Първоначално изпратено от rinaa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Зарко,аз за моята средна възраст съм разбрала и мисля,че зодиите малко или много влияят на характера.Може да е някаква ниша за заработване на пари от астролози и тем подобни ,но каквото съм прочела за скорпионите ,то е такова за мен ,такова е и за други познати от тази прекрасна зодия.Малко сме отмъстителни ,ама простено да ни е...Last edited by rinaa; 24.10.2011, 02:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеИ що така?И ти се шегуваш ,нали?
Мисля, че ще ти кажа едно обективно мнение, но не за да печеля точки, тъй като съм намесен в подтемата "зодии". Просто се абстрахирай от моята обвързаност с определена зодия...
Значиии - ние сме хора, нЪл... (с някакви качества)..., па сме разделени на мъже и жени... Задължително ли е едната група да превъзхожда другата, или да има определени общочовешки качества, които другата не притежава?... Не.
Но ние сме разделени в групи и според имената си, повече от които имат определено значение... Родителите са ни дали някакво име. Сега се замислих, дали "Гордият орел" в някое племе може да лети? Дали наистина петата е слабото място на всеки мъж, който носи името Ахил?... Правят ли имената ни характера на човека? Не.
Някой решил, че може да се нарече астролог. Това става, защото има хора, които са му повярвали. И астрологът почва да строи своите хороскопи, т.е. - задоволява някаква човешка необходимост... Същите правят тълкувания за влиянието на звездите върху бъдещето на човека... Щом има хора, които да им пълнят джобовете, те ще съществуват и ще заработват...
Ай сЯ да се върнем на моята личност, ЩоТ съм замесен в зодиите. Колегата донякъде е прав - но по отношение само на мен, така че - можеш да избираш и други скорпиони, или НЕскорпиони: еднакво можеш да сгрешиш, или - не.
Някои казват - късмет, шанс...
Прави са: късмет и шанс е това, че сме на тая планета. И ще грешим, защото се налага да комуникираме с други хора. А те са с различни характери, а не - защото са с различни имена, или различни зодии...
ТаквиЗ ми ти раПти...
Целувки на всички дами, които още не са заспали!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтрахотна зодия, страхотни хора.....да му мислят тези , които живеят с тях.........Last edited by rinaa; 24.10.2011, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеНали не го мислиш сериозно/че нямат чувства/.Страхотна зодия-за който вярва в зодии естествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеНали не го мислиш сериозно/че нямат чувства/.Страхотна зодия-за който вярва в зодии естествено.. Затова съм сложила "усмивчици".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПроблемът е, че Скорпионите живеят в съвсем различна реалност. Нали знаеш - те нямат чувства, а само желанияЧувствата се имитират лесно, обаче желанията се изпълняват трудно
С една дума, малко хора им се вързват на акъла
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе е за него и напълно си прав !
"Что такое демократия? Это развращенная народная масса, желающая власти. Власть не может принадлежать массам в силу закона глупости числа: каждый практический политический деятель, если он не шарлатан, знает, что решение двух людей всегда хуже одного… наконец, уже 20–30 человек не могут вынести никаких разумных решений, кроме глупостей ! "
Обаче тя и за американенеца не е- 165 000 долара
дължи в момента всеки американец отделно от версиите си по ипотеки,кредитни карти и пр.. от общия 53 трилиона долара дълг ,който всекидневно се увеличава .
За европееца също демокрацията е неподходяща , защото и 50 % гръцка редукция е в състояние да потопи целия континент като се започне от най-бедните - ний и румънците.
След 1.01.2012 до 2014 е периода през който ще започне Третата Вълна на Кризата ,която ще завърши с Глобален крах ....Единственият шанс да се "поотложат" нещата е нова Световна война , която да взриви гигантска хиперинфлация с цел стопяване на излишната парична маса . Но тя може да бъде само и единствено срещу Русия - като държателска на световните суровини .май те тормози параноята, всичко отдавна е решено - преди повече от 2 години, по точно.
