От свободата се ражда терора и като му мине времето умира и се влива в свободата. Процеса на умиране на терора е лавинообразен и не може да не се мине през свобода, ако външни сили изкуствено не създадат терор.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеи ДА и още други много!
това за което говориш ти е много стар алгоритъм разработван с религиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВал, бате Пешо е детерминист и обективист. На различни планети сте. Трябва да влезеш в кожата му за да го разбереш. Хора като него са жертви. Не могат да разберат, че са жертви, и бранят с всички сили положението си на жертви. Наблюдавай разсъжденията на Бате Маранди. Тези хора са обречени на заблуденост защото си мислят, че аксиомите се доказват.
Коментар
Коментар