Първоначално изпратено от SoKoLoVv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениедобре го е написал...коментаторът - това, което съм цитирила,
а авторът...- добра приказка, но смесицата на стилове дразни
Кои имена, не те разбрахБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеШапкарино, ти го обяви и за мъртъв ли бре ? ахахахаха
Аз по болни и фриволни съчинения не съм виждал.Ама къде да ги видя осен тук.ахаххаха
КОГАТО НЯКОЕ ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД 89Г. НАМЕРИ И РАЗКРИЕ ТОЛКОВА КИЛОГРАМИ И ДАЛАВЕРИ, МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА ВРАГОВЕ, тогава ти и болните ти съмишленици ела те да ми говорите с така, папагалчета.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре де, не обиждай. Разбрахме, че ГЕРБ са комунисти и ти нямаш аргументи да ги защитиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре го е написал, вярно, със стил. Но можеше да ме попита първо, дали да ползва тези имена, които аз търкалям у темата вече пети ден. И сатириците ни като политиците !!!
а авторът...- добра приказка, но смесицата на стилове дразни
Кои имена, не те разбрах
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеАаххахаха и това ли се опитваш да си присвоиш бре папагалче.
писал го е това преди години, а това кога и кои как го е пуснал ли се надявате. аххаха ужас.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо и на теб никой не иска да ти чете псувните и обидите, ама няма кой да те изтрие.
Виж ми подписа и не си за прасето, щото освен че щеше да те е*е щеше и да те изяде.А аз то заколих, лек тип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеАуууу колко си нежен, какъв му беше ПОДПИСА бре малоумно и напълно болно трол4е.
Знаеш ли?Ама ти пак като истински гьон сурат си поддържаш някакви си тези.
хахахах Ей слабо умник не ни занимавай.
Аргументите ми в подкрепа на това демократично правителство ще са винаги по актуални от твоите снимки от преди 30 години.Папагал
Колко хора гласуваха за ГЕРБ и те ли са един дол дренки.Папагал.
А бе супер си зле кои иска да си говори с теб.С Радио точка ако им се спори.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе перната амебо- не само че е престъпник,ами и е пътник щото е белязан от Земунците
и е вероятен "комшия" на Джинджич
....
Коментар под клипа
PS:Карла дел Понте има неизпълнена смъртна присъда от италианската мафия от времето когато шеф и е бил съдия Фалконе ....Та Карла беше достатъчно прозорлива за да млъкне през последните години и май дори напусна поста си,щото и нея сърбите я взеха на мушка покрай изцепките й с Хагския "трибунал" (където между впрочем масата процеси са срещу православни християни.....,докато мюслюманите бяха мулетата на "демократичния"запад.Ма на тебе това не ти влиза в пернатия кръгозор.
...) ....Ахяхяяха....
Аз по болни и фриволни съчинения не съм виждал.Ама къде да ги видя осен тук.ахаххаха
КОГАТО НЯКОЕ ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД 89Г. НАМЕРИ И РАЗКРИЕ ТОЛКОВА КИЛОГРАМИ И ДАЛАВЕРИ, МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА ВРАГОВЕ, тогава ти и болните ти съмишленици ела те да ми говорите с така, папагалчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре го е написал, вярно, със стил. Но можеше да ме попита първо, дали да ползва тези имена, които аз търкалям у темата вече пети ден. И сатириците ни като политиците !!!
писал го е това преди години, а това кога и кои как го е пуснал ли се надявате. аххаха ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе перната амебо- не само че е престъпник,ами и е пътник щото е белязан от Земунците
....
Коментар под клипа
PS:Карла дел Понте има неизпълнена смъртна присъда от италианската мафия от времето когато шеф и е бил съдия Фалконе ....Та Карла беше достатъчно прозорлива за да млъкне през последните години и май дори напусна поста си,щото и нея сърбите я взеха на мушка покрай изцепките й с Хагския "трибунал" (където между впрочем масата процеси са срещу православни християни.....,докато мюслюманите бяха мулетата на "демократичния"запад.Ма на тебе това не ти влиза в пернатия кръгозор.
...) ....Ахяхяяха....
Аз по ценен бисер не бях чувал.Ужас.Мног леко се рее мисълта ви, няма детаили, няма факти, ами нормално след като явно сте жертва на медиите, които са абсолютен развален телефон.Освен някои седмичници.
Ето ти и нивото ви.Жълто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДобре го е написал човекът...преди 2 дни, тази годинаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеЯ вижте това, това престъпник ли е?
хахахаха
Тука има доста объркани .....
http://www.youtube.com/watch?v=1-kPH...eature=related- не само че е престъпник,ами и е пътник щото е белязан от Земунците
....
Коментар под клипа
....Те са в момента в по-лек режим с няколко милиона лева. От това по-лек режим здраве му кажи! 2008 г. Август - взривиха 2 магазина от голямата верига Пикадили във Варна. Някой хвана ли ги? Жоро Илиев - куршум в сърцето. Някой хвана ли убиеца? Алексей Петров - кандидат президент. Защо му позволихте да се гаври така? ТИМ - изкупиха цяла Варна. Пита ли ги някой от къде толкова пари? Пред ИУ взривиха тази година кола във Варна. Няма ли да арестувате някой? Иди срежи малко ленти!...,докато мюслюманите бяха мулетата на "демократичния"запад.Ма на тебе това не ти влиза в пернатия кръгозор.
...) ....Ахяхяяха....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми като ти чета цветистите постове, и като гледам как безнаказано те оставят да обиждаш всичко що се движи, си представям бегло, защо ПРАСЕТО е искало да те (не мога да я кажа тази дума)
Знаеш ли?Ама ти пак като истински гьон сурат си поддържаш някакви си тези.
хахахах Ей слабо умник не ни занимавай.
Аргументите ми в подкрепа на това демократично правителство ще са винаги по актуални от твоите снимки от преди 30 години.Папагал
Колко хора гласуваха за ГЕРБ и те ли са един дол дренки.Папагал.
А бе супер си зле кои иска да си говори с теб.С Радио точка ако им се спори.Last edited by SoKoLoVv; 02.09.2012, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеДа ти не си един глупав папагал, да не кажеш че съм те обидил.Папагал.
А това червеното показва, че аз съм прав, а ти от безсилие обиждаш !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар