If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Здравейте бандаМного ми е интересна темата.......ама нямам много време за писане.Космо може според мен да напише мемоари и да ги продаде успешно..Особено за сексуалните и кулинарно-алкохолни случки може да ги издаде като отделни разкази....Аз първи ще ги купя...
Като говорихте за риба и сафрид.....след малко почвам да го пържаЖената и децата са на разходка в Морската...аз ще сложа софрата.....Докато го пържа ще ударя 100-200 гр УЗО.....Аре наздраве
Бобане брат наздраве.... Аз не знам дали съм ти казвал но имам издадени 5 книги - вярно специализирана литература, ама не ми е съвсем чуждо да напиша някоя биография със художествени елементи (да е интересна и на читателите).. ПС. Как стана сафридчето?
Но аз се улавям напоследък, че се интересувам по-скоро то КПД -то!?
Коефициентът на полезно действие.
Винаги ми е бил в кръвта, още откак се помня. Така ми се струва.
Имам предвид не само техническия смисъл.
С възхищение съм гледал майстори в потока на действие.
По спомен - започнах от ватманите - на онези старите мотриси (надали ги помниш); http://bglog.net/ClientFiles/d8b83c5...dbf/zakl-2.JPG
(лирата на тази мотриса не е първоначалната (или, на български - оригиналната))
Стоях зад кабината и се кефех (или не) на ефективното действие на ватмана относно скорост на придвижване, потребявана енергия от мрежата, удобство на пътниците и безопасност на движението. Последното е последно, понеже по това време улиците на София бяха празни откъм МПС.„
Прочее безопасност се пише "безопастност".
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Днешните 30+ ще трябва да се пенсионират на 65 или 67 години, не съм сигурна как бяха приети измененията.
И ако това е не само опит за закърпване на пенсионната система, би следвало Държавата да разработи политика в трудовата сфера, която непрекъснато да дава възможности за преквалификация и да се търсят начини за развиване на мобилността в трудовия процес.
Аз не виждам никакви действия в тази посока, но може и да греша
Спирането на ичкиите сваля за един месец десет години от възрастта на човека. За съжаление може да спреш да пиеш само веднъж. Спортуването също държи докторите и оная с косата на разтояние.
Хмм, какво да ти кажа!? Аз съм на принципа, че всички желания на тялото трябва да се задоволяват, защото не се знае до кога ще ги има. Когато е в умерени количества не вреди
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
КокиТУ, под НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ, най-малко визирам Закона за устройство на територията, НИТО дори и регистрацията в данъчните ни сараи...
По-скоро говоря за хилядите операции и операцийки, които се вършат при една такава дейност (примерно - за смяна на съединител) и повечето от тях са СЪПЪТСТВАЩИ: регулировк, техническо обслужване..., като в някои от случаите последните струват и по-скъпо, а ако се пропуснат - задължително след седмица ще си отново в сервиза (ако по някакъв начин не си пожелал да се ангажираш с допълнителни средства, въпреки нечии препоръки... ). Разбира се, нашият приятел Космо (да ме извини, че говоря зад гърба му, но не казвам лоши неща, де ) - вероятно няма да прави (най-общо) само съединител, защото винаги има нещо за дооправяне: чукнато, драснато и т.н...(хиляди неволи), а той - като всеки практичен човек - ще направи всичко "наведнъж", преди големият запой с аверчетата...
Еее, а кажи, КокиТУ, дали всички допълнителни операциЙКИ не струват пари? Нещо повече: точно по регламент - и те струват доста: изправяне, китоване, бояджийски услуги, дори тонирането на боята - комплект..., така че - ето това в тия НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ сервизчета е на ДОСТЪПНИ за нашият джоб цени и достатъчно качествено - разбира се...
Та, кажи ни - кой шеф-сервизЧЕ би калкулирал всичко това в цената на услугата (съгласно, примерно Наредба 24 ), а после ще декларира всичко пред данъчните??? Ами - нали от раз ще си изгуби клиента, а борбата и на тоА пазар е безмилостно - жестока... И защо да пълни съдраният бюджет, дето ще гърми скоро? Последното разбира се е казано на майтап и аз заклеймявам както всички нас недъзите в обществото, но преходът едва сега започва, а краят му се губи след 2-3 покоения, ако изобщо има такъв...
Лично и неангажиращо мнение, разбира се - политицие едва ли биха го споделили... Хайде, чао - до след няколко часа!
НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ сервизчета е на ДОСТЪПНИ за нашият джоб цени и достатъчно качествено - разбира се... ]
zarco;мнението си го казвам като човек който не ходи по сервизи .Така ,че ако нещо не съм права искам да ме извиниш като ме поправиш Нямам нищо напротив тези сервизи , но си задавам въпросът кое ви гарантира ,че ви слагат нови части, а не от някой таралясник от който са взели такива?
Относно данъците те масово се укриват и за това ония от цивилизованите страни се чудят как става тоя номер, получаваме примерно 500лв а харчим 2000лв?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
zarco; мнението което дадох ,касаеше почерненото в постът ти >
КокиТУ, под НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ, най-малко визирам Закона за устройство на територията, НИТО дори и регистрацията в данъчните ни сараи...
По-скоро говоря за хилядите операции и операцийки, които се вършат при една такава дейност (примерно - за смяна на съединител) и повечето от тях са СЪПЪТСТВАЩИ: регулировк, техническо обслужване..., като в някои от случаите последните струват и по-скъпо, а ако се пропуснат - задължително след седмица ще си отново в сервиза (ако по някакъв начин не си пожелал да се ангажираш с допълнителни средства, въпреки нечии препоръки... ). Разбира се, нашият приятел Космо (да ме извини, че говоря зад гърба му, но не казвам лоши неща, де ) - вероятно няма да прави (най-общо) само съединител, защото винаги има нещо за дооправяне: чукнато, драснато и т.н...(хиляди неволи), а той - като всеки практичен човек - ще направи всичко "наведнъж", преди големият запой с аверчетата...
Еее, а кажи, КокиТУ, дали всички допълнителни операциЙКИ не струват пари? Нещо повече: точно по регламент - и те струват доста: изправяне, китоване, бояджийски услуги, дори тонирането на боята - комплект..., така че - ето това в тия НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ сервизчета е на ДОСТЪПНИ за нашият джоб цени и достатъчно качествено - разбира се...
Та, кажи ни - кой шеф-сервизЧЕ би калкулирал всичко това в цената на услугата (съгласно, примерно Наредба 24 ), а после ще декларира всичко пред данъчните??? Ами - нали от раз ще си изгуби клиента, а борбата и на тоА пазар е безмилостно - жестока... И защо да пълни съдраният бюджет, дето ще гърми скоро? Последното разбира се е казано на майтап и аз заклеймявам както всички нас недъзите в обществото, но преходът едва сега започва, а краят му се губи след 2-3 покоения, ако изобщо има такъв...
Лично и неангажиращо мнение, разбира се - политицие едва ли биха го споделили... Хайде, чао - до след няколко часа!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Тук не става дума за ЗУТ, а за една МНОГО търсена услуга, предназначена за хората, разхождащи леки и други автомобили: сервизЧЕТАТА са едно до друго и не е ясно, дали сменяш някому съединител, дали му регулираш свободен ход, дали му "ковеш" накладки, или сменяш пружина, лагер и т.н... Това казвам аз: за да има "контрол" - министърът на финансите трябва да постави "свой техник" ВЪВ ВСЕКИ СЕРВИЗ, който да отчита ВСЯКА ОПЕРАЦИЯ по: техническо обслужване, регулировки, ремонти... Просто екипите в сервиза знаят, че днес и утре - дори да няма клиенти, то вдругиден - ще има ПОНЕ един, който ще покрие разходите им за седмицата...
Ей това ти казвам: че е невъзможно - на какъвто и етап да е развитието на техниката..., това не е като да поставиш електроника във всяка бензиностанция... А ти тръгваш да ми говориш за ЗУТ... Няма база за сравнение, КокитУ!
zarco; мнението което дадох ,касаеше почерненото в постът ти >
Относно сервиза: мога да кажа с чиста съвест, че такива са хиляди, като - над стотина само са в Горубляне и едва ли някой ще ги бутне скоро, независимо кое правителство е на власт, защото - макар и нерегламентирани ...
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Но аз се улавям напоследък, че се интересувам по-скоро то КПД -то!?
Спирането на ичкиите сваля за един месец десет години от възрастта на човека. За съжаление може да спреш да пиеш само веднъж. Спортуването също държи докторите и оная с косата на разтояние.
tnm,
за количество и качество и мерки разговорът е дълъг
Vmаnkov, аз съм инженер и ми е ясно колко са важни количеството, качеството и мерките на даден продукт. Към цитираните характеристики трябва да са подхожда с необходимото внимание. Но аз се улавям напоследък, че се интересувам по-скоро то КПД -то!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар