IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    То на изборите штеси проличи.....Довиждане....е да ама тогава щтени врътнат със старата схема 3 в 1 ....герп ,бсп,дпс.....и за после ни подготвят...онази Кунева...даневземем дасе отпуснем.....Истината е една......колкото по далеч от Бг...по добре.
    +10, а и повече

Коментар

• Уаууу, аз ли по никое време съм пила или двойният образ идва от екрана

за 3-4 страници назад, виждам 2 Гиговци, Соколовци няколко...битка водят...та, се спрях по-назад да чета, нещо има сбъркано в кадъра..."пълна лудница"

...И аватарът на СоколоВв шокира, ...уж сокол, пък папагал - сокол
      Голяма вътрешна колизия ще да е )

Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
      Ей папагал това знаеш ли от коя година е?И виж коментарите отдолу.
      Те, коментарите, по-хубави от иносказателното слово
      Добре го е написал човекът...преди 2 дни, тази година
      ...moni

Пак повтарям - както ББ си заслужава критиките, така и според мен нашият народ си заслужава ББ. Преди време разговарях с един познат грък. Той ми заобяснява каква е разликата между тях и нас. Приблизително следното каза: "Ако аз съм земеделски производител и не съм удовлетворен от някой новоприет закон в държавата, излизам с трактора и блокирам главния път покрай селото примерно. Ама в Гърция, при нас, ще излязат и съселяните. Ще ме подкрепят. А при вас всичките ще почнат да ми се подиграват и да ми викат - ей, бе, вижте го тоя баламурник! Сега ще го арестуват, ще му земат тракторчето. Така му се пада, щото е тъп!" Това каза моят познат.

Да, знам, кофти пример давам с Гърция. Но го правя умишлено. Защото въпреки трудностите, в Гърция има гражданско общество, а у нас и наченки на такова трудно се намират. И за това, простете, не ви е виновен ББ, към когото не питая никакви добри чувства и не го защитавам. За това сме виновни самите ние. Вие го знаете много добре - години наред създавахте медиен комфорт на Доган, на Бойко, на подобни нему, а сега надигате глас. Къде бяхте тогава?
      ....
      http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?t=2837
      Прав си, добре е написано - толкова време оставихме безропотно да се шири медийния комфорт на управляващите, че вече критиките само по форуми се срещат, но и тук са налазили едни папагали, които се опитват и това слово да задушат с безмислени повторения на безлични приказки до степен да се чувстваш омерзен да спориш с вятъра и ехото папагалско

Коментар

• Еее тия червени боклуци са на всеки метър бе и все повече стават...незнам обаче кога изгонят всички по чужбуна....от кого ште влачат
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
          Кои бре не виждаш и това ли и го обръщаш в твоя позла, кои бре дуутробно кои ме е намразил, ти и фантазиите ти ли? аххаха Пак опит за омаскаряване и омаловажаване.
          Защо така нямаш аргументи нещо.Много си зле.
          Кои ме е намразил, целият форум се обърнал срещу мен, за прасето, а прасето псуваше в и искаше да те е*е във всеки един момент, ти му се възхищаваше?Какво да ти говоря повече.Папгал повтаряй си там помията и си вярвай, супер елементарно ниво имаш.
          Ама ти вярно си етническо недоразумение.

Отговори на въпросите поне невежа, Ти знаеш ли какво значи Историческо време?
          Ами като ти чета цветистите постове, и като гледам как безнаказано те оставят да обиждаш всичко що се движи, си представям бегло, защо ПРАСЕТО е искало да те (не мога да я кажа тази дума)
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            ГЕРБ, БСП и ДПС и Кунева са от един червен дол дренки. Кунева е снаха на Пръмов. Пръмов е един от най великите комунистически велможи, секретар на ЦК на БКП през комунистическо.
            Е, дай сега да я разстреляме като е снаха на някой. Това ми напомня, на времето в което не даваха да запишеш университет защото чичо ти бил чорбаджия!

Коментар

ГЕРБ, БСП и ДПС и Кунева са от един червен дол дренки. Кунева е снаха на Пръмов. Пръмов е един от най великите комунистически велможи, секретар на ЦК на БКП през комунистическо.

Да ти не си един глупав папагал, да не кажеш че съм те обидил.Папагал.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                То на изборите штеси проличи.....Довиждане....е да ама тогава щтени врътнат със старата схема 3 в 1 ....герп ,бсп,дпс.....и за после ни подготвят...онази Кунева...даневземем дасе отпуснем.....Истината е една......колкото по далеч от Бг...по добре.
                tnm

Коментар

Соколов, верно ли е, че и премиера приличал на тебе и обиждал колегите си.
                  Бил казал за Меркел, че е стара чанта, пък за Саркози, че е джудже ???
                  АХХАХАХ ама ти наистина си с диагноза.Нали уж беше проект на Меркел.
                  Много си объркан, но не искам аз да ти обяснявам колко си изостанал и тъп явно.
                  Аз зор нямам да защитавам никого.Просто такива като тебе и мислещите толкова леко, като военни нямат място тук да сипят по цял ден помия.Карикатура си пълна.