Не стана с руснаците и се разбраха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДано си прав. Защото бате Пешо идея нямаш - едно училище пълно с хора, но от тях съвсем минимален процент биха могли да работят какъвто и да труд.. Едни немощни старци, едни уморени, гледащи злобно, със пърхутливи и спластени коси чичовци и лели, миришещи на спържа (традиционно ядене от вътрешностите на прасето в шопския край) и чесън, дето не могат да прочетат в коя секция са.. Едни младежи дето половината мязат на наркомани, другата половина на мамини деца... Няма ги тия хора които биха могли да са двигател на обществото и да поведат промяната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПознавам (сигурно и ти) много свестни българи. Тези, които ни предложиха като кандидати бяха подигравка
Има и свестни Мечо. От 7 млн. има всякакви хора. Но процента е важен. Направи си експеримент и на балотажа застани на вратата на изборната секция и пробвай мислено да набереш персонал за една външнотърговска фирма. Ще видиш че хората които имат потенциал, на подходяща възраст са, имат физическата възможност, образование и необходимата фасада са не повече от 10%... Ми 90% от хората нямат перспектива повече от 10 години пред тях а някои (предоимно малцинставата и зависимите от алкохола (15% от населението) и наркотиците) по принцип нямат перспектива, защото вече са до толкова увредени че щетите не са попрравими. Да не говорим че в бг хората с увреждания и тежки заболявания на по- млада възраст (и те са поне 10% от населението в трудоспособна възраст), които по принцип биха могли да работят подходящ труд, са пои принуда извън активният живот..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе е за него и напълно си прав !
"Что такое демократия? Это развращенная народная масса, желающая власти. Власть не может принадлежать массам в силу закона глупости числа: каждый практический политический деятель, если он не шарлатан, знает, что решение двух людей всегда хуже одного… наконец, уже 20–30 человек не могут вынести никаких разумных решений, кроме глупостей ! "
дължи в момента всеки американец отделно от версиите си по ипотеки,кредитни карти и пр.. от общия 53 трилиона долара дълг ,който всекидневно се увеличава .
За европееца също демокрацията е неподходяща , защото и 50 % гръцка редукция е в състояние да потопи целия континент като се започне от най-бедните - ний и румънците.
След 1.01.2012 до 2014 е периода през който ще започне Третата Вълна на Кризата ,която ще завърши с Глобален крах ....Единственият шанс да се "поотложат" нещата е нова Световна война , която да взриви гигантска хиперинфлация с цел стопяване на излишната парична маса . Но тя може да бъде само и единствено срещу Русия - като държателска на световните суровини .
Коментар
-
След 1.01.2012 до 2014 е периода през който ще започне Третата Вълна на Кризата ,която ще завърши с Глобален крах ....Единственият шанс да се "поотложат" нещата е нова Световна война , която да взриви гигантска хиперинфлация с цел стопяване на излишната парична маса . Но тя може да бъде само и единствено срещу Русия - като държателска на световните суровини .
Има логика в разсъжденията ти. Чел съм подобни и от други водещи икономисти. Напълно възможен сценарии. Макар че да говорим за война в смисъла на война е много страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДсано сте прави. Аз по принцип съм си по черноглед и по критичен спрямо себе си и хората.
За политиците - какви да са. Те не идват от Белгия и Швеция.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... българският народ не е подготвен да гласува...... май демокрацията не е за него.
След 1.01.2012 до 2014 е периода през който ще започне Третата Вълна на Кризата ,която ще завърши с Глобален крах ....Единственият шанс да се "поотложат" нещата е нова Световна война , която да взриви гигантска хиперинфлация с цел стопяване на излишната парична маса . Но тя може да бъде само и единствено срещу Русия - като държателска на световните суровини .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНедей така, въпреки че всичко което описваш е така. Трябва да имаме самочувствие за да сме добре, а това не се създава с нихилизъм.
Аз лично съм на мнение че политиците са с нива под по-голяма част от редовите избиратели, предвид статута им на управляващи, но такава е играта.
Дсано сте прави. Аз по принцип съм си по черноглед и по критичен спрямо себе си и хората.
За политиците - какви да са. Те не идват от Белгия и Швеция.
Коментар
Коментар