IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ето аргументи, които няма как да обориш и сипеш обиди срещу мен, срещу колегите и срещу модераторите. Истината боли Соколов

А ми с тази истина си живей живота, и не ни занимавай.
    Ти знаеш ли значи историческото време?

Няма нужда да ви обиждам, този ник ти казах е резултат от вашите тролки помии.

Папгале колкото и да повтаряш едно и също целта ти е непочтена и това е проблема ти.
    Няма как да хванат толкова много килограми и да прекъснат отвличанията.Бизнес на много хора и партии и ти да ми излизаш с тези папагалски истории.Това разбра ли го.
    Да не ти вадя пак резултата от гугъл 1,5 млн, резултата против твоите тези пълни с помия.

Не ни заливай с помията си от това няма нужда.
    Last edited by SoKoLoVv; 02.09.2012, 15:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
      Боже колко си болен, и си объркан.Много лошо че си жертва на медиите.
      И сега какво един и бандитски дол дренки си ти и майка ти която те е родила.Аз пък твърдя това, такива са ми възгледите. хахахаха
      Ей много тъпи и болни тролове сте станали.

ЕЙ ДУУТРОБНО, КОГАТО НЯКОИ ДРУГ ЧОВЕК ТИ СПРЕ НАРКО КАНАЛИТЕ ЗАХРАНВАЛИ ДОСТА ПАРТИИ ПРЕЗ ПРЕХОДА ЕЛА ТОГАВА ДА МИ ГОВОРИШ ПОМИИТЕ СИ.
      ТОВА Е ПО ВАЖНО И ОТ ТЕБ САМИЯТ И ОТ БОЛНИТЕ ТИ ВЪЗГЛЕДИ, КАКТО И ТЕЗИ НА ТАМ ТЪПИТЕ ШАПКАРИ.

ТОВА СЕГА АРГУМЕНТ ЛИ Е ИЛИ ПАК ЩЕ СИ ПОКАЖЕШ ГЪЗА.ПАПАГАЛЧЕ.

Нямаш аргументи срещу безспорния факт, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки и за това се излагаш и обиждаш колегите, защитавайки червените комунисти

Ето чети:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Ахахах ти какъв мазен трол си.Е кои ти каза това което си написал, ти ли го измисли, някои ти го наля в главата.Папагале къде ти останаха аргументите.
        Папагал си и това не е обида, така те описвам като папагал.ахахах

Ами това, че си пълен гьон сурат като шапкарите, дава ли ти право да говориш с помията която бълваш от години в форума.
        АХАХХАХААХ
        Кои ще те търпи бре папгалче.Я сега ни кажи каква мутра е Б.Б и после ГЕРБ какви са.
        Папаглче казах ти долу съм ти дал достатъчно и валидни аргументи.А твоите са някакви снимки и твърдени от 1001 нощ.Ама си папагал......

Това с папагала е ваш патент на троловете в форума сайт фирма. хахаха
        Ето аргументи, които няма как да обориш и сипеш обиди срещу мен, срещу колегите и срещу модераторите. Истината боли Соколов

tnm

Коментар

• И специален поздрав за Хейтърите, за болните ви помии с които ни обричате на още повече помия, какво да говорим за развитие.За вас няма нищо хубаво, всичко е против вас.

http://www.youtube.com/watch?v=Jq6it...eature=related

Коментар

Твоите аргументи са неадекватни. Ти сам знаеш, че са неадекватни. И затова се опитваш да си помагаш с обиди, както го доказва настоящия ти пост. По добре си признай, че ГЕРБ са от един червен и бандитски дол дренки с БСП и спри да се излагаш като обиждаш колеги от форума.

Като виждам обидната температура на поста ти ми става ясно, че няма как да се защитиш срещу истината. По добре не се излагай и не се смразявай с колегите.
            Боже колко си болен, и си объркан.Много лошо че си жертва на медиите.
            И сега какво един и бандитски дол дренки си ти и майка ти която те е родила.Аз пък твърдя това, такива са ми възгледите. хахахаха
            Ей много тъпи и болни тролове сте станали.

ЕЙ ДУУТРОБНО, КОГАТО НЯКОИ ДРУГ ЧОВЕК ТИ СПРЕ НАРКО КАНАЛИТЕ ЗАХРАНВАЛИ ДОСТА ПАРТИИ ПРЕЗ ПРЕХОДА ЕЛА ТОГАВА ДА МИ ГОВОРИШ ПОМИИТЕ СИ.
            ТОВА Е ПО ВАЖНО И ОТ ТЕБ САМИЯТ И ОТ БОЛНИТЕ ТИ ВЪЗГЛЕДИ, КАКТО И ТЕЗИ НА ТАМ ТЪПИТЕ ШАПКАРИ.

ТОВА СЕГА АРГУМЕНТ ЛИ Е ИЛИ ПАК ЩЕ СИ ПОКАЖЕШ ГЪЗА.ПАПАГАЛЧЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Очаквам в скоро време да се чете само :

Шапкар, папагал.....шапкар, папагал.....
              Малко да те поправя: мазен трол, папагал, шапкар...

Коментар

Я вижте това, това престъпник ли е?
                хахахаха
                Тука има доста объркани .....

http://www.youtube.com/watch?v=1-kPH...eature=related
                http://youtu.be/I8-dxFlDqc8
                tnm

Коментар

Соколов, втори път те моля, престани ако обичаш да обиждаш колегите и модераторите

Това, че ГЕРБ са престъпници и комунисти не ти дава право да обиждаш никой от форума
                  Ахахах ти какъв мазен трол си.Е кои ти каза това което си написал, ти ли го измисли, някои ти го наля в главата.Папагале къде ти останаха аргументите.
                  Папагал си и това не е обида, така те описвам като папагал.ахахах

Ами това, че си пълен гьон сурат като шапкарите, дава ли ти право да говориш с помията която бълваш от години в форума.
                  АХАХХАХААХ
                  Кои ще те търпи бре папгалче.Я сега ни кажи каква мутра е Б.Б и после ГЕРБ какви са.
                  Папаглче казах ти долу съм ти дал достатъчно и валидни аргументи.А твоите са някакви снимки и твърдени от 1001 нощ.Ама си папагал......

Това с папагала е ваш патент на троловете в форума сайт фирма. хахаха

Коментар

Каква помия изсипвате пак бре болни папагали.
                    Задръжте я за себе си.Спарт Курво.
                    Ама ти не разбираш от дума бре Соколов, защо обиждаш хората. Искаш да ги уплашиш и да се страхуват да си изказват свободно мненията ли.
                    tnm

Коментар

Ама ти си пълен трол бре папагал.НЕ ВИЖДАШ АГРУМЕНТИ, папагал.
                      Това истината за теб.

Я пак папагале какви са ти аргументите? ааххахах
                      А, забравих да кажа, мен също избягвай да ме обиждаш.
                      Какво като истината е срещу ГЕРБ, бъди мъж !!!
                      tnm

Коментар

А троле добър ден.Кое е СоКоЛоВ знаеш ли въобще?ахахах Шизо
                        ЕТО ВИ ПРИМЕР ЗА ЕДИН ОТ НАЙ МАЗНИТЕ ТРОЛОВЕ В ФОРУМА, САМО ЧЕТЕ И КЪДЕТО МОЖЕ КЪЛВЕ.МОДИТА ЗАЩО ПАК СПИТЕ.Я му вижте поста нищо общо с темата.КЪДЕ СТЕ МОДИТА ЗАСПАЛИ.
                        Спарт я ни кажи сега ти папагал ли си или?Май доста голям. аххахаха
                        Соколов, втори път те моля, престани ако обичаш да обиждаш колегите и модераторите

Това, че ГЕРБ са престъпници и комунисти не ти дава право да обиждаш никой от форума
                        tnm

Коментар

• Очаквам в скоро време да се чете само :

Шапкар, папагал.....шапкар, папагал.....

Коментар

Барозу е шеф на ЕК.Ти пак поставяш мнение или факт под съмнение защото си поляризиран и субективен от твоите грешни възгледи.
                            След последните хванати тонове, едва ли шапкарче.

А ти директно напиши в подписа си папагал.От години говориш едни и същи помии.
                            Като свършат аргументите почват обидите.
                            Соколов помолих те най учтиво да престанеш да обиждаш колегите !!!
                            tnm

Коментар

Барозу е шеф на ЕК.Ти пак поставяш мнение или факт под съмнение защото си поляризиран и субективен от твоите грешни възгледи.
                              След последните хванати тонове, едва ли шапкарче.

А ти директно напиши в подписа си папагал.От години говориш едни и същи помии.
                              SoKoLoV, ти сам ли пресичаш улицата или някой те води. Щото си много невеж. Европейската комисия няма нищо общо с Шенгенското споразумение. Има членове на това споразумение, наричано за краткост "Шенген", които не са членове на Европейския съюз.
                              Измежду страните-членки на Шенгенското пространство 3 държави - Исландия, Норвегия и Швейцария, не са членове на ЕС
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%...BD%D0%B8%D0%B5
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Я вижте това, това престъпник ли е?
                                хахахаха
                                Тука има доста объркани .....

http://www.youtube.com/watch?v=1-kPH...eature=related

Коментар

Working...
                                X