IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Ето за Маранди нещо по темата от Висоцки:

http://www.youtube.com/watch?v=fduiGAKz0Io
    Хахаха ....,

сефте я чувам тая песньовка, но иронията в нея кърти мивки. Руският ми вече не толкова добър, та ми се наложи да слушам 2 пъти, за да успея да "стопля" на 80% с какво се гъбарка, пича.

Бладарско, и днешния ден вече е в графата успешни!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Не бе, мило (казвам "мило", Щот зная, че си от правилната страна на летвата, пък и ми напомняш за някого с тоА твой хъс ...) , все пак съм готов да обсъдя причините, за да отида на нечие ниво... ... и не за чест говорим някаква, а за ниската злобичка на някого...
      Казвай ми както искаш . Наистина смятам половата принадлежност за маловажна във форумни дискусии, освен ако форумът не е полово насочен Успешен пробег и победителят да черпи по некой бирок.

Айде нещо и от мен
      http://www.youtube.com/watch?v=Q7sIz...05B9A52F43FDDA

Пълноценна и напоителна четиридневка на маратонците

Коментар

• Ето за Маранди нещо по темата от Висоцки:

http://www.youtube.com/watch?v=fduiGAKz0Io
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Ако Зарко е зад него, той ще е доволен
          Ха ха, ти като в оня виц дето се състезавали руснак и американец и руснака го победил, и на другия ден в Американската преса излязло заглавие: "В оспорвано състезание нашето момче се класира второ, а руският състезател остана предпоследен!"

П.С.Подредбата е произволна!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Някой нЕма ли да пусне нещо за душата? - хихи
            Току що си пуснах душата пред компютъра, ама до теб нема да стигне най-вероятно, извинявай.
            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              ... или предпоследен...
              Ако Зарко е зад него, той ще е доволен
              Свободен във виелицата.

Коментар

Верно бе, Маранди!

Ало, бегачите... ше може ли и ние така... да застанеме на старта заедно с вас?
                Прав си, при аматьорския спорт 1-2-5 секунди са нищо да се "свалят" при подготовка, дори и за 1 месец. Кофти става кат' се стигне да се "свалят" десети и стотни и то трайно , по всяко време и на всяко място

На мен Ивет Лалова страхотно ме кефи - ебаси духа, който има тая девойка, за да се "завърне" пак там, където е била, при "отрицателен" шанс от гледна точка медицина.

Някой нЕма ли да пусне нещо за душата? - хихи

П.П. Ето едно предложение от мИня с оглед казуса дет' нищим:
                http://www.youtube.com/watch?v=aqerjNXNN4Y&NR=1

Смених линк-а, че епаси куцото изпълнение бях лепнал сначале
                Last edited by marandi; 21.09.2011, 17:48.

Коментар

Верно бе, Маранди!

Ха ха, вие да не вземете да заформите един масов старт, че да не ви стигнат и коридорите даже Ама по-добре недейте, че javcho да не вземе да остане последен или предпоследен и съвсем да убийте ентусиазма му, бъдете етични все пак към по-младите!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Къде е amsterdamm?!
                    Coordinates: 52°22′23″N 4°53′32″E
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Верно бе, Маранди!

Last edited by vmаnkov; 21.09.2011, 16:39.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Хихи

Събуждам се преди малко и ко да видя, бебетата фраснали доста солидна тема пак. Поздравления, за което!

По принцип няма проблем и 1 месец е доста време за подготовка, то зависи също и кой как умее да се "готви" при поставена цел и да се извлече макс. резултат.

Макс. резултат може да се гледа от 2 страни, дали си струва да "бия" някого на нещо ( предвид енергията, която ще се метне в тая посока или план Б: не е лошо да си "сверя" часовника за себе си в к'ва кондиция съм ).

От сега казвам, че няма да мога на тая дата и час да съм там и след време може и да съжалявам за тръпката, която съм изпуснал. Щях да сложа тениската и да се тествам веднага с Вас. Дисциплината, която предлага Явчо на 50-60 метра не е много умно от негова страна, защото е "тежичак" с тия 80 килца. Един кат' мИня на 50 метра най-вероятно ще го отнесе, защото кат' фен на футбола т'ва ми е "любимата" отсечка, но не съм толкова тежък. Т.е. демараж-а ми е убийствен, ще се получи нещо от типа, че кат' се свирне и сме почнали с + 5 метра за мене още от старта. После, ако има качество на 80 кг "платформа", като механика ще почне да ме догонва към 50-тия метър и има шанс и да ме бие. Не го знам доколко е "елитен" спортист е бил на времето и за кой мащаб. Дали за БГ-стан или за по-големичак.

По-скоро би имал шанс на 100-те метра, където преди 10 години последно ми мереха времето в казармата и го праснах за 15 сек. с кубинки, ония досадни дрехи дет' да се почесваш и т.н. Иначе кат' официални засичания прасках 100 м. за около 11.2 и то почти винаги, но аз не съм бил лекоатлет, та да се фокусирам точно в тая дисциплина и на тази дистанция.

Тогава на от 400 глупака ( сбрани отвсякъде ) попадах в топ 3 по всички упражнения, които се искаха на цялото поделение. Тънката разлика е, че те бяха с по 10-12 години по-малки от мИня и метаболизма, за който подсказва бебе Анончи е факт. Т.е., ако теоритично можехме да се "срещнем" на една възраст, то резултата щеше да убийствено в моя полза.

Хубава тема и браво на участниците в нея!

Поздрави!
                        Last edited by marandi; 21.09.2011, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                          Що бе момци ви интересува какво имам между краката, като нема да се окажем в подходящата конфигурация, че някой да се възползва Най-много вий да си го преместите от единия в другия, а аз да ви сложа на виртуалния си полов орган
                          Zarko, бегай колкото искаш. Само попитах що на прасчо на нивото отиде, ма няма значение, щом ти е въпрос на чест
                          Не бе, мило (казвам "мило", Щот зная, че си от правилната страна на летвата, пък и ми напомняш за някого с тоА твой хъс ...) , все пак съм готов да обсъдя причините, за да отида на нечие ниво... ... и не за чест говорим някаква, а за ниската злобичка на някого...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Освен на хормони, взе да намирисва и на пот. Но не се усеща IQ 90+.

Къде е amsterdamm?!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Еййй, мери си думиЧКИТЕ, ЩоТ да не ти покажа, кВо точно искам! Дано да си от правилната страна с онези арибути между крачетата, дето (според теб нямало значение какви са точно), но за мен са от СЪЩЕСТВЕНО значение!
                              Що бе момци ви интересува какво имам между краката, като нема да се окажем в подходящата конфигурация, че някой да се възползва Най-много вий да си го преместите от единия в другия, а аз да ви сложа на виртуалния си полов орган
                              Zarko, бегай колкото искаш. Само попитах що на прасчо на нивото отиде, ма няма значение, щом ти е въпрос на чест

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Чак сега видях.
                                Еми ти си признал, че ще паднеш.
                                Ето на, такъв те искам! Признах го: ще падна! Ще се видим само, за да го документираме!

(еййй, оная мацка, дето каза, че не зная какво искам - е мноооого права)
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X