Коментар

Соколов, верно ли е, че и премиера приличал на тебе и обиждал колегите си.
                    Е, това вече е върха на простотията! Ти вече се чудиш какво да пишеш Явно ББ =България= Държавник, много ти е засегнал престъпните интереси

Коментар

Ето, продължаваш. От какъв зор го защитаваш Асфалт Паша бре момче, да не ти е копал на лозето. Я виж тука, всички те намразиха заради него. Колкото и да ни обиждаш, никой няма да ти повярва, че не е ортак с Бензин Паша и със СИК Паша. Ами винетките, тях Соколов, кой ги даде на Винетка ханъм ???

Кои бре не виждаш и това ли и го обръщаш в твоя позла, кои бре дуутробно кои ме е намразил, ти и фантазиите ти ли? аххаха Пак опит за омаскаряване и омаловажаване.
                      Защо така нямаш аргументи нещо.Много си зле.
                      Кои ме е намразил, целият форум се обърнал срещу мен, за прасето, а прасето псуваше в и искаше да те е*е във всеки един момент, ти му се възхищаваше?Какво да ти говоря повече.Папгал повтаряй си там помията и си вярвай, супер елементарно ниво имаш.
                      Ама ти вярно си етническо недоразумение.

Отговори на въпросите поне невежа, Ти знаеш ли какво значи Историческо време?

Коментар

• То на изборите штеси проличи.....Довиждане....е да ама тогава щтени врътнат със старата схема 3 в 1 ....герп ,бсп,дпс.....и за после ни подготвят...онази Кунева...даневземем дасе отпуснем.....Истината е една......колкото по далеч от Бг...по добре.
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Соколов, верно ли е, че и премиера приличал на тебе и обиждал колегите си.
                          tnm

Коментар

Ами след като си мислиш ,че това са аргументи с които ще ловиш мухи, не ни занимавай повече.
                            Ти си супер гьон сурат.Това е.

Аргумента е един много хора гласуваха за демократично правителство и ти и твоите аргументи са гола вода.Ти разбираш ли понятието "историческо време".
                            Много си елементарен, какво да те обиждам то ти личи.Тъпа работа.

В над 10 мнения надолу съм ти дал аргументи, а твоите снимки са исторически неадекватни.Това е.
                            Разбра ли папагалче, това не е обида, а диагнозата ви.
                            Ето, продължаваш. От какъв зор го защитаваш Асфалт Паша бре момче, да не ти е копал на лозето. Я виж тука, всички те намразиха заради него. Колкото и да ни обиждаш, никой няма да ти повярва, че не е ортак с Бензин Паша и със СИК Паша. Ами винетките, тях Соколов, кой ги даде на Винетка ханъм ???
                            tnm

Коментар

Соколов, не мислиш ли, че не е колегиално да ни обиждаш ???

Нямаш аргументи в защита на ГЕРБ, добре. Просто си замълчи. Защо ти трябва да се смразяваш с колегите ???
                              Ами след като си мислиш ,че това са аргументи с които ще ловиш мухи, не ни занимавай повече.
                              Ти си супер гьон сурат.Това е.

Аргумента е един много хора гласуваха за демократично правителство и ти и твоите аргументи са гола вода.Ти разбираш ли понятието "историческо време".
                              Много си елементарен, какво да те обиждам то ти личи.Тъпа работа.

В над 10 мнения надолу съм ти дал аргументи, а твоите снимки са исторически неадекватни.Това е.
                              Разбра ли папагалче, това не е обида, а диагнозата ви.

Коментар

А ми с тази истина си живей живота, и не ни занимавай.
                                Ти знаеш ли значи историческото време?

Няма нужда да ви обиждам, този ник ти казах е резултат от вашите тролки помии.

Папгале колкото и да повтаряш едно и също целта ти е непочтена и това е проблема ти.
                                Няма как да хванат толкова много килограми и да прекъснат отвличанията.Бизнес на много хора и партии и ти да ми излизаш с тези папагалски истории.Това разбра ли го.
                                Да не ти вадя пак резултата от гугъл 1,5 млн, резултата против твоите тези пълни с помия.

Не ни заливай с помията си от това няма нужда.
                                Соколов, не мислиш ли, че не е колегиално да ни обиждаш ???

Нямаш аргументи в защита на ГЕРБ, добре. Просто си замълчи. Защо ти трябва да се смразяваш с колегите ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X