IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Можеее!
    Казвай къде?
    Ми там де ...
    дето ше е дуела ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ,
      Last edited by javcho; 21.09.2011, 16:12.

Коментар

• 0

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
          Времето ти за обаждане изтече.
          Дадох ти 1 час, а ти не се обади.
          Прилагам доказателството по-долу.
          Без да ми потвърдиш по телефона никъде не бих отишъл.
          Все пак може да ме чакаш там с 10 човека.
          Нито име си дал в профила си нито нищо.
          Трябва поне един номер да имам като информация, ако стане нещо.
          Не те знам какъв ненормалник може да се окажеш.
          Нека другите си правят, каквито изводи сметнат за добре.
          На мен си ми ясен.
          Само ми загуби време, но поне се надявам съфорумците да те видят какво представляваш.

http://imageshack.us/photo/my-images/64/zarco.jpg/
          Грух, ти направо уби конЬя с логика! Добре, че не си типичен представител на 27-годишните! На 28 - сигурно ще си още по-зле!

Ако мислиш, че си раздавам координатите наляво и надясно НА ВСИЧКИ, лъжеш се! Ти си никой за мен, за да ти казвам възрастта си, да не би да искаш да се жениш за мен? Казах ти - представител съм на пишещите тук - на 30+, а това е напълно достатъчно за условията на АНОНИМЕН ФОРУМ като тоя. Ти сам не може да не съзнаваш, че разговаряш с анонимен човек и поемаш всички пасиви от това. Аз съм пределно ясен: отговарям на условията, поставени от теб: ти си млад, а аз - стар!

Да не би да очакваш, че съм на 100+, ако пиша във форума (но със сигурност съм над 30+, което трябва да ти е достатъчно!) ?

Пак ти повтарям (повече няма да го правя): ще бъда в определеното време там, за да спечеля, независимо дали ти ще дойдеш и независимо от фактите, какво точно ще поставиш ОЩЕ като условия (ПРИЛАГАЛ НАШИЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА???).. Грухчо, Грухчо - това ще е единственото доказателство за твоята неадекватност, ако не дойдеш в определеният от теб час на определеното от теб място... Споко, Ве, ако искаш мога предварително да ти обещая, че ще изгубя....

Все пак оставам с надеждата, че НЕ ВСИЧКИ на твоята възраст са "въздух под налягане", както теб!

Чао, повече няма да спамя тук по конкретния повод. Вече съжалявам че почнах спор с теб, защото ти не си състезател, ти не можеш да бъдеш коректен и точен - ти нямаш ясна визия за възможностите си, нито - какво точно искаш.

Извинения към околните!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И тази вечер Джавчо ще спи спокойно, а ние да си продължаваме како що си беше.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Нали ти казах да спреш да ревеш и се сополивиш. Достраша ли те? На 30+ съм, не се притеснявай, Ше ме победиш! Споко, де - нещо май спортна треска почна да те обхваща, не се притеснявай, съвсем нормално е!

И да дойдеш 1 час преди срещата ни, за да разгрееш добре...
              Времето ти за обаждане изтече.
              Дадох ти 1 час, а ти не се обади.
              Прилагам доказателството по-долу.
              Без да ми потвърдиш по телефона никъде не бих отишъл.
              Все пак може да ме чакаш там с 10 човека.
              Нито име си дал в профила си нито нищо.
              Трябва поне един номер да имам като информация, ако стане нещо.
              Не те знам какъв ненормалник може да се окажеш.
              Нека другите си правят, каквито изводи сметнат за добре.
              На мен си ми ясен, още щом почна да увърташ след 1вото ми предложение, че ще опиташ да се измъкнеш, защото знаеш, че ще загубиш и си в неизгодна ситуация.
              Дори го казах, а то взе че се случи.
              Само ми загуби време, но поне се надявам съфорумците да те видят какво представляваш всъщност.

http://imageshack.us/photo/my-images/64/zarco.jpg/
              Last edited by javcho; 21.09.2011, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                добре де,ама такава дисциплина 50м няма,най-късата е 100м/ако е зала 60/
                Ми то и дисциплина по-малко от 100 грама няма, ама по европата ни залъгват с 20, 25, 40 и т.н намокряния на чашата

Коментар

• добре де,ама такава дисциплина 50м няма,най-късата е 100м/ако е зала 60/
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                    Ще казвал ли на колко години си и ще потвърдиш ли по телефона или ще продължаваш с овъртанията.
                    Нали ти казах да спреш да ревеш и се сополивиш. Достраша ли те? На 30+ съм, не се притеснявай, Ше ме победиш! Споко, де - нещо май спортна треска почна да те обхваща, не се притеснявай, съвсем нормално е!

И да дойдеш 1 час преди срещата ни, за да разгрееш добре...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ще казвал ли на колко години си и ще потвърдиш ли по телефона или ще продължаваш с овъртанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        ПРЕДЛАГАМ ЗРИТЕЛИТЕ ДА ОБСЪДИМ НЕЩАТА НА БИРА !!!
                        Можеее!
                        Казвай къде?
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Ай сиктир с тоа еФтин пазарлък бе !!!
                          ако щете бегайте, ако щете рипайте ...
                          ПРЕДЛАГАМ ЗРИТЕЛИТЕ ДА ОБСЪДИМ НЕЩАТА НА БИРА !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А защо криеш, че си Джавчо? Чак сига съ сетиф...

Джавчо - грух! Симпатично
                            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                              Без значение е какво имам между краката си. Идеята ми е, че във финансов и икономически форум, хора, които решават спорове за зрялост с бягане и на всичкото отгоре единият иска при загуба бан на другия, па другия даже не знае какво иска... Абе като се замисля - весело е, та кажете верно да дойдем да гледаме Без лоши чувства де, всеки си знае
                              Еййй, изгоних момичето! Извинения от мен, човек не знае каква насока ще поеме разговора в такъв форум!

(Към Грух: ще бъда на определеното от теб място! Ако не дойдеш, няма да настоявам да те баннат, но ще те помоля да не влизаш повече в темата!)

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Това е несериозно като залог, защото не зависи от теб.

Нещо май се гъбаркаш с нас чичовците тука, а?!!

То не е и ясно и ти какво имаш между краката...
                                Я казвай!
                                А zarco да ме разкарва и да не дойде е сериозно.
                                Виж, че дори не казва на колко години е.
                                Ако се окаже, че по-малък и от мен и какво правиме.
                                Голям е мишок просто.
                                Още не се е обадил.
                                Дори не потвърждава дали е получил номера.
                                След малко ще направя принтскрийн, че съм му го пратил.
                                За да не каже, че не го е получил.
                                Last edited by javcho; 21.09.2011, 15:02.

Коментар

Working...
                                X