IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Служебно печели единствено присъстващият в деня (на предложеното от теб) място...
    Ние ше го задържиме Явчо.
    Ако требе - и мацка ше му подбутнеме (или там къфто му е вкуса) и победата ше да е наша!
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Хитър си, Калитко! Но не и ако разчиташ на служебна победа и не дойдеш... Служебно печели единствено присъстващият в деня (на предложеното от теб) място... И това ли не знаеш? Грухчо, стига си търсил поводи, за да избягаш от отговорност!
      Чакам да се обадиш в срока от 1 час.
      Или да ми пратиш телефон на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
        Прочети по-добре.
        Ако някой не се яви БАН.
        Не ако загуби.

Идвайте.
        Това е несериозно като залог, защото не зависи от теб.

Нещо май се гъбаркаш с нас чичовците тука, а?!!

То не е и ясно и ти какво имаш между краката...
        Я казвай!
        Свободен във виелицата.

Коментар

Оправдания всеки може да измисля.
          Аз съм сигурен, че ако го бия може да нипише цяла страница с оправдания, като го гледам.

Той като е глупав да ми предложи аз да избирам, а аз като не съм глупав и избирам хитро, кое му е лошото.

Гедам, че не ми се обажда все още.
          Май нещо отиват на отказване от негова страна и моя служебна победа.
          Пълен форумен балон като Космонавта.
          Лъв на думи, мишок на действия.
          Хитър си, Калитко! Но не и ако разчиташ на служебна победа и не дойдеш... Служебно печели единствено присъстващият в деня (на предложеното от теб) място... И това ли не знаеш? Грухчо, стига си търсил поводи, за да избягаш от отговорност!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Но на Зарко Shift-клавиша нещо му играе номера...

Требе да му земеме нова клавиатура...

Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Да!

Интересуваме се какво има jess между краката!

А?
              Киндер Сюрприз ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                Без значение е какво имам между краката си. Идеята ми е, че във финансов и икономически форум, хора, които решават спорове за зрялост с бягане и на всичкото отгоре единият иска при загуба бан на другия, па другия даже не знае какво иска... Абе като се замисля - весело е, та кажете верно да дойдем да гледаме Без лоши чувства де, всеки си знае
                Прочети по-добре.
                Ако някой не се яви БАН.
                Не ако загуби.

Идвайте.

Коментар

• Да!

Интересуваме се какво има jess между краката!

А?
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                    Без значение е какво имам между краката си. Идеята ми е, че във финансов и икономически форум, хора, които решават спорове за зрялост с бягане и на всичкото отгоре единият иска при загуба бан на другия, па другия даже не знае какво иска... Абе като се замисля - весело е, та кажете верно да дойдем да гледаме Без лоши чувства де, всеки си знае
                    Еййй, мери си думиЧКИТЕ, ЩоТ да не ти покажа, кВо точно искам! Дано да си от правилната страна с онези арибути между крачетата, дето (според теб нямало значение какви са точно), но за мен са от СЪЩЕСТВЕНО значение!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Човеко ти каза че ще бъде там. Какво се пениш
                      На доста несериозен ми изглежда.
                      Какво му пречи да ми звънне.
                      Или да си даде телефона.

Още не е казал дори на колко години е и изпълнява ли условието.
                      Ами ако е под 30г.

Коментар

Стига си се сополивил и ти вече - там ще бъда, толкова!
                        На лични нали получи телефон.
                        Обади се.
                        За да знам, че си сериозен.
                        Или ми прати твоя.

Коментар

Аз съм сигурен, че ако го бия може да нипише цяла страница с оправдания, като го гледам.

Той като е глупав да ми предложи аз да избирам, а аз като не съм глупав и избирам хитро, кое му е лошото.

Човеко ти каза че ще бъде там. Какво се пениш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Па и турете след спорта поне едно надпиване с бири
                            Те тука ме бройте и мен ...
                            Титуляр !!!

.... На младини на рокерски събор, имам едно трето место по пиене на водка ...
                            на полуфинала противника си ги лискаше по муцуната и за тва ме надви ... после с шампиона си допихме... Той като фактичекси, аз като морален победител ...
                            .... еххх младини ...
                            Last edited by Колчо Слепеца; 21.09.2011, 14:50.
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Явчо, тук замириса на хормони, но да взема да ти кажа нещо.

По-младият организъм (20-27) е по-добър в спортните дисциплини с кратки натоварвания - спринтови или свързани с експлозивност, като скоковете.

По-възрастният индивид (30-40г.) е по-добър в дисциплините по издръжливост. Това е свързано с промяна скоростта на метаболизма през годините. На издръжливост в момента си много по-зле от батковците, в спринт и експлозивност ти си по-добрият. Така ни го е заложила природата. Сега ти си гепард (бягаш много бързо, но за кратко време), ние сме вълците (бягаме по-бавно, но по-продължително).

Същото е и в секса. .

П.П. Ако не вярваш, погледни тук за най-титулувания шосеен велосипедист - Ланс Армстронг. На каква възраст е печелил Тур дьо Франс - състезание, свързано с издръжливост.
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Lance_Armstrong

Коментар

Ако си момиченце, наистна виждам разум теб... От друга страна, Ъм що - не ми казваш нищо ново за зрелостта ми в отношенията с хората, когато ме предизвикВАТ ... (съзнавам го, но нещо ме човърка вътрешно...)

В парка - това е идея..., но в кой точно, че те са десетина...

Коментар

Working...
                                X