Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Уаууу, аз ли по никое време съм пила или двойният образ идва от екрана
за 3-4 страници назад, виждам 2 Гиговци, Соколовци няколко...битка водят...та, се спрях по-назад да чета, нещо има сбъркано в кадъра..."пълна лудница"
...И аватарът на СоколоВв шокира, ...уж сокол, пък папагал - сокол
Голяма вътрешна колизия ще да е)
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеЕй папагал това знаеш ли от коя година е?И виж коментарите отдолу.
Добре го е написал човекът...преди 2 дни, тази година
...moni
Пак повтарям - както ББ си заслужава критиките, така и според мен нашият народ си заслужава ББ. Преди време разговарях с един познат грък. Той ми заобяснява каква е разликата между тях и нас. Приблизително следното каза: "Ако аз съм земеделски производител и не съм удовлетворен от някой новоприет закон в държавата, излизам с трактора и блокирам главния път покрай селото примерно. Ама в Гърция, при нас, ще излязат и съселяните. Ще ме подкрепят. А при вас всичките ще почнат да ми се подиграват и да ми викат - ей, бе, вижте го тоя баламурник! Сега ще го арестуват, ще му земат тракторчето. Така му се пада, щото е тъп!" Това каза моят познат.
Да, знам, кофти пример давам с Гърция. Но го правя умишлено. Защото въпреки трудностите, в Гърция има гражданско общество, а у нас и наченки на такова трудно се намират. И за това, простете, не ви е виновен ББ, към когото не питая никакви добри чувства и не го защитавам. За това сме виновни самите ние. Вие го знаете много добре - години наред създавахте медиен комфорт на Доган, на Бойко, на подобни нему, а сега надигате глас. Къде бяхте тогава?
....
http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?t=2837
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеКои бре не виждаш и това ли и го обръщаш в твоя позла, кои бре дуутробно кои ме е намразил, ти и фантазиите ти ли? аххаха Пак опит за омаскаряване и омаловажаване.
Защо така нямаш аргументи нещо.Много си зле.
Кои ме е намразил, целият форум се обърнал срещу мен, за прасето, а прасето псуваше в и искаше да те е*е във всеки един момент, ти му се възхищаваше?Какво да ти говоря повече.Папгал повтаряй си там помията и си вярвай, супер елементарно ниво имаш.
Ама ти вярно си етническо недоразумение.
Отговори на въпросите поне невежа, Ти знаеш ли какво значи Историческо време?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГЕРБ, БСП и ДПС и Кунева са от един червен дол дренки. Кунева е снаха на Пръмов. Пръмов е един от най великите комунистически велможи, секретар на ЦК на БКП през комунистическо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГЕРБ, БСП и ДПС и Кунева са от един червен дол дренки. Кунева е снаха на Пръмов. Пръмов е един от най великите комунистически велможи, секретар на ЦК на БКП през комунистическо.
Да ти не си един глупав папагал, да не кажеш че съм те обидил.Папагал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТо на изборите штеси проличи.....Довиждане....е да ама тогава щтени врътнат със старата схема 3 в 1 ....герп ,бсп,дпс.....и за после ни подготвят...онази Кунева...даневземем дасе отпуснем.....Истината е една......колкото по далеч от Бг...по добре.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколов, верно ли е, че и премиера приличал на тебе и обиждал колегите си.
Бил казал за Меркел, че е стара чанта, пък за Саркози, че е джудже ???
Много си объркан, но не искам аз да ти обяснявам колко си изостанал и тъп явно.
Аз зор нямам да защитавам никого.Просто такива като тебе и мислещите толкова леко, като военни нямат място тук да сипят по цял ден помия.Карикатура си пълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколов, верно ли е, че и премиера приличал на тебе и обиждал колегите си.
Бил казал за Меркел, че е стара чанта, пък за Саркози, че е джудже ???Явно ББ =България= Държавник, много ти е засегнал престъпните интереси
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕто, продължаваш. От какъв зор го защитаваш Асфалт Паша бре момче, да не ти е копал на лозето. Я виж тука, всички те намразиха заради него. Колкото и да ни обиждаш, никой няма да ти повярва, че не е ортак с Бензин Паша и със СИК Паша. Ами винетките, тях Соколов, кой ги даде на Винетка ханъм ???
Кои бре не виждаш и това ли и го обръщаш в твоя позла, кои бре дуутробно кои ме е намразил, ти и фантазиите ти ли? аххаха Пак опит за омаскаряване и омаловажаване.
Защо така нямаш аргументи нещо.Много си зле.
Кои ме е намразил, целият форум се обърнал срещу мен, за прасето, а прасето псуваше в и искаше да те е*е във всеки един момент, ти му се възхищаваше?Какво да ти говоря повече.Папгал повтаряй си там помията и си вярвай, супер елементарно ниво имаш.
Ама ти вярно си етническо недоразумение.
Отговори на въпросите поне невежа, Ти знаеш ли какво значи Историческо време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеАми след като си мислиш ,че това са аргументи с които ще ловиш мухи, не ни занимавай повече.
Ти си супер гьон сурат.Това е.
Аргумента е един много хора гласуваха за демократично правителство и ти и твоите аргументи са гола вода.Ти разбираш ли понятието "историческо време".
Много си елементарен, какво да те обиждам то ти личи.Тъпа работа.
В над 10 мнения надолу съм ти дал аргументи, а твоите снимки са исторически неадекватни.Това е.
Разбра ли папагалче, това не е обида, а диагнозата ви.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколов, не мислиш ли, че не е колегиално да ни обиждаш ???
Нямаш аргументи в защита на ГЕРБ, добре. Просто си замълчи. Защо ти трябва да се смразяваш с колегите ???
Ти си супер гьон сурат.Това е.
Аргумента е един много хора гласуваха за демократично правителство и ти и твоите аргументи са гола вода.Ти разбираш ли понятието "историческо време".
Много си елементарен, какво да те обиждам то ти личи.Тъпа работа.
В над 10 мнения надолу съм ти дал аргументи, а твоите снимки са исторически неадекватни.Това е.
Разбра ли папагалче, това не е обида, а диагнозата ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеА ми с тази истина си живей живота, и не ни занимавай.
Ти знаеш ли значи историческото време?
Няма нужда да ви обиждам, този ник ти казах е резултат от вашите тролки помии.
Папгале колкото и да повтаряш едно и също целта ти е непочтена и това е проблема ти.
Няма как да хванат толкова много килограми и да прекъснат отвличанията.Бизнес на много хора и партии и ти да ми излизаш с тези папагалски истории.Това разбра ли го.
Да не ти вадя пак резултата от гугъл 1,5 млн, резултата против твоите тези пълни с помия.
Не ни заливай с помията си от това няма нужда.
Нямаш аргументи в защита на ГЕРБ, добре. Просто си замълчи. Защо ти трябва да се смразяваш с колегите ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар